Tunsberg
Glemt passord?

Finn behandlere og veiledere utdannet ved Tunsberg

Det som er felles for alle våre studenter er at de har stort fokus på individuell tilpasning og en helhetlig tilnærming til helse. Alle har sine unike behov og trenger veiledning og behandling spesielt tilpasset sin hverdag og sine helseutfordringer.

Våre behandlere og veiledere vet at det finnes en sterk sammenheng mellom hva vi spiser, hvordan vi lever og utvikling av sykdom. Ved å sørge for en optimal fordøyelse, blodsukkerkontroll, et godt næringsinntak og samtidig støtte alle organsystemer, vil kroppen lege seg selv og god helse oppnås.

Er du utdannet på Tunsberg og tar imot pasienter? Da kan du legge inn og oppdatere din oppføring her

Søk etter fylke
I ernæringsterapien tas det utgangspunkt i at sykdom kan være reverserbare ubalanser forårsaket av feil kosthold, næringsmangler, ugunstig miljø og feil livsstil.

Konsultasjoner online - telefon/skype

Før første time bes du fylle ut og returnere et kartleggingsskjema slik at jeg kan foreta en analyse av nåværende kosthold og tilstand.

I løpet av timen er det fokus på hvorfor og hvordan i forbindelse med

 • Fordøyelse/tarmhelse
 • Matvarevalg
 • Livsstilsvalg - det er ikke bare maten som påvirker blodsukker og fordøyelse. Vi ser på hvordan stress, søvnmangel og fysisk aktivitet påvirker helsen
 • Kostilskudd

Oppsummering på e-post

 • Oppsummering -> veien videre
 • Informasjon og tips om matvarer og sammensetning
 • Oppskrifter

Tester

Mistanke om allergier og/eller matintoleranser kan bekreftes/avkreftes ved testing eller ved å fjerne matvarer over tid for så å forsiktig gjeninnføre disse.

En hårmineralanalyse kan avdekke ernæringsstatus, metabolsk type, viktige hormonbalanser og ser hvordan kroppen din jobber med de forskjellige næringsstoffene.

Oppfølgingstimer

 • Motivasjon - fokus - justeringer
 • Telefon/skype/SMS
 • Rabatt ved kjøp av konsultasjonspakker

Jeg tilbyr

 • Kostholdsveiledning generelt
 • Ernæringsterapi
 • Matintoleransetesting
 • Hårmineralanalyse

Om meg

Jeg har interessert meg for ernæringsfaget siden tenårene, men valgte likevel å bli Siviløkonom først.

Som tenåring med begrenset tilgang på kunnskap utover statens ernæringsråd, gjorde jeg så godt jeg kunne i forsøk på å holde meg frisk og slank. Fett var førstemann ut. Siden jeg også hadde lest en vegetarbok, kuttet jeg også ned på kjøtt og fisk. Melk var heller ikke så viktig en periode. Når den perioden gikk over, tålte jeg melk dårligere. Kanskje jeg aldri hadde tålt det særlig godt?

I ettertid så jeg at konsentrasjons- og fordøyelesproblemer, spesielt i studietiden, hadde en klar sammenheng med kostholdet mitt. Det jeg trodde var sunt, var kanskje ikke så sunt for meg likevel. Med lite fett og begrenset med proteiner ble nok min tålegrense for karbohydrater kraftig overskredet siden dette da ble hovedkilden til energi.

Etter klatreulykke med stygt brudd, operasjoner og smertestillende, begynte jakten på naturlige bivirkningsfrie tilskudd for å blant annet dempe betennelser. Annen ernæringskunnskap ble gradvis mer tilgjengelig.

En del år senere bestemte jeg meg for å lære mer om sammenhengene mellom hvordan ernæring kan påvirke helse, fysisk og mentalt. Tunsberg Medisinske skoles filosofi når det gjelder ernæring, med et evolusjonært perspektiv og fokus på individuelt tilpassede ernæringsråd var helt avgjørende for valg av skole.

Med kunnskap innen ernæring kunne jeg også ta grep og bedre symptomer på hormonelle ubalanser, noe jeg også valgte å fordype meg mer i gjennom ernæringsterapistudiet.


Utdanninger ved Tunsberg:
Kostholdsveileder TMS
Ernæringsterapeut TMS
Etterutdanning i matintoleranse
Etterutdanning i Hårmineralanalyse

Telefon +47 901 43 067
E-post post@minnutri.no
Fylke Vestland
Kontor/klinikkJa
Veiledning via nettJa
Tilbyr kursJa
ForedragJa
Nettside: http://www.minnutri.no/
URL til denne oppføringen (for deling på Facebook)