Tunsberg
Glemt passord?

Nyhetsbrev

Klikk her for å bli oppdatert på nye kurs, utdanninger og Webinarer.

Se terapeuter/veiledere utdannet hos oss.

Lights

Kostholdsveileder

Kostholdsveileder er studiet for deg som ønsker å hjelpe andre til en bedre helse gjennom endring av kosthold og livsstil. Alle er forskjellige og trenger dermed et individuelt tilpasset kosthold og personlig oppfølging.

Meld deg på nå og få tiden frem til 1. oktober (neste oppstart) uten å betale ekstra. Du kan begynne å lese og levere oppgaver med en gang. 

Lights

VEKS-fag

VEKS-fag består av de 4 temaene: Vitenskapslære, Etikk, Kommunikasjon og Samfunnslære. Når du behandler andre mennesker, er det helt nødvendig å vite hva du har lov til og hva du ikke har lov til. Du lærer i tillegg mye som gjør deg til en bedre og tryggere terapeut. 

Start nå og få tiden frem til 1. september (neste oppstart) uten ekstra kostnader. 

Lights

Naturmedisinsk grunnutdanning

Behovet for naturmedisinske behandlingsmetoder synes å ha utviklet seg som en motvekt mot økt bruk av miljøgifter, matsminke, tilsetningsstoffer, sprøytemidler og et stort forbruk av medisiner med bivirkninger. Naturmedisinsk grunnutdanning gir deg solid kunnskap innen naturmedisin, både den tradisjonelle østlige og den moderne vestlige.

Meld deg på nå og få tiden frem til 1. oktober (neste oppstart) uten å betale ekstra. Du kan begynne å lese og levere oppgaver med en gang. 

Lights

Balansering av fettsyrer

Jobber du med å hjelpe andre til bedre helse, så er balansering av fettsyrer ett av mange områder du bør fokusere på. Ønsker du kunnskap om fettsyrer som ikke er koblet til en leverandør eller et produkt? Kunnskap som er objektiv og forskningsbasert, men samtidig enkelt og oversiktelig presentert.

Start når du vil!

Lights

Forkurs anatomi og fysiologi

Ønsker du å ta en av våre utdanninger, men mangler grunnleggende kunnskap om kroppen? Da er dette kurset for deg!

Start når du vil

Søk etter behandler og veilederGodkjent fagskole


En godkjent fagskole betyr at du som student er sikret høy kvalitet og at du får den undervisningen du har krav på. Nokut har blant annet godkjent skolens styresystem, reglement og system for kvalitetssikring.

© 2021 Tunsberg Medisinske Skole