Tunsberg
Glemt passord?

Anbefalinger

tunmed.no Tunsberg Medisinske Skole
Rated 5/5 based on 205 customer reviews

Forkurs anatomi og fysiologi

09.12.2018
«Jeg er nå veldig fornøyd med gjennomført forkurs i anatomi og fysiologi. Et lærerikt kurs som et ledd videre til kostholdsveileder. Tusen takk til lærer Danielle Schønning for retting av oppgavene, tilbakemeldinger og god veiledning. Gleder meg til å ta et steg videre med kostholdsveileder studiet nå. »

Kjerstin T. Høifødt

Grunnmedisin

02.12.2018
«Mitt navn er Hilde Olsen og jeg jobber som NLP Coach til daglig og jeg ønsket utdanne meg til MediYoga instruktør og valgte Tunsberg Medisinske Skole da jeg opplevde dere som profesjonelle og det var enkelt å kommunisere med. Det har vært lærerikt og enkelt å følge deres program, hvor jeg har fått gode tilbakemeldinger og jeg har følt meg trygg på at dette ville jeg komme til å klare. Jeg kan på det varmeste anbefale dere og har selvsagt gjort det allerede. Tusen takk! »

Hilde Olsen
Grunnfag medisin første semester

Kostholdsveileder

26.11.2018
«Jeg startet dette studie etter jeg vart sykmeldt og legen sa jeg måtte finne noe annet å drive med en å stå på storkjøkken som kokk, men storkjøkken er det jeg liker best og ville prøve å komme tilbake der. Jeg var alltid veldig opptatt av mat og hvordan det påvirker kroppen, Da jeg fortsatt bodde i Nederland ville jeg gjøre noe med ernæring og gi råd til mennesker, men jeg flyttet til Norge og det ble ikke noe av. I den sykmelding periode så jeg denne studie, jeg leste mye og bestemte meg for å prøve, det er skummelt å gjøre en studie som ikke er i ditt morsmål, men siden jeg har bodd i Norge i 9 år da, følte jeg meg trygg på at dette klarer jeg, og det gjorde jeg. Jeg har lært mye i denne studie om ernæring og skjønner at næringfeltet er innmari stort og veldig interessant. Jeg fikk alltid gode og fine tilbakemeldingen fra lærerne som hjalp meg videre i studie. Jeg gjorde også om mitt eget kosthold, og nå jobber jeg på kjøkkenet igjen! Men håper jeg kan også hjelpe mennesker å gi gode fornuftige kostholdsråd/veiledning. Og hvis jeg har tørt å ta denne studie, da tør jeg også å gjøre noe med alt jeg har lært i denne fantastiske studie. Jeg er langt i fra ferdig med å lære mer om ernæring, det er jeg sikkert på. Veldig bra studie! »

Mariska Kroeze-Pieterse
Kostholdsveileder

VEKS-fag

08.11.2018
«Som medlem av Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon (NNH) er VEKS-fag og Naturmedisin grunnutdanning obligatoriske studier. VEKS-fag er veldig nyttig for å tilegne seg kunnskap om de rammer og lovverk som vi må følge som naturterapeuter: samt for å reflektere over etiske spørsmål ved egen praksis som terapeut. Jeg fikk satt meg dypere inn i informasjon som jeg kjenner til fra før, samt jobbet med pensumstoff som var nytt for meg. Dette har vært spennende - og jeg kan anbefale studiet til andre som enten trenger det, eller interesserer seg for temaene. »

Marianne
Homeopat

Kostholdsveileder Spania

25.10.2018
«Jeg valgte dette studiet først og fremst fordi at jeg er over snittet interessert i sunt liv og kosthold. Det har alltid vært i bakhode at man må spise sunt. Kostholdsveileder utdanning/Spania var noe for seg selv. Det var kjempespennende dager i Spania. Jens var utrolig lett å kommunisere med og for min del alt han sa var så forståelig. Utrolig høy kunnskap om kost og helse. Jens er en god lærer og en mann med et stort hjerte. Han deler sine kunnskaper med stor glede. Hadde jeg visst at det var så høy kvalitet så ville jeg reist i April også. Kan anbefale alle samme kurs. Utrolig lærerikt og interresant. Takk for alt »

Natalija
Kostholdveieleder

Kostholdsveileder

18.10.2018
«Det er den beste opplevelsen jeg har investert i. Jeg har alltid vært interessert i mat og helse men trodde at dette skal ta flere år, og var litt for sent på min del. Jeg angrer aldri og anbefaler dette studie til alle som ønsker å bli frisk og leve et godt liv uansett alder. Jeg er kjempefornøyd med alt innhold, tilbakemeldinger, ekstra info, og webinarer. Tusen hjertelig takk til lærerne og lykke til. Jeg kommer sikkert til å ta flere kurs. »

Soulafa Chadid
kostholdsveileder

Naturlig hudhelse

11.10.2018
«Siden er jeg en hudpleier som jobber ganske mye med hudbehandlinger, har det alltid vært viktig å ha litt mer forståelse om hvordan man kan få en forbedring via kosthold osv... dette studiet har vært veldig nyttig for min del. Nå kan jeg anbefalle ikke bare hudpleieprodukter som burde brukes men hva slags mat og kosttilskudd er behjelpelig i en eller annen situasjon. Så det anbefalles på det sterkeste. Kommer sikkert til å ta flere kurs for å fordype meg mer i kosthold. Takk for ett produktiv kurs denne gangen og vi høres igjen:) »

Monika
Naturlig hudhelse

Matintoleranse

20.09.2018
«Hej! Jag valde att läsa matintolerans kursen eftersom jag jobbar i hälsokostbutik och som kostrådgivare och möter varje dag människor med stora problem med mag och tarm. Vill gärna kunna hjälpa dessa människor att må bättre, så därför passade denna kursen mig väldigt bra. Hittade inte någon så här bra i Sverige så det fick blev på norska. Jag är så super nöjd med min lärare Linda, hon har gett mig så fin positiv feedback som har "peppat" mig efter varje del av kursen. Är så nöjd med ert upplägg på er plattform lätt att förstå och väldigt intressant. Stort tack för att jag fick lära mig så mycket som jag nu kan använda i mitt jobb varje dag!  »

Carina Granqvist
Hälsoterapeut/Kostrådgivare med inrikting på matintoleranser

Optimal trening og ernæring del 1

17.09.2018
«Denne skolen er utrolig innholdsrik og lærerik. Er utrolig fornøyd! Har fått ett mye bedre perspektiv på treningen og kostholdet. Anbefales på det sterkeste. Kjempefornøyd med læreren jeg har. »

Renate Pettersen
Student

Kostholdsveileder

13.09.2018
«Det hele var en tilfeldighet at jeg fant dette studiet, men tror mer og mer på at når studenten er klar kommer læreren :-) Det er jeg et levende bevis på siste året. Etterhvert som året har gått har flere ting falt på plass. Jeg har prøvd forskjellige ting lavkarbo, mye fett, så måtte jeg redusere fett igjen for det gjorde meg slapp. Rene råvarer og det siste som har falt på plass hvor mye stress gjør med våres situasjon og helse. Sett av tid til deg selv og ta dette studiet det er så verdifult ikke bare for deg men også de rundt deg hvis du er den som lager mat i din familie. Ringvirkningen det har .....alle fortjener å ha en kropp som fungerer optimalt:-) »

Heidi Persvangen
Kostholdsveileder, hudpleier, medisinsk sekretær

Helsekostveileder

03.09.2018
«Jeg jobber i en helsekostbutikk og ble anbefalt å ta kurset «Helsekostveileder» av mine kollegaer. Det er jeg veldig glad for at jeg gjorde, for jeg har lært utrolig mye gjennom dette studiet. Jeg føler nå at jeg har mye kunnskap jeg kan dele med kundene mine og hjelpe de med å få en bedre helse. Og jeg kommer også til å dra nytte av denne kunnskapen i mitt eget liv. Hvordan kroppen fungerer, både utvendig og innvendig, og hvordan få og opprettholde en god helse er så viktig at jeg synes alle burde hatt mulighet til å lære dette. Jeg kan virkelig anbefale dette kurset :-) »

Liss Dahle
Helsekostveileder

VEKS-fag

27.08.2018
«Väldigt intressant och lärorik kurs. Enkel att förstå och bra studiestöd via mail. Anbefalles! »

Lenita Stolt
Muskelterapeut

Fagskoleutdanning Biopati

07.08.2018
«Etter mange års selvstudier innen mikroskopering, elektroterapi, medisin og naturmedisin, ble jeg tilbudt jobb ved en lokal klinikk. Eier satte krav om dokumentert utdanning og henviste meg til Tunsberg Medisinske Skole. Det ble en positiv overraskelse på alle måter. Lærerne har en bunnsolid erfaring og miljøet ved skolen var utrolig godt både med lærere og medelever. Midt i studiene ble jeg kontaktet av en pasient ved min nåværende arbeidsplass og begynte i lære der i tillegg til skolen. Etter endt skolegang er jeg nå terapeut ved denne klinikken. »

Per Ivar Gullanger
Biopat

VEKS-fag

31.07.2018
«Jeg valgte å ta kurset på nett og det er jeg veldig fornøyd med. Det passet meg bra å kunne jobbe med dette på kveld og helg så jeg slapp å ta fri på vanlige ukedager. Kurset er omfattende og veldig lærerrikt. Jeg fikk raske tilbakemeldinger fra lærer. Vil trygt anbefale dette til alle som må ta VEKS. »

Wenche Bjerke
Massasjeterapeut og Refleksolog

Helsekostveileder

25.06.2018
«Et kjempeflott studie som bare var helt rett for meg! Jeg vil bare ha mer og blir å hive meg på kostholdsveileder. God veiledning i studiet og raskt svar om man lurte på noe. Anbefaler virkelig dette til andre :-) »

Lena Kristin Bye
Helsekostveileder

Naturmedisinsk grunnutdanning

19.06.2018
«Jeg valgte dette studiet fordi jeg ønsket større forståelse og kunnskap om naturlig helse. Vi lever i et samfunn som mer og mer baserer seg på symptombehandling fremfor å finne selve årsakene til sykdom. Naturmedisin er et mer helhetlig system hvor man behandler hele mennesket fremfor bare symptomene som oppstår. Med dette studiet har jeg fått mer innsikt i hvordan kroppen fungerer, og hva som må til for å skape balanse. Jeg har fått mye større forståelse av hvordan man kan forebygge og ta vare på en god helse i hverdagen. Naturmedisinsk grunnutdanning er en av de beste investeringene jeg har gjort i egen helse. Studiet er lagt opp på en oversiktlig og god måte. Anbefales på det varmeste »

