Tunsberg
Glemt passord?

Finn behandlere og veiledere utdannet ved Tunsberg

Det som er felles for alle våre studenter er at de har stort fokus på individuell tilpasning og en helhetlig tilnærming til helse. Alle har sine unike behov og trenger veiledning og behandling spesielt tilpasset sin hverdag og sine helseutfordringer.

Våre behandlere og veiledere vet at det finnes en sterk sammenheng mellom hva vi spiser, hvordan vi lever og utvikling av sykdom. Ved å sørge for en optimal fordøyelse, blodsukkerkontroll, et godt næringsinntak og samtidig støtte alle organsystemer, vil kroppen lege seg selv og god helse oppnås.

Er du utdannet på Tunsberg og tar imot pasienter? Da kan du legge inn og oppdatere din oppføring her

Søk etter fylke
Har du lite energi, allergier, intoleranser, mage og tarmproblematikk, overvekt, undervekt, autoimmune sykdommer eller andre ting som påvirker hverdagen din negativt eller ønsker å forebygge dette så kan jeg kanskje hjelpe deg til bedre helse og et bedre liv. Jeg tilbyr både fotsoneterapi og ernæringsterapi. I tillegg tilbyr jeg matintoleransetesting gjennom EU Biotek.

Jeg har hele mitt voksne liv vært godt over gjennomsnittet opptatt av helse, livsstil og hvordan man kan ivareta seg selv og utvikle seg på en helhetlig måte. Jeg har tro på at det er mange faktorer som påvirker helsa vår, og at både tanker, følelser, kosthold og alle hverdagens små og store valg teller inn.

Jeg har også selv hatt utfordringer med helse over flere år, og har i stor grad måttet være min egen forsker for å bli frisk igjen. Dette ser jeg på som en styrke i mitt arbeid med å hjelpe andre tilbake til en bedre helse. Jeg har selv vært der hvor kanskje du befinner deg nå!

I ernæringsterapien fokuserer jeg på å:

  • Stabilisere blodsukkeret
  • Øke næringsopptaket
  • Regulere næringsinntaket
  • Utrede eventuelle matintoleranser

I fotsoneterapien går jeg alltid gjennom hele kroppen via sonene på føttene. Dette er en behandling som er like god forebyggende som behandlende på ulike tilstander. Det er også et svært godt supplement til ernæringsterapi.

Utdannelser:

  • Bachelor i sykepleie
  • Grunnfag i sosialpedagogikk
  • Fotsoneterapi
  • Kostholdsveileder TMS
  • Ernæringsterapeut TMS
  • Matintoleransetesting EU Biotek

I tillegg har jeg en rekke kurs innen helse og selvutvikling

Jeg har kontor i Arendal sentrum. Jeg tar også konsultasjoner via skype.

Velkommen til å ta kontakt!


Utdanninger ved Tunsberg:
Kostholdsveileder TMS
Ernæringsterapeut TMS
Etterutdanning i matintoleranse

Telefon +47 416 20 891
E-post post@siljeeker.no
Adresse Bendiksklev 2, 4836 Arendal
Fylke Agder
Kontor/klinikkJa
Veiledning via nettJa
Medlem organisasjonNaturmedisinsk ernæringsterapeut MNNH
Nettside: https://siljeeker.no/
Blogg: https://www.siljeeker.no/blog
URL til denne oppføringen (for deling på Facebook)