Tunsberg
Glemt passord?

Finn behandlere og veiledere utdannet ved Tunsberg

Det som er felles for alle våre studenter er at de har stort fokus på individuell tilpasning og en helhetlig tilnærming til helse. Alle har sine unike behov og trenger veiledning og behandling spesielt tilpasset sin hverdag og sine helseutfordringer.

Våre behandlere og veiledere vet at det finnes en sterk sammenheng mellom hva vi spiser, hvordan vi lever og utvikling av sykdom. Ved å sørge for en optimal fordøyelse, blodsukkerkontroll, et godt næringsinntak og samtidig støtte alle organsystemer, vil kroppen lege seg selv og god helse oppnås.

Er du utdannet på Tunsberg og tar imot pasienter? Da kan du legge inn og oppdatere din oppføring her

Søk etter fylke
Trenger du hjelp til å løse problemer med fordøyelsen? Som ernæringsterapeut kan jeg veilede deg på veien til en bedre fordøyelse, mer overskudd og økt velvære i hverdagen.  Jeg er opptatt av å finne årsaken til dine fordøyelses problemer og gir veiledning om kosthold, ernæring og livsstil som kan bedre din helse og velvære. 

Jeg har en bachelor i fysiologi og nevrobiologi (grunnfag i medisin) og en master of science i molekulær cellebiologi fra Colorado State University. Begge er NOKUT godkjente. 


Utdanninger ved Tunsberg:
Kostholdsveileder TMS
Helsekostveileder TMS
Etterutdanning i matintoleranse (student)
Ernæringsterapeut TMS

Telefon +47 476 60 184
E-post camikris67@icloud.com
Adresse Søgne
Fylke Agder
Kontor/klinikkJa
Veiledning via nettJa
Medlem organisasjonNaturmedisinsk ernæringsterapeut MNNH
URL til denne oppføringen (for deling på Facebook)