John Lauritzen
Student

Kostholdsveileder

13.06.2018
«Jeg valgte å ta Kostholdsveileder hos Tunsberg Medisinske for å fylle på en tidligere utenlandsk utdannelse. Jeg opplevde innholdet i kurset som veldig bra, relevant i forhold til debatten om kosthold som foregår i media i dag, og at det gikk i dybden på viktige emner og temaer. Veldig praktisk at det er et nettstudie og at man kan følge sitt eget tempo. Læreren stilte seg alltid til rådighet for mine spørsmål og ga meg dype utfyllende svar. Veldig bra! Dersom du har lyst til å hjelpe mennesker til bedre helse og samtidig bidra med kunnskap om miljø og dyrevelferd i vår matproduksjon, så er dette kurset for deg. Jeg kommer til å fortsette med Grunnmedisin til høsten, og deretter Ernæringsterapi! »

Hege Nordén
Kostholdsveileder

Kostholdsveileder

26.05.2018
«Står foran eksamen som kostholdsveileder på TMS og kan rapportere at jeg har lært masse på studiet. Det er utrolig gøy å se hva kunnskap gjør og hvordan kostholdet endres når man kjenner sammenhengene. Har alltid vært genuint interessert i mat og kosthold og trodde jeg viste mye fra før men kjenner nå etter nesten fullført studiet at det var mange sammenheng jeg ikke vær bevist på før jeg tok opp utdannelsen. Er kjempefornøyd med innholdet og oppfølgingen - her treffes det engasjerte lærer som ikke bare snakker kosthold men som lever det. TMS anbefales på det sterkeste! Ønsker dere masse lykke til videre! »

Stpehanie-Elga Motrøen
Studiet som kostholdsveileder TMS

VEKS-fag

24.05.2018
«Fin opplevelse. Tunsberg leverer det de lover. Rask tilbakemelding på innsendte oppgaver. Kommer sikkert tilbake for å ta andre kurs. »

Ole R. Nydal
Snart TFT utøver

Forkurs anatomi og fysiologi

08.05.2018
«Et meget bra kurs! Mye nyttig kunnskap å ha med seg videre i livet. En stor takk til lærer Danielle! »

Linn Kristiansen
Student

Naturmedisinsk grunnutdanning

03.05.2018
«Jeg valgte dette studiet fordi jeg ønsket å tilegne meg kunnskap om naturmedisin. Lære om de forskjellige typer. Jeg interesserer meg veldig om det naturlige, så dette var midt i blinken, pluss at det var nettbasert slik at jeg kan ta det ved siden av jobb. Nettstudiet er seriøst og syns det er bygd opp på en bra måte (at man kan spørre om spørsmål, få kontakt med andre studenter osv) Jeg mener at det jeg lærer her burde ha vært et obligatorisk fag på vanlig skole også, egentlig. Jo mer vi vet om vår egen kropp, jo bedre har vi kontroll over den! »

Yvonn Johansen
Student

VEKS-fag

01.05.2018
«Tok VEKS- kurset for å få registrere meg som naturterapeut i Brønnøysundregisteret. Var veldig nervøs og redd for å begynne på kurset da det er 42 år siden jeg satt på skolebenken. Men det kom en kjempegod og oppmuntrende melding fra lærer som gjorde at jeg heiv meg uti det. Og det var det beste jeg kunne ha gjort. Kurset var både spennende og interessant. Fikk rask respons på oppgavene og positive tilbakemeldinger som løftet en videre. Anbefaler trygt dette kurset videre. Tusen takk for meg. Hilsen Lisbeth Berge »

Lisbeth Berge
Naturterapeut

Naturmedisinsk grunnutdanning

28.04.2018
«Faget naturmedisinsk grunnutdanning kan anbefales . Nyttig og interessant stoff, og oppbygd på en progressiv måte så at utvikling i faget og kunnskapen skjer av seg selv. Lærer er lett tilgjengelig og svarer motiverende og rask på spørsmål. Studieveiledningen er gjennomtenkt og støttende og bør følges, da kommer man i målet. »

Gudrun Nordenfels-Johannessenstu
sykepleier

Optimal trening og ernæring del 1

13.04.2018
«Fra tidligere har jeg høyskoleutdanning i ernæring og idrettsernæring, men ønsket meg en bredere tilnærming til faget, og ble anbefalt dette studiet. Jeg kan på alle måter anbefale Optimal trening og ernæring del 1 og del 2 til alle som ønsker en grundig innføring i smart trening og idrettsernæring. Dette studiet har blitt et nyttig verktøy i mitt arbeide som kostholds og treningsveileder. Det har også inspirert meg til å bli mer allsidig i egentrening, teste nye treningsmetoder og har lært meg å sette sammen treningsprogram som har gitt meg resultater jeg ikke har oppnådd tidligere. At lærer Kenn Hallstensen er en av de fremste på sitt fagfelt kan jeg absolutt forstå. »

Sissel Kjørren
Kostholdsveileder

Grunnmedisin

11.04.2018
«Jeg valgte dette studiet da jeg har jobbet mange år i helsevesnet og har et mål om å bli ferdig utdannet fotsoneterapeut slik at jeg kan jobbe mer fritt og selvstendig. Dette studiet er en del av "pakken" for å kunne melde seg inn i Norges naturterapeuters hovedorganisasjon og det er kanskje det viktigste faget utenom selve speialiseringen man måtte velge å behandle utifra. Jeg har lært utrolig mye og virkelig sett frem mot de 2-3 timene pr. dag man må sette av til lesing og skrivning. Føler at dette bare er begynnelsen og gleder meg til videre studier . Dette er min tredje utdannelse i en alder av 49 år. Læring er ikke vondt å bære og jeg tror fullt og fast på at mental trening er like viktig som fysisk trening for et langt, friskt og forhåpentligvis lykkelig liv.
Hilsen Mina Trøen. »

Mina Henriette Trøen
Student

Optimal trening og ernæring del 1

09.04.2018
«Jeg valgte dette studiet fordi jeg ønsker å ha en professjonell fremtreden som veileder og distributør av keto støttende helsekost. Jeg har en facebookside/blog, hvor jeg inspirerer andre til trening og et ketogent kosthold. Jeg oppdaget lavkarbo for ca 10 år siden, men den gang hadde jeg ikke nok kunnskap om det og sluttet etter kort tid. Har prøvd mye siden dengang og har nå med hjelp fra dette studiet kunnet hjelpe både meg selv og andfre. »

Hege Wangen
Selvstendig distributør av helsekost

Optimal trening og ernæring del 2

08.04.2018
«Til tross en aktiv livsstil, normalvekt og noe jeg før anså som et sunt kosthold, ble jeg anbefalt lavkarbo av legen da jeg stod i faresonen for å utvikle diabetes. Full av selvmedlidenhet for dette begynte jeg å studere optimal trening og ernæring, noe jeg er svært takknemlig for. Utrolig flott og lærerikt studie som tar for seg hvordan- og hvorfor kroppen reagerer som den gjør. Kan virkelig anbefales! Ekstra pluss for raske tilbakemeldinger på oppgavene. »

Therese Dahl

Optimal trening og ernæring del 1

22.03.2018
«Etter å ha gjennomgått studiet Forkurs anatomi og fysiologi var det naturlig for meg å ta studiet Optimal trening og ernæring del 1. Studiet har vært meget interessant og har gitt meg mye ny kunnskap vedrørende sammenhengen mellom trening og kosthold. Spesielt har det vært av stor interese å studere hvordan karbohydratenes positive og negative virkninger har for helsa. Og i neste fase gjennomføre noe av teorien på seg selv, for eksempel trene før første måltid, redusere karbohydratinntak til fordel for sunt fett, redusere antall daglige måltider og studere/praktisere noe av Mark Sissons forslag til et variert ukentlig treningsprogram. Det viktigste for meg har vært å konstatere lavere blodtrykk, lavere kolestrol og vektnedgang; med andre ord en sunnere kropp. Mye mer kunne vært nevnt, men dette studiet har vært så interessant at jeg har allerede meldt meg på Optimal trening og ernæring del 2 for å tilegne meg mer kunnskap, spesielt innenfor ernæring. Jeg ser frem til å gjennomføre kurset og praktisere noe av teorien på min egen helse. Kurset anbefales på det sterkeste. »

Jarle M. Elvegård

Etablering og klinikkdrift

10.03.2018
«Et veldig nyttig kurs med morsomme og lærerike oppgaver! Etter dette kurset føler jeg meg mye tryggere på hvordan jeg bør gå frem når jeg skal starte for meg selv. Mange gode tips som jeg selv ikke hadde tenkt på og som jeg er sikker på at de fleste kan få nytte av ved oppstart av egen bedrift. »

Yvette
Biopatstudent

Naturlig hudhelse

23.02.2018
«Kurset var veldig nyttig, fint lagt opp og med mye informasjon. »

Kate Sølvi Kristiansen

Naturlig hudhelse

01.02.2018
«Valgte dette studiet nettopp for å få vite mer om hudhelse og fordi jeg jobber med sår til daglig som sykepleier i hjemmesykepleien. Hudhelse og sår henger sammen. God hudhelse forebygger sår. Har man først fått sår er ivaretakelse av hudenhelsen viktig. Anbefaler derfor på det varmeste dette kurset videre! »

Anne Ellen Staib
Sykepleier med videreutdanning på Sår (diagnose, behandling og lindring)

VEKS-fag

16.01.2018
«Jeg vil herved varmt anbefale VEKS-fag hos Tunsberg Medisinske Skole som jeg har gjennomgått høsten 2017. Det er presist og strukturert i form og med hurtige tilbakemeldinger som gjør at man får en god flyt i progresjonen i studiet. »

Mona Elise Sølvesen-Myhre

Kostholdsveileder

15.01.2018
«Et meget lærerik og spennende studie. Er helt imponert av skolen og dets opplegg. Det er alltid rom for å stille spørsmål og det tar heller ikke lang tid før en for svar. Kjempe spennende artikler som gjøre at du ikke mister motivasjonen underveis. Bare til å anbefale. »

Steffi Wischnewski
Kostholdsveileder

VEKS-fag

12.01.2018
«Jeg startet dette studiet for å komme til å bli godkjent healer i Det Norske Healer forbundet. Jeg synes det var et veldig morsomt kurs som er flott lagt opp og veldig informativt. Jeg har koset meg mye mer med det enn jeg trodde på forhand. Det er også en flott lærer her som gir veldig gode og reflekterte tilbakemeldinger på arbeidet som blir sendt inn. På det sterkeste anbefalt. »

Wenche-Lise Strømsten
Reiki Master lærer og utøver av healing ++

Helsekostveileder

03.01.2018
«Utrolig flott studie! Har hatt det kjempe moro. Lært utrolig mye, og læreren er veldig hjelpsom og svarer raskt hvis man har spørsmål til en oppgave. Lært mye om mat, vitaminer, tilskudd, økologiske ting, oppskrifter til hjemmelaga produkter osv. Kan ikke få rost denne skolen nok. Jeg kommer til å være evig student her inne siden de har så mye bra :D Vil lære meg alt sammen ;) Tusen takk for et flott studie! Dere gjør en flott jobb! Skulle bare ønske jeg bodde nærmere skolen ,og kunne kommet til skolen :) »

