Tunsberg
Glemt passord?

Helseprat med Tunsberg

En podcast for deg som er litt over gjennomsnittlig interessert i helse. Send gjerne tips, forslag og tilbakemelding til helseprat@tunmed.no 

Det hjelper oss veldig mye hvis du abonnerer og skriver en omtale i iTunes. Dette gjelder spesielt de første ukene, da vi i den perioden har muligheten til å få ekstra synlighet som "nykommer". Så hvis du liker at vi lager podccast, skriv omtale + abonner.

 

 

Dag Viljen Poleszynski

I denne episoden har vi besøk av Dag Viljen Poleszynski. Vi snakker om ernæringspolitikk, steinalderkosthold, det å spise insekter, hvorfor sukker bør reduseres, faste, når han var vegetarianer og mye mer.

Lyttere til helseprat kan få en rabatt på Helsemagasinet ved å legge inn rabattkoden: helseprat

Du får da 1 års blad og nettabonnement til 500 kr samt 2 år med blad og
abonnement til 1000 kr.

Helsemagasinet er et blad spekket med mye nyttig kunnskap og alle artikler er skrevet på en god måte med referanser og en grundig gjennomgang av stoffet. 

Dag Viljen er også aktuell som foredragsholder på vitamindagen, som arrangeres lørdag 23. mars. Her skal han snakke om "De 7 beste grunnene til at tilskudd kan være nyttig og hvorfor ingen anbefaler deg å ta tilskudd".

 

I episode nr 5 snakker vi i litt over 30 minutter om magnesiumprotokollen (The Root Cause Protocol). Vi har også skrevet om dette i skolens blogg. Les det innlegget her: https://tunmed.blog/2018/11/21/magnesiumprotokollen-eller-the-root-cause-protocol-rcp/

 
Helseprat med Tunsberg
Lukket gruppe
Bli medlem av gruppen
 

Nyhetsbrev

Klikk her for å bli oppdatert på nye kurs, utdanninger og Webinarer.

Søk etter behandler og veileder

Godkjent fagskole


En godkjent fagskole betyr at du som student er sikret høy kvalitet og at du får den undervisningen du har krav på. Nokut har blant annet godkjent skolens styresystem, reglement og system for kvalitetssikring.

© 2019 Tunsberg Medisinske Skole