Tunsberg
Glemt passord?

Finn behandlere og veiledere utdannet ved Tunsberg

Det som er felles for alle våre studenter er at de har stort fokus på individuell tilpasning og en helhetlig tilnærming til helse. Alle har sine unike behov og trenger veiledning og behandling spesielt tilpasset sin hverdag og sine helseutfordringer.

Våre behandlere og veiledere vet at det finnes en sterk sammenheng mellom hva vi spiser, hvordan vi lever og utvikling av sykdom. Ved å sørge for en optimal fordøyelse, blodsukkerkontroll, et godt næringsinntak og samtidig støtte alle organsystemer, vil kroppen lege seg selv og god helse oppnås.

Er du utdannet på Tunsberg og tar imot pasienter? Da kan du legge inn og oppdatere din oppføring her

Søk etter fylke
Mitt navn er Marit Ebeltoft, jeg er 25 år og holder til i Vesterålen. 

Jeg begynte selv å studere kosthold og erfarte hvilke påvirkning det kan ha på kroppen. I mange år har jeg slitt med fordøyelse, matintoleranse og humørsvigninger.

Jeg hadde i nesten to år prøvd å bli gravid uten hell, høsten 2013 la jeg om kostholdet og plagene jeg hadde hatt i flere år begynte å forsvinne. I mars 2014 fikk jeg også positiv graviditetstest og har idag en sønn på 2 år. 

I 2014 begynte jeg utdanningen som kostholdsveileder og veileder i trening og ernæring på Tunsberg. 

Som utdannet trening- og kostholdsveileder, ønsker jeg å tilby deg profesjonell veiledning og rådgivning, personlig skreddersydd for dine behov. Jeg kan hjelpe deg med det meste innen trening og kosthold, som for eksempel vekt, muskelmasser, avdekke intoleranser eller å motivere deg til et sunnere liv.

Jeg vil gi deg tipsene og rådene som skal til for at nettopp du skal lykkes med dine mål, og jeg vil kjempe hardt for at motivasjonen og gleden skal opprettholdes gjennom livsstilsendringene dine.

Du kan ta kontakt for en uforpliktende samtale der du får svar på dine spørsmål og veiledning som passer for dine mål.

  • Jeg tilbyr en gjennomgang av ditt kosthold og livsstil der vi ser på hvilke forandringer som kan være nyttige for deg.
  • Kostholdsplan og treningsplan tilpasset for deg.
  • Ønsker du å leie meg for foredrag er det også bare å ta kontakt.
  • Samarbeider med yorktest og kan via dem tilby matintoleransetest.

Utdanninger ved Tunsberg:
Kostholdsveileder TMS

Telefon +47 477 60 450
E-post marit@kostholdsveileder.net
Fylke Nordland
Kontor/klinikkJa
Veiledning via nettJa
ForedragJa
Nettside: http://www.kostholdsveiledning.net/
URL til denne oppføringen (for deling på Facebook)