Inger Monica

Forkurs anatomi og fysiologi

03.12.2017
«Jeg ble anbefalt å ta forkurset i anatomi og fysiologi før jeg skulle starte på kostholdsveider utdanningen, og jeg angrer ikke på det. Det har vart en spennende og lærerik kurs. Jeg gledet meg hver gang jeg satt av tid til å drive med kurset. Trodde først det skulle bli vanskelig fordi jeg opprinnelig kommer fra Nederland (bor i Norge i 9 år) men det vart det ikke. Jeg er veldig glad at jeg tok dette kurset og jeg så sammenhengen mellom mat og anatomi og fysiologi mens jeg drev med kurset. Nå gleder jeg meg veldig til utdanningen til kostholdsveilder! »

Mariska Kroeze-Pieterse
Forkurs Anatomi og fysiologi

VEKS-fag

02.11.2017
«Jeg tok dette kurset som en kvalitetssikring og muligheten til å registrere meg i Brønnøysundregistret som naturterapeut. Kurset er lagt opp på en oversiktlig og fin måte, og med rask respons på innsendte oppgaver. Oppgavene var klart formulert, så det var alltid greit å finne frem til svarformuleringer. Så her kan jeg trygt anbefale dette kurset videre. »

Øyvind Skriver
Coach og TFT-terapeut

Kostholdsveileder

19.10.2017
«På Tunsberg Medisinske Skole er både lærere og administrasjon engasjerte og inspirerende. Jeg er nettopp ferdig med Kostveilederstudiet og det har vært svært lærerikt. Her har jeg fått den ekstra innsikten jeg trengte for å få en dypere forståelse om næringsstoffene og sammenhengen de har for kropp og helse. Vi blir stadig flere mennesker og vi blir eldre enn tidligere. Da er det viktig at vi tar vare på egen helse så langt det lar seg gjøre. Vi vil jo alle eldes med stil og første steg er å starte med maten. I dette studiet settes det også fokus på matkvalitet, noe som er et virkelig viktig steg i forhold til både dyrevern og miljøvern. Jeg vil anbefale denne skolen på det varmeste. »

Heidi Schanke
Naturterapeut og akupuktør reg. MNNH

Ernæringsterapi

12.10.2017
«Jeg kan varmt anbefale ernæringsterapistudiet ved skolen. Jeg har selv fått mye ut av det. Hver eneste samling har gitt meg mye ny kunnskap, glede og inspirasjon til å lære enda mer på egen hånd. Det har vært mange gode og inspirerende forelesere gjennom studiet, og hver og en har gitt meg et eller flere verktøy å benytte som terapeut i arbeidet med klienter. Jeg vil spesielt trekke frem Jens som er primus motor for studiet, alltid forberedt, alltid oppdatert på ny forskning og en inspirasjonskilde uten like. Jeg liker spesielt godt at skolen lærer bort at dette er et fagfelt i utvikling og at det vi lærer i dag kanskje ikke er riktig om fem år ettersom ny forskning viser nye sammenhenger. »

Silje Eker
Sykepleier, fotsoneterapeut, ernæringsterapeut

Forkurs anatomi og fysiologi

03.10.2017
«Veldig bra kurs! Flotte tilbakemeldinger fra en veldig positiv lærer. Anbefales! »

Hege-Anita Mathisen
Kokk

Kostholdsveileder

02.10.2017
«Det eneste norske kostholdsstudiet som jeg føler lærer opp elever på ny forskning, og samtidig er dekkende nok til å få god kunnskap om alle nødvendige temaer. Jeg føler studiet har gitt meg kompetansen til å faktisk kunne hjelpe mennesker, og opplever at kundene mine blir lettet over at jeg har en annen innfallsvinkel enn de som jobber kun etter helsemyndighetenes retningslinjer. »

Mari Gangså Røsland
Kostholdsveileder

VEKS-fag

01.10.2017
«Det å ta vekst fag var for meg nervepirrende. Men noe jeg vil gjøre for å bli bli ført opp i Brønnøysundregsteret som en anerkjent terapaut.Jeg jeg har også tatt flere ting for å bli godkjent. Men dette var den siste å avgjørende delen. Dette gikk over all forventning. De krevde studie på mins 3 t i uka, Jeg brukte helgene å har til nå etter ca 7-8 uker levert alle oppgaver å quisser.Bestått alle å venter svar på siste oppgave. Denne studien lærte meg å elske det jeg gjør, da gikk dette som en lek å ikke noe å grue seg til. Jeg anbefaler dette faget på det varmeste.  »

Heidi Moholt

Naturmedisinsk grunnutdanning

21.09.2017
«Kurset Naturmedisinsk grunnutdanning gir en god oversikt over mange naturterapier og tenkningen omkring disse, og en grundigere innføring i noen emner, som eks. mikrober og immunologi, og kosthold og urteterapi. Fine kompendier, som jeg kan bruke som oppslagsverk etterpå. God oppfølging og veiledning av Fride Aasen. Det har vært svært lærerikt og interessant, og det inspirerer meg i mitt videre arbeid med kinesiologi og naturmedisin. Jeg vil absolutt anbefale studiet. »

Fanny Parow Knill
kinesiolog, registrert naturterapeut mnnh

Soneterapi 1

20.09.2017
«Er det mulig!!!?? Søndag ettermiddag var første samling på Soneterapi 1 unnagjort for min del. Neste dag brukte jeg det vi hadde lært på pasientene mine. Og FOR en effekt. Jeg var like overrasket og glad som dem når jeg så de umiddelbare resultatene. Feilstilte føtter som rettet seg opp, smerter i bekken, nakke og skuldre forsvant. En slagpasient som i flere år hadde hatt problemer med å få en normal skrittlengde med høyre bein, langet ut og erklærte at "nå ble det slutt på henge etter kona". Til og med en fettkul på størrelse med en tennisball bare smeltet vekk mens jeg holdt på. Pasienten hadde hatt den i 30 år, og beskjeden fra legen hennes var at "den gikk det ikke an å gjøre noe med"....jaggu sa jeg "ikke gjøre no' med"!!! En liten ting til: Jeg ante ingenting om hverken skolen eller Terje Varpe før jeg begynte. I løpet i helgen gikk det opp for meg at jeg er heldig som får ha ham som lærer. Han er en strålende pedagog. 40 års erfaring og 100.000 pasienter så langt. Etterspurt i inn- og utland for sin unike kompetanse og dyktighet. Det er vel rimelig unødvendig å si at jeg anbefaler utdanningen, men jeg gjør det likevel: Velg Tunsberg Medisinske Skole hvis du vurderer å bli soneterapeut! »

Marte Hagen
Massasjeterapeut

Ernæringsterapi

12.09.2017
«Jeg valgte å ta studiene på Tunsberg Medisinske Skole etter en anbefaling fra en lege som mener skolen har en god kvalitet og høy standard. Selv ønsket jeg å fordype meg innom ernæringsfaget, men var ikke intressert i å ta 3-årsstudie til ernæringsfysiolog. Først tok jeg Kostholdsveileder og deretter Ernæringsterapi. Fordelene med denne skolen er at den hvert år oppdaterer seg, følger med på ny forskning og blir bedre, akkurat som faget. Det er et positivt, inspirerende og intimt miljø med mye spennende mennesker med mye erfaring og kunnskap. Jeg har lært så enormt mye, både for meg selv og for mine framtide kunder. Hadde jeg hatt tid og penger hadde jeg tatt studiene på nytt :) De anbefales på det varmeste! »

Malin Bruset
Ernæringsterapeut

Ernæringsterapi

05.09.2017
«Ernæringsterapistudiet ved Tunsberg Medisinske Skole kan absolutt anbefales. Faglærer Jens er utrolig kunskapsrik, har svar på det meste og er opptatt av å sette seg inn i ny forskning og dele videre. Det trekkes også inn gjesteforelesere med kunnskap og erfaring på sine felt. Det er lagt opp til en fin balanse mellom teori og praksis. Ernæringsfaget er stort. Derfor gis det heller ikke fasitsvar på alt. Her vektlegges at alle er forskjellige og trenger forskjellige råd for lettere å kunne rette opp ubalanser og få mer energi. Selv med lang reisevei var deltakelse på samlinger hvor jeg i tillegg ble kjent med hyggelige og likesinnede studenter høyt prioritert. »

May-Britt Kolås
Ernæringsterapeut, kostholdsveileder

Ernæringsterapi

04.09.2017
«Jeg er meget fornøyd med ernæringsterapistudiet ved Tunsberg Medisinske Skole. Her fikk jeg muligheten til å følge et interessant studieopplegg med flere av Norges fremste eksperter som foredragsholdere. At all undervisning og kunnskapsformidling er basert på nyere, dokumentert forskning gjør også at jeg sitter trygt forankret på den fagkunnskapen jeg har tilegnet meg. Motivasjonen for å lære mer og følge med i nyere ernæringsforskning har også blitt styrket. Gjennom hele studiet har det vært fokus på å få studentene ut i arbeidslivet. Skolen har gitt meg gode verktøy og et godt grunnlag for å gå inn i terapeutrollen med trygghet og selvtillit. Jeg kan anbefale ernæringsterapistudiet på det varmeste. »

Aud Sveen Nygaard
Tannlege, ernæringsterapeut

Ernæringsterapi

16.08.2017
«Jeg er strålende fornøyd etter to svært spennende år på skolen. Jeg hadde lenge lyst til å utdanne meg innen ernæring, men følte at den offentlige utdannelsen ikke passet meg og det jeg tror på. Da jeg endelig oppdaget Tunmed og deres utdanning var jeg ikke i tvil. Den evolusjons tilnærmingen de har stemte med det jeg selv tror på. Jeg har lært svært mye på disse to årene, og er så glad for at skolen legger vekt på at ingen ting er skrevet i stein. Vi må hele tiden være åpne for endringer etterhvert som det blir bedre forskning på feltet. I tillegg er vi alle biologisk forskjellige, derfor passer ikke en oppskrift til alle. Anbefaler studiet til alle som ønsker å utdanne seg og jobbe innenfor ernæring. »

Helen Oulie Fuhr
Ernæringsterapeut

Forkurs anatomi og fysiologi

09.08.2017
«Jeg valgte dette studiet da jeg ønsket å få mere kunnskap om kroppen, da jeg ikke har gått helse og sosialfag. Føler jeg sitter igjen med mye etter dette forkurset, absolutt å anbefale! »

Ingrid
student

Naturlig hudhelse

31.07.2017
«Dette var ett veldig spennende studie. Og svært innholdsrikt. Jeg gledet meg til hver gang ett nytt tema skulle starte for å lære enda mer! Noe hadde jeg vært innom fra før men fikk også mye nytt å lære, som the younger protocoll som var veldig spennende. Anbefaler det så absolutt! Og stor takk til flotte inspirerende lærere:) »

Linn Lier
Spaterapeut og veileder i naturlig hudhelse

Ernæringsterapi

31.07.2017
«Jeg er veldig fornøyd med ernæringsterapistudiet. 2 spennende år med lærerrike temaer og dyktige forelesere. Kan absolutt anbefale skolen og dette studiet. »

Siri Antonsen Aartun
Ernæringsterapeut

VEKS-fag

23.07.2017
«Jeg er akkurat ferdig med VEKS-fag og kan anbefale kurset på det varmeste. Jeg valgte å ta VEKS-fag som et ledd i oppfrisking av kunnskap når jeg nå er i ferd med å begynne litt igjen som terapeut etter et langt opphold (som for øvrig har vært tettpakket med relevant erfaring). Jeg har vært veldig fornøyd med at kurset er nettbasert og at jeg har kunnet gjøre oppgavene når det har passet for meg. Videre har jeg satt pris på utformingen av skolens nettsider. Det er enkelt og oversiktlig å finne fram. Selve faget har også vært spennende - med gode, oppdaterte artikler og oppgaver. Sist, men ikke minst, vil jeg rose faglærer for enormt rask respons og fine tilbakemeldinger. Alt i alt en veldig fin studieopplevelse. »

Gro Katarina Andorsen
Biopat

Naturlig hudhelse

16.07.2017
«Dette studiet har vært så nyttig og lærerikt, at nå begynte jeg å se kroppen min med andre øyner! Det er helt fantastisk å kunne vite så mye om kroppen vår og alt som påvirker huden etter bare et kurs på Tunsberg Medisinske Skole. Jeg er meget fornøyd og anbefaler dette til alle de som har lyst til å jobbe med noe lignende eller til de som bare vil vite mer om kroppen deres. Nå er jeg mye rikere (intellektuelt :)) ) og klar til å hjelpe de andre med det jeg har lært her. Tusen hjertelig takk for meg, Tunsberg Medisinske Skole! »

Diana
Student

VEKS-fag

14.07.2017
«Jeg er veldig fornøyd med VEKS-kurset. Pensum blir forklart på en forståelig måte og lurt med inndeling i moduler og innleveringsoppgaver underveis. Rask tilbakemelding/vurdering på innleveringsoppgavene. Veldig bra at det kan tas som et selvstudium og i det tempoet man selv ønsker/har tid til. Anbefaler gjerne kurset videre:) »

Berit Brorstad Riber
Faglærer i ernæring, helse og miljøfag - Spesialpedagog og Helhetsterapeut

Kostholdsveileder Spania

09.07.2017
«Etter mange års elendig helse, og kun fokus på symptombehandling i det norske helsevesenet tok jeg "skjeen i egne hender". Jeg ble gjort oppmerksom på at feil kosthold over lang tid kunne forårsake sykdommer og dårlig helse. Jeg begynte da å søke litt på nettet, og forstod raskt at raffinerte karbohydrater og bearbeidet mat ofte har sammenheng med helsemessige utfordringer. Jeg la om livsstilen, og endret fokus til ren, naturlig bærekraftig mat. Utmattelse, muskelsmerter og utallige småplager ble borte. Ut i fra egen erfaring har jeg derfor et sterkt ønske om å hjelpe andre. Kostveilederstudiet skulle vært obligatorisk i grunnskolen. Kunnskapen jeg har fått på dette studiet skulle jeg hatt for 30 år siden. Da hadde jeg levd i disse årene. Ikke bare eksistert. Faglæreren Jens er en svært kunnskapsrik inspirator, og for øvrig en veldig dyktig faglærer. Jeg gleder meg masse til neste semester i Spania Oktober 2017. »

Cathrine Berge
Student

Ernæringsterapi

26.06.2017
«Jeg er fornøyd med studiet og kan anbefale det videre. Under studiet blir vi presentert for mange ulike temaer, samt ny/dagsaktuell informasjon. »

Marit Hals Svensson
Ernæringsterapeut

Kostholdsveileder

12.06.2017
«Dette studiet er det beste jeg noen gang har tatt. Jeg har i mange år vært veldig opptatt av kosthold, og det var derfor viktig for meg å finne en skole som hadde noen av de samme tankene som jeg hadde innenfor ernæring. Dette har vært utrolig lærerikt og lærerne gir deg meget gode og konstruktive tilbakemeldinger, slik at du bare lærer dette stoffet bedre og bedre. Videoleksjonene er også av meget høy klasse og det var ofte her jeg så sammenhengen av ting. Det du lærer på dette studiet tar du med deg resten av livet og jeg må igjen bare berømme lærerne om hvor flinke de er til å lære fra seg. Kan anbefale alle som vil lære om ernæring, eller drive med ernæring om å ta dette studiet, da du lærer så mye og legger virkelig grunnlaget for å bli en god kostholdsveileder. »

Tommy Kumar Glesnes
Student

Helsekostveileder

12.06.2017
«Jeg har alltid vært opptatt om ernæring og helse. I 2009 kunne jeg konkludere studiene mine ved Universitet i Rio de Janeiro, Brasil. Jeg er utdannet biolog og det var spennende å studere biologi. Etter en stund begynte jeg å tenke på hvordan kosthold og kosttilskudd kan være viktig for mennesker, og jeg tenkte å studere noe som kunne gi meg en god kunnskap om det! Etter å lest om helsekostveileder hos Tunmed, fikk jeg mye interesse om å begynne på det kurset, og det var helt fantastisk. Jeg kunne lære mange ting, har hatt en veldig god veileder, i tillegg har jeg fått jobb som helsekostveileder. Dette kurset har vært veldig lærerikt. I dag kan jeg hjelpe mange kunder på den beste måten. Jeg kan snakke med dem om ulike interaksjoner, om supermat, tilskudd, trening og hvordan å forebygge sykdommer og andre helseproblemer etc. Det er viktig! Jeg vil takke Tunsberg Medisinske Skole og min veileder for å ha lært meg mange nye ting. Det var veldig koselig å ha tatt dette kurset! håper å hjelpe mer og mer folk som trenger min veiledning nå som helsekostveileder! :) Med vennlig hilsen »

Debora Dahle
Helsekostveileder

Kostholdsveileder

12.06.2017
«Jeg startet studiet først og fremst på grunn av egne helseproblemer, og interesse som jeg og min ektefelle etter hvert har fått for kosthold og helse. Studiet har vært veldig interessant og matnyttig. Vi har lært mye om kosthold, som vi har praktisert i vår egen hverdag, og har opplevd positive effekter på egen helse. Temaene har vært logisk lagt opp, og stoffet er forklart på en forståelig måte, uten at det er brukt for vanskelige faguttrykk. Jeg anbefaler studiet på det varmeste til alle som er interessert i kosthold og hvilken betydning det har for vår helse. »

Torill S. Strand
Kostholdsveileder

Kostholdsveileder

11.06.2017
«Eg har slitt med IBS plager i fleire i år, og har blitt mykje betre etter eg begynte på eit kosthald utan raffinerte karbohydratar, men med meir proteinar, feitt, grønnsaker og frukt/bær. Eg vart derfor glad når eg fant ut at TMS hadde eit kosthaldsveiledningskurs spesielt retta mot det kosthaldet eg brukar. Eg vil på det varmaste anbefale dette studiet for alle som vil lære meir om kosthald og korleis det kan gjere oss friskare. Eg håpar at eg kan hjelpe andre til å leve eit friskare liv. »

Janne Cathrin Lillenes-Fields
Kostholdsveileder

Kostholdsveileder

02.06.2017
«Jeg er tidligere helhetsterapeut med litt bakgrunn i kost og ernæring. I dag jobber jeg som medisinsk yogainstruktør og er veldig opptatt av kosthold. Har gått på noen foredrag og kurs og lest endel om ernæring samt bruker Internett mye. Jeg hadde hørt om Tunsberg Medisinske Skole og gikk inn på hjemmesiden deres og undersøkte litt og så alle de spennende fagene og lærerne. Det så spennende ut og jeg meldte meg på utdannelsen som kostholdsveileder. Jeg har vært veldig fornøyd med dette studiet. Fine og gode tilbakemeldinger fra lærerne som har lært meg mye og gitt meg gode råd. Jeg vil på det sterkeste anbefale denne skolen. Tusen takk! »

Gunn Valmestadrød
Kostholdsveileder

Fagskoleutdanning Biopati

29.05.2017
«Jeg kontaktet Tunsberg Medisinske Skole i august 2013 fordi jeg tenkte på ernæringsterapistudiet. Tilfeldighetene gjorde at jeg møtte hovedlærer for biopatutdanningen, Fride Aasen, ved skolekontoret. Jeg falt for grunnprinsippene og tanken om å se helheten. Istedenfor klassisk symptombehandling, lærer vi å sette symptomene i system og finne den bakenforliggende årsak. Hovedlærer er inspirerende, meget kunnskapsrik og har lang erfaring fra egen praksis. Dette kan anbefales på det varmeste. Ny fin skole, hyggelige ansatte i administrasjonen og engasjerte medstudenter! »

Marianne Aase
Biopat

Fagskoleutdanning Biopati

29.05.2017
«Eg utdanna meg til sjukepleiar i ein voksen alder, eg var 42 år då eg var ferdig. Allereie då hadde eg stor interesse for helse innan kost og ernæring derfor fortsette eg med studie og tok vidareutdanning til diabetessjukepleiar. Men som ny utdanna diabetes sjukepleiar såg eg at eg ikkje hadde same tankane om korleis ein skal behandle og førebygge f.eks. diabetes type 2, der såg eg at samfunnet hadde ein stor jobb å gjera for å stoppa utvikla til livsstilsjukdommane som aukar altfor mykje. Min filosofi er lik Hippokrates sin uttalelse "Din mat er din medisin og din medisin er din mat" derfor ville eg finne meir ut om naturmedisin. Eg kom over Tunsberg Medisinske Skole heilt tilfeldig og det er eg glad for. Eg har i tillegg til fagskoleutdanning i biopati tatt kostveilederutdannelse, hypnoterapi og deltatt på mange kostveiledersamlingar og alt har vore like bra. Det er dyktige lærarar der, ryddig og god nettskule. Eg vil gje mine beste anbefalingar til denne skule til alle som ønskjer å finne meir ut om korleis ein kan holde seg frisk, bli frisk og til og med hjelpe andre til å bli frisk. »

Tove Riise Grastveit
Biopat

Etablering og klinikkdrift

28.05.2017
«informative temaer, morsomme quizzer, rask og hyggelige tilbakemeldinger på oppgavene. Her er mange nyttige tips til hvordan man starter en bedrift og lykkes. Kan anbefales! »

Marianne Aase
Biopat, Fotsoneterapeut

Grunnmedisin

15.05.2017
«Å studere Grunnmedisin ved Tunsberg Medisinske Skole har vore ei spennande reise! Skulen har tydeleg struktur på undervisning og fag, og tilbakemelding på innsendingsoppgåvene kjem raskt og er til nyttig for eiga utvikling. Eg verdset også den gode servicen som tilsette ved skulen viser. Mange positive erfaringar frå skulen har gjort at eg går vidare med draumen om tittel Ernæringsterapeut! »

Ingeborg Tusvik Nupen
Kostholdsveileder, student Grunnmedisin

Kostholdsveileder Spania

11.05.2017
«Jeg har fremdeles studietiden i Spania friskt i minne, en fantastisk opplevelse, både læremessig og sosialt, og ikke minst stedet vi bodde på. Her fikk vi leve helt i tråd med med det kostholdet jeg mener er riktig, fikk servert nydelig gluten- og melkefri mat hver dag, de skjønneste rettene. En super start på et studie som ga mersmak. Har nå bestemt meg for å ta del 2 også i Spania. Jens (lærer) er en utrolig kunnskapsrik og dyktig formidler av stoffet. Umulig og ikke bli smittet av hans engasjement. »

Wenche Koteng
Student

Kostholdsveileder Spania

11.05.2017
«Jeg vil så absolutt anbefale Kostveilederstudiet på nett MED samling i Spania. Studiet er ufattelig lærerikt, Jens Veiersted er en fantastisk dyktig (fag)person og foreleser, og han sitter på og deler raust av sine kunnskap og erfaringer fra faget, og alltid villig til og åpen for å diskutere og se på våre erfaringer, refleksjoner og innspill, nesten hele døgnet. Det å ha tilgang til nettstudiet i forkant, og ha muligheten til å gå gjennom fagstoffet før samlingen i Spania var en fin forberedelse til Spaniaoppholdet. Selve studiet i Spania er vanskelig å beskrive med ord, det må bare oppleves. For meg er det en helt ny verden som har åpnet seg, mye av det jeg har lært tidligere om mat, helse og ernæring har jeg gjennom oppholdet i Spania skjønt at er helt feil, og nå er det nesten vanskelig for meg å skjønne at det er så ufattelig mye vranglære ute å går når det gjelder hva slags mat vi skal spise for å ha god helse. Jeg gleder meg til å lære mer og til del 2 som jeg selvfølgelig har tenkt å ta i Spania i oktober. I tillegg til at jeg er mektig imponert over Jens Veiersteds kompetanse og evne til å formidle dels vanskelig fagstoff på en veldig forståelig måte, var også resten av studiegruppen en utrolig fantastisk gjeng og en kjemperessurs. Vi ble veldig godt kjent i løpet av de dagene vi var sammen i Spania, og det vi opplevde og delte sammen var utrolig verdifullt, og jeg er veldig takknemlig for det! I tillegg er det sånn at Akinon er et deilig hotellanlegg, Spania er ett skjønt land og byr på ett behagelig klima, og studiet er så utrolig godt fasilitert og vi ble utrolig godt tatt vare på, så tross intense studiedager, opplevdes hele oppholdet som veldig, veldig helsebringende. Det er også utrolig deilig å få servert deilig, næringsrik og riktig mat, Akinion har en dyktig kokk og de tar hensyn til alle mulige allergier og intoleranser, for å trekke fram noe. Anbefales på det varmeste!!!!!!!»

Christine Lieng
Kostveilederstudent

VEKS-fag

13.04.2017
«Jeg har gjennomført Forkurs fysiologi og anatomi, og VEKS fag. I forbindelse med disse så har jeg fått både god og rask oppfølging fra administrasjon så vel som faglærere enten det har vært via tlf. eller email. Jeg har ikke erfart verken tekniske problemer eller andre utfordringer underveis, og anbefaler absolutt skolen til andre. »

May Britt Lian
NLP Premium Master coach og TFT terapeut

VEKS-fag

13.03.2017
«Veldig godt fornøyd med kurset. Gikk raskere og greiere enn jeg hadde trodd. Kjapp og grei tilbakemelding og retting. Aktuelt og informativt stoff. Kan absolutt anbefales! »
Tom E. Myrbråten
Tankefeltterapeut

Matintoleranse

05.03.2017
«Jeg er svært fornøyd med dette studiet. Det er logisk og oversiktlig lagt opp, og det er veldig mye nyttig informasjon. Anbefales til alle som ønsker å lære mer om matintoleranser og til de som ønsker å tilby testene til sine klienter. »

Silje Eker
Sykepleier, fotsoneterapeut og ernæringsterapeut

Kostholdsveileder

28.02.2017
«Jeg er veldig glad for at jeg fant dette studiet, det har overgått alle mine forventninger. Hos Tunsberg Medisinske Skole fant jeg gjenkjenning og bekreftelse på det jeg har opplevd selv i forhold til mat og helse. Her kan du lære hvordan mat kan forebygge, og til og med reversere sykdommer hvorav bl.a. overvekt og diabetes. Kort sagt lærer du her å bruke mat som medisin. Dette studiet anbefaler jeg på de sterkeste til de som ønsker å virkelig hjelpe folk. »

Renate Eijgenraam
Kostholdsveileder

Fagskoleutdanning Biopati

25.01.2017
«Jeg har jobbet som sykepleier i mange år, men det var noe som manglet. Det jeg har lært på biopatstudiet har gitt meg mange flere svar på hvorfor vi blir syke, og hva vi kan gjøre for å bli frisk og for å forebygge. Vi leter etter årsaken til sykdom, og behandler ikke symptomatisk, slik vestlig medisin ofte gjør. Dette er helt klart fremtidens behandlingsform! Det er en helhetlig utdannelse hvor vi lærer ulike strategier når det gjelder analyse og behandling. Klienten må også bidra selv til å endre kosthold og livsstil for å bli frisk. Noen ganger skal det bare små endringer til før man får bedre livskvalitet. Skolen har engasjerte lærere, og det er et godt studentmiljø. Studiet kan anbefales på det varmeste!»

Inger Hilde Nilsen
Biopat

Helsekostveileder

06.01.2017
«Dette har vært et lærerikt og spennende studium.Studiet er godt satt sammen med interessante yrkesrelaterte oppgaver som er direkte knyttet til arbeid som helsekostveileder. Med dyktig faglærer og et hjelpsomt skolemiljø. Er man interessert i helse og ernæring og liker og jobbe med mennesker så er dette en kjempe fin vei og gå. Anbefales på det varmeste.»
Thomas K Mikkelsen
Helsekostveileder TMS

Grunnmedisin

23.12.2016
«Dette studie er kjempefint tilrettelagt. Enkelt og oversiktlig. Fin oppfølging. Anbefales på det sterkeste. »

Gerd Anita Karlsen
Massør/soneterapeut

Kostholdsveileder Spania

13.12.2016
«Jeg opplever at Tunsberg Medisinske Skole tilbyr et unikt og godt utdanningsalternativ for studenter med evolusjonær tilnærming til ernæring. Jeg gjennomførte del 1 i mitt eget tempo via nettstudiet og valgte å ta del 2 i Spania. Nettstudiet opplevde jeg svært innholdsrikt, strukturert og oversiktlig og jeg mottok omfattende tilbakemeldinger på mine innleveringer. Lærerne viste tyngde i sin kompetanse og svarte mer enn gjerne på spørsmål. Jeg sitter igjen med mer kunnskap etter studiet enn jeg hadde forestilt meg i forkant og fikk i tillegg kontakt med studenter med samme kostholdsfilosofi som meg selv etter Spaniaoppholdet. Jeg anbefaler studiet på det sterkeste.»
Marthe Nordlie Kroken
Kostholdsveileder

VEKS-fag

08.12.2016
«Jeg er veldig fornøyd med arbeidet ditt, og jeg setter pris på tålmodighet og støtte. »
Hanna Birna Sigurbjörnsdóttir
Massasjeteraput

Kostholdsveileder Spania

18.11.2016
«Jeg er veldig fornøyd med kvaliteten på kostholdsveilederutdanningen. Jeg valgte å ta del 1 via nett, og del 2 på samling i Spania. For meg var det en fin løsning; jeg fikk god tid til å sette meg inn i stoffet på egenhånd og var forberedt til samlingen i Spania. Det å komme seg litt bort fra hverdagen hjemme og være sammen med folk som er like opptatt av kosthold og helse som en selv var både lærerikt og inspirerende. Lærer Jens har en god måte å formidle stoffet på og må oppleves. I tillegg må maten nevnes, nydelig mat helt i tråd med skolens filosofi hver dag. Jeg har fortsatt kontakt med noen av de jeg studerte sammen med. »
Marie Flyen Brandstad
Ergoterapeut og kostholdsveileder TMS

Ernæringsterapi

17.11.2016
«Kan varmt anbefale Tunsberg Medisinske Skole. Dyktige lærere og foredragsholdere. Har tatt kostholdsveileder og ernæringsterapi. Skolen er lagt opp slik at man fint kan kombinere med jobb.»

Anette Moen
Ernæringsterapeut

VEKS-fag

13.11.2016
«Dette er fag jeg gjerne skulle tatt for mange år siden. Et spennende fag som gir deg trygghet i de mange vanskelige situasjoner du kan støte på som terapeut. God hjernetrim, dybde og innsikt får du også. Anbefaler på det varmeste bonusvideoene i vitenskapslæren. Tusen takk til Lars G Lingås.»
Hilde Bjerkvig
Muskelterapeut, student kostholdsveileder

Etablering og klinikkdrift

11.11.2016
«Veldig lærerikt og ikkje minst ein nyttig guide fra a til å om du har planer om å starte opp eller allerede er i gang :) Veldig godt å ha med seg i terapeut-verktøykassen! Anbefalast »

Camilla Seim
Ernæringsterapuet

Helsekostveileder

10.11.2016
«Det å jobbe i en helsekostbutikk uten å ha grunnleggende kunnskap om kropp og helse er uheldig for bransjen. Det å ta Helsekostveileder-utdannelse øker kunnskapsnivået i bransjen, noe som er viktig når vi tenker på den økte konkurransen vi har både fra netthandel og i ulike butikker som primært ikke jobber med helsekost. Kundene må være trygge på at de kan henvende seg til en helsekostbutikk og få en god veiledning og hjelp for de plagene de har. Det viktigste for meg som helsekostveileder er å kunne hjelpe mine medmennesker til et sunnere og bedre liv og det føler jeg at utdannelsen har bidratt til! Anbefaler alle som jobber i en helsekostbutikk å ta utdannelsen. Man blir mye tryggere i jobben og vi er med på å heve nivået i bransjen.»

Sylvia Perny Nerland
Helsekostveileder

Etablering og klinikkdrift

06.11.2016
«Klinikkdrift er et veldig bra studium. Jeg har lært kjempe masse om hva som er viktig å huske på når man skal starte opp for seg selv. Og man får veldig gode tilbakemeldinger fra læreren :) »

Siri Antonsen Aartun
Kostholdsveileder og ernæringsterapeut

Etablering og klinikkdrift

06.11.2016
«Klinikkdrift er et veldig nyttig kurs for oss som skal starte for oss selv. Man får en god innføring i lover, regler og viktige ting å være klar over. Lærer har respondert imponerende raskt på mine henvendelser og oppgaver! »

Silje Eker
Kostholdsveileder, ernæringsterapistudent, klinikkdrift, urter, krydder og terapeutisk mat

Helsekostveileder

24.10.2016
«Ble veldig godt tatt vare på som student hos Tunsberg Medisinske Skole. Lærer ga gode tilbakemeldinger og konkrete forslag dersom hun mente jeg burde lese mer på div. tema. Fikk også snarlige tilbakemeldinger som er positivt når man skal gå gjennom ganske mye av pensum på kort tid. Anbefaler alle som jobber med helsekost å ta dette studiet for å stå bedre rustet til en hverdag med kunder som har mange spm. og ønsker gode råd og veiledning fra oss som jobber i helsekostbutikker. »

Oddrun Kvam Ånonli
Helsekostveileder

Etablering og klinikkdrift

26.09.2016
«Klinikkdrift er et veldig nyttig studium for alle som driver og alle som skal starte bedrift. Har selv drevet AS i 16 år og enkeltmannsforetak i 6 år før det! Lærte masse og fikk mange tankevekkere og mange tips til forbedring av bedriften! Anbefales:-) »
Desiree Jakobsen
Kostholdsveilder, hudpleier

Helsekostveileder

26.09.2016
«Et fantastisk flott studie som stimulerer en formidabel utvikling på det faglige feltet ila ganske kort tid. Jeg har lært masse og jøss så mye mer finnes det å lære! Ble motivert til å lære enda mer og gå dypere inn i stoffet. Veldig bra oppbygning av studiet med temaer som følger og utdyper hverandre; både quiz og skriveoppgaver og fantastisk tilbakemelding fra læreren. Jeg ville anbefale studiet til alle som vil forstå og lære mer om helsekost.»
Anna Bazanova

Naturmedisinsk grunnutdanning

25.09.2016
«I've studied health and natural medicine in Australia and Germany, and now in Norway. I found the Naturmedisin grunnutdanning course very well written, clearly explained, very comprehensive, in an easy language, which even I could understand as a non-native speaker. I benefited a lot from this course, e.g. I learned a lot and it also helped to reinforced everything I learned in the past. I highly recommend it as a general overview of natural medicine around the world. Well done Tunsberg! »

Jasmin Martin

VEKS-fag

24.09.2016
«Hei, jeg kan anbefale VEKS kurset, jeg er Nederlandsk men fant kurset lettforstaelig. Lærestoffet selv er tydelig og " to the point" , oppgavene er ikke såpass vanskelig at man finner ikke en svar til oppgavene. Slik en nettkurs er greit å kombinere ved siden av jobb og andre aktiviteter. Jeg er veldig fornøyd med TMS og kurset!»

Suzanne de Volder
Student heilpraktiker

Kostholdsveileder

01.08.2016
«Jeg anbefaler dette til deg som virkelig er interessert i å gjøre noe for kommende generasjoner med tanke på hva som er viktig og godt for mennesket, livet generelt og jordkloden vår. Ren mat er best og på Tunsberg Medisinske Skole har jeg lært enormt mye om hva riktig kosthold betyr for folk og fe. Og nå skal jeg lære videre ved å praktisere det jeg har lært. Anbefales til andre uten å blunke.»

Kirsten Marie Dalen
Institusjonskokk og kostholdsveileder student siden okt. 2015

Optimal trening og ernæring del 1

30.06.2016
«Jeg tar studiet Optimal trening og ernæring del 1, og er meget fornøyd med opplegget til kurset og Tunsberg Medisinske Skole. Da dette er et nettstudium ligger mye av ansvaret hos oss studentene, men selve kurset er så bra lagt opp med pensum, quizer og innleveringer og kontakt med lærere at det er som å gå på høyskole/universitet. Jeg vil også trekke frem kvaliteten i det pensum som er lagt ut i de forskjellige delemnene, som meget bra og aktuelt i tiden. Kan på det aller varmeste anbefale dette studiet til alle som er interessert i trening og ernæring. For meg som treningsinstruktør gir dette en dybde i ernæringskunnskapen, slik at jeg kan forstå og gi råd til kundene mine på ett høyere nivå.»
Ingvill Kalvik
Lektor med tilleggsutdanning og pilatesinstruktør

Helsekostveileder

23.06.2016
«Er veldig takknemlig for at jeg kom over studiet helsekostveileder ved Tunsberg Medisinske Skole. Jeg har lært utrolig masse ved å løse caser og quiz på studiet.. Egenstudie med forslag til oppslagsverk, linker, nettsider etc. har vært til stor hjelp - og inspirasjon. Lærer Signy har gitt målrettede tilbakemeldinger og har hele tiden gitt forslag til evt. bedring/annet fokus etc. Dette studiet anbefales på det sterkeste dersom du har interesse for, eller driver en helsekostbutikk. Jeg selv driver Life Amfi Steinkjer og har hatt stort utbytte av dette studiet - så gleder meg til å henge opp vitnemålet i min butikk som et bevis og en trygghet for kundene at de nå får profesjonell hjelp og rådgiving fra en Helsekostveileder! Tusen takk for de fine måneder med læring. Ta gjerne kontakt med meg dersom dere har spørsmål om studiet :) »

Oddrun Kvam Ånonli
Helsekostveileder

Kostholdsveileder

20.06.2016
«Jeg hadde googlet og lest enormt mye i flere år og jobbet mye med kostholdet i familien, da jeg bestemte meg for å ta Kostholdsveileder, for lettere kunne veilede andre til å gjøre det samme. Følte jeg hadde lært mye på på min vei, men å jobbe meg systematisk gjennom alle emnene med grundige og konstruktive tilbakemeldinger, har gjort at jeg har klart å sette alt jeg ha lært bedre i system og så har jeg lært så ufattelig mye mer. Nå ser jeg sammenhenger som jeg ikke klarte å se ved å lese stoffet stykkevis og delt på egenhånd. Nå gleder jeg meg til videre studier med Ernæringsterapi»
Bente B. Braathen
Kostholdsveileder

Kostholdsveileder

20.06.2016
«Nyttig og bra studie. Veldig fornøyd med nivået og hvordan studiet er lagt opp. Mange bra forelesninger, med mulighet for å følge de via nett. De er gode på konstruktive tilbakemeldinger. Kan virkelig anbefale dette studiet til alle som er interessert i kosthold og helse!»
Pål Pedersen
kostholdsveileder

Helsekostveileder

31.05.2016
«Et veldig lærerikt og interessant studium. Føler meg mye tryggere nå i forhold til å gi kundene god veiledning. Gjør også jobben ennå mer interessant når en har mer kunnskap. Jeg anbefale alle som jobber i en helsekostforretning å ta dette studiet.»

Liv Bente Hansen
Helsekostveileder og Kostholdsveileder

Helsekostveileder

31.05.2016
«Tusen, tusen takk for denne gang. Eg ha kosa meg max og spekulert/lest masse. Studiet falt bare i fanget på meg gjennom Facebook. Eg hadde alle "grunnbøkern", og det passa bare så midt i blinken for meg, så etter litt frem og tilbake så heiv eg meg på. Dette har gitt meg mye større forståelse om hvordan ting kan henge sammen. UTROLIG SPENNENDE. Dette har eg ikkje angra på, så eg kommer tilbake etterhvert på detox og kostholdsveileder. Eg må jo dypere ned i materien. :))) Nå skal eg bare konsentrere meg om å få unna en konfirmasjon + starte en Sunkostbutikk her på Leknes i Lofoten.»
Mona Halvorsen

VEKS-fag

30.05.2016
«Dette var et utrolig spennende og interessant kurs! Det begynte som ren plikt for å kunne registrere meg som "Utøver av Alternativ Behandling" - men det ble straks et veldig givende og morsomt studie. Jeg lærte mye som jeg kan ta med meg inn i min praksis, fikk utfyllende informasjon om viktige temaer og lærte ting jeg aldri har tenkt på tidligere. Dette ga meg inspirasjon og motivasjon til videre studier ved Tunsberg - fordi dere holder et høyt nivå, både med nettløsninger, kunnskap og tilbakemeldinger fra lærer. Jeg kan på det varmeste anbefale dette kurset til andre.»
Mari Anfinsen Nilsen
Sjaman og healer

Helsekostveileder

26.05.2016
«Tusen takk for et inspirerende og lærerikt studie. Oppgavene er spennende, og kan relateres til situasjoner i virkeligheten. Godt å ha 4 uker på hver hjemmeoppgave, og å slippe noe som helst eksamenspress. Her kan man lære i eget tempo. Lærerne gir konstruktive og oppmuntrende tilbakemeldinger. Anbefales ! :)»
Monica Tomassen
Helsekostveileder

Helsekostveileder

20.05.2016
«Dette har vært et utrolig lærerikt studium. Og tilbakemeldingene fra lærerne er gode og nyttige, slik at man lærer enda mer. Studiet gir trygghet og kunnskap til å gjøre en god jobb som veileder, og jeg anbefaler utdanningen til andre helsekostarbeidere.»
Wenche Røberg
Helsekostveileder

Kostholdsveileder

04.05.2016
«Dette er et studie jeg virkelig anbefaler! Man lære hvordan kroppen responderer på mat, og jeg har en helt annen forståelse nå hvorfor livsstilsykdommer har blitt den nye "folkesykdommen" Kosthold er alfa omega for livskvalitet, så er du nysgjerrig på å finne ut mer, så meld deg på dette studie! Jeg vil takke lærere for en god oppfølging og tilbakemelding. Dere gjør en utrolig god jobb og motiverer til å stå på i dette studie. Tusen takk for meg.»

Jeanett Isachsen
Kostholdsveileder

Forkurs anatomi og fysiologi

03.05.2016
«Vil anbefale dette forkurset på det sterkeste til alle. Det gir en grundig inføring i kroppens organsystemer og en lettfattelig oversikt og forståelse av kroppen. Jeg har fått mer enn jeg forventet. Pensum boken: Den forunderlige kroppen, er en lettlest og god bok å ha med seg videre i evt. videre studier og som oppslagsverk for ikke å glemme kunnskapen. Mvh Mina Henriette Trøen »

Mina Henriette Trøen
Forkurs anatomi og fysiologi

Etablering og klinikkdrift

02.05.2016
«Klinikkdrift anbefalast til alle som har planar om å starte for seg sjølv. Her får du veiledning til korleis du skal lage din eigen forretningsplan samt at ein får presentert alle reglar ein må forhalde seg til. Svært nyttig og tidsbesparande å få alt servert på denne måten!»
Bente Torheim
kostholdsveileder

Kostholdsveileder

28.04.2016
«Anbefaler dette studiet på det varmeste til alle som har interesse for kosthold. Studiet er veldig bra lagt opp, og videoene til Jens Veiersted er veldig informative og innholdsrike samtidig som de er lett å følge. Man lærer godt av videoforelesningene. Quiz i forkant av alle oppgaver gjør det lettere å bygge opp kunnskap før man begynner på oppgaven. Anbefaler dette studiet til alle uansett alder og yrke.»
Ruben Klipper
Kostholdsveileder

VEKS-fag

23.04.2016
«Veldig bra VEKS-kurs! Har gjennomgått VEKS kurset til Tunsberg Medisinske Skole og det var imponerende bra. Veldig bra nettløsning, gode videotreninger, lettfattelig informasjon og mange gode tips for muligheter til fordypelser. Tok i utgangspunktet VEKS kurset mer av plikt for å bli godkjent som "Utøver av Alternativ Behandling" - men dette kurset ga en større mening. Mange gode refleksjoner underveis, underholdende quizzer og veldig konkrete, konstruktive og skikkelige tilbakemeldinger fra innsendte oppgaver. Dette kurset gis en sterk anbefaling. Vurderer nå å ta andre kurs hos Tunsberg Medisinske Skole da dette ga mersmak.»
Henning Romero
Healer, Sjaman

Kostholdsveileder

01.03.2016
«Kostholdsveilederstudiet anbefalast på det sterkaste til alle som er interessert i korleis kosthold og livsstil påvirkar helsa vår. For min del har det viktigaste vore å følge eit studie som legg vekt på korleis ein skal få eit heilheitlig bilde av enkeltpersonar og som jobbar for å finne rota til ubalansane. Jens er ein svært engasjert og motiverande lærar og sørger for at studiet er spennande og lærerikt gjennom forelesningar og grundige tilbakemeldingar på oppgåvene. Dette er tross alt eit felt ein aldri blir utlært i, men ein får ei stor dose kunnskapet gjennom eit slik år!»
Bente Torheim
Kostholdsveileder

Kostholdsveileder

13.02.2016
«Kostholdsveileder studiet har vært en lærerikt og spennende studie! Jeg skulle ønske det hadde lengre varighet - fordi det har gitt meg såpass mye lærdom og glede. Jens (som vil bli din lærer på studiet) er et flott menneske; meget kunnskapsrik, flink til å gi konstruktive tilbakemeldinger og en fin motivator. Dette studiet anbefaler jeg på det sterkeste - om du interesserer deg for sunt og næringsrikt kosthold! Hilsen Ann-Kristin.»
Ann-Kristin Skogheim
Kostholdsveileder

Kostholdsveileder

11.02.2016
«Dette var et utrolig lærerikt studie, og temaer som har vært spennende å lære om. Jeg har helt andre krav til maten jeg spiser i dag enn hva jeg hadde før jeg startet på Kostholdsveileder. Jeg er særlig fornøyd med tilbakemeldingene fra lærerne, mye nyttig tilleggsinformasjon i svarene. Jens er en veldig dyktig og engasjert lærer som jeg har blitt inspirert av.»
Silje Karin Skogen
Kostholdsveileder

Forkurs anatomi og fysiologi

21.12.2015
«Dette kurset har gitt meg muligheten til å bygge videre på faglig kunnskap så vel som egen erfaring. Det har fungert veldig bra for meg å studere på denne måten, samtidig med full jobb utenom. Har fått gode og konstruktive tilbakemeldinger fra Danielle Fam Schønning, og for meg har det vært en trygg og enkel måte å bli introdusert til helsefag på. Anbefales! »

Anna Kristin Lie
Instruktør i Bevegelsesterapi

Etablering og klinikkdrift

30.11.2015
«Hei Jeg kan anbefale alle terapeuter å ta klinikkdrift. Har fått gode tips selv om jeg driver egen klinikk. Klinikkdrift hjelper en å sette fokus på hva som er viktig for deg til en hver tid, alt i fra oppstart til videre drift. Tusen takk for gode og konstruktive tilbakemeldinger. »

Elin Vestli Berkers
Naturterapeut, biopat student

Grunnmedisin

22.11.2015
«Dette er en super måte å studere på. I tillegg til 100% jobb har jeg kunnet gjøre dette uten at det har føltes uoverkommelig. Synes lærerne har kommet med gode konstruktive tilbakemeldinger på alle oppgaver. »

Silje D. Eide

Grunnmedisin

08.11.2015
«Grunnmedisin 1 Det har vore spennande å ta sitt fyrste nettbaserte studie. Eg var litt spent på korleis dette skulle gå utan samlingar. Det vart i alle fall ikkje noko problem. Nettstudiet er svært systematisk opplagt og med tilgang til raske og gode tilbakemeldingar i forum i tillegg til gode og informative tilbakemeldingar på oppgåvene. Svært lærerikt. Eg ser fram til å studere vidare på del 2.»
Kjersti Aarethun
Adjunkt med tilleggsutdanning

Naturmedisinsk grunnutdanning

21.10.2015
«For meg gikk det veldig bra å studere Naturmedisinsk grunnutdanning. Jeg synes undervisning er godt organisert. Det var veldig spennende å studere hos dere. Særlig er jeg veldig fornøyd med læreren min Fride Elisabeth Aasen som er en høyt kvalifisert underviser. Jeg er glad for at jeg hadde mulighet til å studere hos dere og til å bli kjent med dere. Med vennlig hilsen, Ofeliia.»

Ofeliia Arutiunian
Lege, akupunktør fra Russland. Autorisert helsefagarbeider i Norge

Kostholdsveileder

30.09.2015
«Fyrst og fremst vil eg rosa skulen for opplegget dei har til oss studenter. Perfekt for oss som bor langt unna, eller ikkje kan delta pga småbarn t.d. Tilrettelagt, serviceinnstilt og kjekkare lærarar skal du leita lenge etter. Anbefaler også å delta på webinar som er tilrettelagt og morro for oss som ikkje kan delta på skulen. Temaene på kostholdsveileder er siste nytt innen ernæring og her tørr me tenka annarleis og nytt. Studiet treff meg midt i blinken, og eg kunne aldri tenka meg å ta ein ordinær bachelor i ernæringsfysiologi når me lev i det samfunnet med gjer idag.»

Camila Børve Seim
Kostholdsveileder

Kostholdsveileder

27.09.2015
«Lærerikt og nyttig studie. Jeg liker godt at hvert tema har en innsendingsoppgave og quiz. Lærerene er gode på å gi tilbakemeldinger i form av ros og konstruktive input og deler erfaringer som gjør at jeg lærer mer i tillegg til pensum.

Stort pluss med muligheten til å delta på webinar, da jeg bor mange timer unna skolen. Kosthold og ernæring er stadig i endring og vi må holde oss oppdatert :) Lykke til!»
Nelly Laursen
Kostholdsveileder

Naturlig hudhelse

17.09.2015
«Veldig fornøyd med studiet :-) ! »
Dace Andorsen

Naturmedisinsk grunnutdanning

27.08.2015
«Naturmedisinsk grunnutdanning er bra! Den gir en god innføring i prinsippene som er felles for alle grenene i naturterapien. Kinesisk medisin spiller en stor rolle der, og tilsvarende stor er kapittelet i denne utdanningen. Det er meget bra, for emner som meridianer og organur osv. har jeg overhode ikke vært borti i min utdannelse til aromaterapeut, og jeg har alltid savnet det! Takk!»
Helga Tverdal
aromaterapeut

Naturlig hudhelse

21.07.2015
«Jeg har hatt lyst til å ta en utdanning innen naturmedisin lenge, men har ikke funnet noe som har passet før jeg fant naturmedisinsk hudterapi. Nettstudium er midt i blinken, og dette er ikke første gangen jeg føler et opplegg med fjernundervisning. Emnene på studiet passet som hånd i hanske på det jeg har jobbet med de siste årene, hudpleieprodukter og kosttilskudd. Jeg hadde tilegnet meg en del kunnskaper på området på forhånd, men i denne "bransjen" er det en jungel av informasjon og ikke lett å finne ut hvem man kan stole på. Så jeg bestemte meg for at nå skulle jeg lære så mye som mulig. Studiet har gitt meg muligheten til å systematisere kunnskaper, og jeg har fått en mye større trygghet til å bruke det jeg kan. Tilbakemeldingene på oppgavene har kommet veldig raskt, til og med i sommerferien. Alt i alt et bra opplegg med mye nyttig fagstoff!»
Gro Langøien
Fru Langøien

VEKS-fag

03.07.2015
«Før jeg begynte på VEKS-fag, gjorde jeg meg tanker som "trenger jeg virkelig dette?" Nå, etter å ha levert den siste besvarelsen, er svaret enkelt: Dette er et kurs som alle terapeuter har nytte av! Javisst, vi har hørt om både det ene og det andre før, men dette er så bra satt i system, at man er nødt til å tenke gjennom både kunnskap og sine egne holdninger på en ny og mer strukturert måte. Jeg personlig hadde spesielt stor glede av kapitlene om etikk og kommunikasjon. Dette angår ikke bare terapeuter, dette angår hvert eneste menneske, det skulle vært pliktfag på alle skolene! Og sist men ikke minst vil jeg skryte av læreren på dette kurset: det var meg en sann glede å studere under din veiledning, Lars Gunnar! :-)»
Helga Tverdal
aromaterapeut

Forkurs anatomi og fysiologi

29.06.2015
«Fint kurs, oversiktlig og god læring. Fin oppfriskning av faget og læring, på vei til Naturmedisinsk hudpleie utdanning. Kan anbefales. Takk! Ser frem til videre kurs fra august 2015.»
Monika Haugstad
Helsesekretær

Etablering og klinikkdrift

12.06.2015
«Dette kurset ble for meg en veldig positiv opplevelse. For meg som ikke er så glad i økonomi og samtidig skulle sette opp flere budsjetter, så gikk det veldig lett. Kursets innhold var lettfattelig og det ble gøy å se hvordan man forberedte seg til oppstart av klinikk med busjetter, planlegging, lover og regler . Lærer var veldig positiv, ga gode tilbakemeldinger og svarte alltid raskt på mail hvis jeg hadde noen spørsmål.»
Jasmin Marø
Kostholdsveileder

Optimal trening og ernæring del 2

10.06.2015
«Ufattelig bra og lærerikt studie, selv om jeg er PT, og liker best vektene så ga dette studiet meg masse lærerikt om både kropp, trening og ernæring. Ikke noe å lure på, det er bare å gå på hvis du er treningsnarkoman slik som meg.. :)»
Roy Meland

Etablering og klinikkdrift

09.06.2015
«Klinikkdrift er en fantastisk studium, og absolutt nødvendig for selvstendige terapeuter og de som jobber på en klinikk. Jeg fikk mye kunnskap og fikk skrevet en god forretningsplan. Det var også veldig gode og nyttige kommenterer fra lærer, og svarene fikk jeg veldig fort.»
Svetlana Williams
Ernæringsterapeut

VEKS-fag

07.06.2015
«I had to take this study as part of my permanent membership of NNH. I am grateful for this"must"! Although I had studied these subjects long ago (in Austria and of course with its Austrian health laws), it was interesting to come along these subjects again.- And after so many years, together with my professional experiences, I see many things in a more tolerant way as I would have done ages ago. Therefore I enjoyed the "oppgaver" I had to do. I have been in Norway for a year and now start to get along well with "norsk", thus the possibility to write in English was of considerable help. But I have also improved my "norsk" a lot! It is understood, that any persons working with people should undergo these studies as a base for their work. For me it was the first time I did "net-studies", as I am not so good handling a computer, I was very well led through the whole process, it is easy to follow and clear. To have a quick - as for the quiz even an instant feed-back motivates a lot! I was also happily surprised when I got an e-mail answer from the professor on a Sunday afternoon! GREAT!! Altogether was it a great experience and I feel a little sorry for myself to have finished the studies already! - I must find some more studies....! Tusen takk for alt!»
Carmen Grohs-Lugschitz
Terapeutisk massør og naturterapeut

Kostholdsveileder

05.06.2015
«Kostholdsveileder har lært meg mye om kosthold, kroppens funksjoner, kosttilskudd og gjort meg bevist på økologisk landbruk. Jeg har funne en løsning for mine egne mage- tarm plager og lært mye mer enn det jeg hadde håp om da jeg starter. Lærerne er kjappe i svarene, lett tilgjengelig og gir gode tilbakemeldinger. Har tatt dette og "veileder i trening og ernæring" her på Tunsberg og kunne gjerne tatt flere fag her :D»
Marit Mortensen
Kostholdsveileder

Naturlig hudhelse

31.05.2015
«For meg var det en helt ny måte å tilegne seg lærestoff på. Litt uvant i begynnelsen. Men en kjempefin måte å tilegne seg teoretisk kunnskap på. Veileder er lett å kontakte og jeg fikk rask vurdering av oppgaver For hvert tema var det lagt til ekstra lesning og linker. Disse ga mye nyttig tilleggsopplysninger slik at det ble interessant å finne mer informasjon og fakta på weben. Det jeg syntes var vanskeligst var den naturmedisinske del 3, men etterhvert som jeg jobbet med oppgaven ble den det absolutt mest interessante og ønsker nok å tilegne meg mer naturmedisinsk kunnskap. Jeg er glad for mine basiskunnskaper i anatomi og fysiologi, og vil nok anbefale den som ikke har disse fagene om å ta forkurs. Kurset kan absolutt anbefales!»
Berit Margrete Kjølhaug
Agronom

Naturmedisinsk grunnutdanning

17.05.2015
«Anbefales! Naturmedisin har vært for meg en av de mest spennende og interessante studier jeg har tatt i mitt liv. Det er rettet mot de som ønsker en oversikt over naturmedisinen og dens kunnskapsgrunnlag, naturvitenskapens verdensbilde og hva som skiller dette fra menneskesynet samt kroppens oppbygning og funksjon. Jeg er veldig fornøyd med studiene også med veiledning jeg fikk av Fride Aasen. Hun er veldig hyggelig og veldig engasjert. Hun veileder en på en måte som man lett forstår og gjør at man føler seg trygg. Takk til rektor Truls Isaksen og skole personalet som var veldig oppmerksomme på mine spørsmål. »

Milena Calvo
Student naturmedisin

Kostholdsveileder

12.05.2015
«Studiet er perfekt for en som er interessert i å lære mer om kosthold og hvordan mat påvirker kostholdet vårt. Kjempespennende å lære at mat kan gjøre oss friske(re)! Jeg liker tilnærmingen Tunsberg har, med reduksjon av karbohydrater og økt fettinntak som utgangspunkt. Studiet er lagt opp slik at man kan studere i eget tempo, som er perfekt for en som jobber fullt ved siden av. Samtidig er det frihet under ansvar. Et lærerikt studie med fine forelesninger og interessant pensum. Anbefales!»

Ida Nyborg
Kostholdsveileder

Forkurs anatomi og fysiologi

08.05.2015
«Jeg har hatt stor nytte av å ta forkurs i anatomi og fysiologi. Tunsberg sitt nettstudium er veldig greit å følge og jeg kan trygt anbefale det til andre som trenger mer kunnskap om kroppen før en går videre på kostholdveiledning e.l.»

Helene H. Sunde
Forkurs i anatomi og fysiologi

Kostholdsveileder

26.03.2015
«Studiet har vært veldig kjekt og lærerikt. Læreren er veldig dyktig og lager gode videoer til temaene som er veldig innholdsrike. Det er kjekt å kunne lære fra videoene og ikke bare ved å lese. Hadde jeg kunnet valgt på nytt så ville jeg nok valgt å tatt det i Spania, siden det virker veldig kjekt :)»
Camilla Celina Fuglesang
Kostholdsveileder

Kostholdsveileder

04.02.2015
«Jeg har helsefaglig bakgrunn, og dette studiet har vært et svært kjekt, interessant og ikke minst nyttig supplement. Alle som arbeider med mennesker som har helseutfordringer kan ha nytte av å øke kunnskapen omkring maten vi er ment å leve av!»
Therese Elvemo
Kostholdsveileder

Kostholdsveileder

26.01.2015
«Jeg angrer ikke noe på å ha startet som student ved Tunsberg medisinske skole. Dyktige, hjelpsomme og kunnskapsrike lærere. Anbefalt!»
Noor
Kostholdsveileder

Kostholdsveileder

11.01.2015
«Dette studiet anbefaler jeg til alle som er interessert i kosthold og helse. En fantastisk mulighet til å lære mye om kosten og helsen vår. Synes dette er en fin og god utdannelse og lærdom i disse tider da fedme, diabetes, ja alle livsstilssykdommer som florerer. Er også meget fornøyd med de gode og konstruktive tilbakemeldingene ifra alle de 12 innleveringsoppgavene. Flinke lærerer er det der også!! Så ikke tvil meld Dere på dette!»
Margareta Eriksson
Stud. kostholdsveileder

Kostholdsveileder

09.01.2015
«Spennende studie, lærer på en måte som er lett å forstå og hvis man lurer på noe får man raskt svar fra læreren. Har fått en mye større forståelse av kosthold etter dette studiet. Det er kjekt å sette seg ned å studere her!»
Gitte Wilhelmsen
Kostholdsveileder

Kostholdsveileder

19.11.2014
«Jeg vil anbefale kostholdsveilederstudiet på det sterkeste. Et veldig godt pedagogisk tilrettelagt studie. Oppgavene underveis gjorde at jeg raskt økte min kompetanse og forståelse. Tilbakemeldingene fra lærerne var også med på å løfte min utvikling. Mange lærerike temaer som gjør at jeg nå er i stand til å ta egne gode valg, samt veilede andre til å ta ansvar for hva de putter i munnen. Veldig godt fornøyd med lærerne, tilbakemeldinger, tema, oppgaver og fleksibiliteten i studiet!»
Berit Storholt Flåtten
Kostholdsveileder

Kostholdsveileder

19.11.2014
«Kostholdsutdanning på Tunsberg medisinske skole har gitt meg en trygghet og et fantastisk grunnlag til å kunne hjelpe mennesker til å spise seg til en bedre helse. Utdanningen er grundig og godt bygget opp hvor jeg lærte det mest grunnleggende innen kosthold som jeg enkelt kan lære bort til andre. Måten studiet er lagt opp på med mye oppgaveskriving og quiz gjør at stoffet du lærer virkelig sitter etterpå. Jeg kan varmt anbefale denne utdanningen til deg.»
Tone Bjørnson Aanderaa
Helsesøster og kostholdsveileder

Kostholdsveileder Spania

14.11.2014
«Jeg kan på det sterkeste anbefale Kostholdsveileder Spania. Jens, som er faglærer på studiet, er en engasjert, kunnskapsrik og utrolig dyktig lærer. I tillegg får du venner og knytter kontakter med mennesker som er opptatt av det samme som deg. Et inspirerende og lærerikt studium!»
Marit Hals Svensson
Kosholdsveileder Spania

VEKS-fag

12.11.2014
«VEKS-fag er relevant og nyttig for alle som jobber med mennesker. En gjennomgang og gode påminnelser om hva som kan gjøre et terapeut/pasient forhold profesjonelt og trygt. Fint at dette studiet er blitt obligatorisk for naturterapeuter, og kunne sikkert vært nyttig for mange andre grupper også. Ekstra pluss med rask tilbakemelding fra lærer på alle innsendingsoppgavene!»
Ellen Midtsæter
5 - element akupunktør

Forkurs anatomi og fysiologi

30.09.2014
«Ferdig med forkurs i Anatomi og Fysiologi og klar for kostholdsveileder. Allerede i 1 tema ser jeg hvor nyttig det var å ha tatt forkurset, så det anbefales på det varmeste! Kurset er enkelt og forståelig, ikke noe problem å følge med selv om det er 25 år siden man satt på skolebenken. Forøvrig var det så gøy og være student og Danielle er en fantastisk lærer, det er nesten litt trist å være fedig, tusen takk Danielle... ...Kjemefine rettelser som gikk litt i dybden / man alltid lærer noe mer av, veldig innspirerende og oppmuntrende. Tar gjerne ett oppfølgingskurs ;-)»
Hege Nitteberg
Forkurs i Aatomi og Fysiologi

VEKS-fag

22.09.2014
«I am really happy with the VEKS course. It has been designed in a simple and interesting manner which makes it easier to read and understand. I love the subtle way in which topics have been explained and the questions which trigger our brain to think and extract the answers!

I have learnt many a good points when it comes to dealing with colleagues and clients and am surely much more confident now as a therapist to deal better with positive and adverse situations around work. I know Norwegian but my writing skills are not so flawless, so I m quite grateful that I could submit my assignments in English! Thanks for everything!»
Shruti Bhatia
Ayurvedic Therapist

Fagskoleutdanning Biopati

13.09.2014
«Fantastisk studie! Jo mer jeg har lært, jo mer forundret har jeg blitt, over at dette ikke er mer utbredt i Norge!
Jobber selv i Helsevesenet, og ser virkelig behovet for et sammarbeid med Legemedisin og Naturmedisin for å kurere sykdom og ivareta helsen.

Over hele verden er naturmedisin praktisert i større eller mindre grad, på forskjellige måter for å kurere sykdom. Det virker nesten som en urgammel oppbevart magisk hemmelighet som har fulgt generasjoner. En naturlig fantastisk helhetlig behandlingsform. Føler meg ufattelig heldig som har fått gå på dette studiet. Jeg har virkelig fått med meg et kjemperedskap, som jeg kan bruke til å hjelpe andre mennesker med i framtiden, og jeg kommer til å gjøre det jeg kan for å få til et helhetlig sammarbeid med legemedisinen. Jeg håper at vi naturterapauter i lag med legemedisinen i framtiden kan jobbe mot samme mål, å dra nytte av hverandre, istede for å jobbe hver for seg. Så er du interessert i framtidens helse, så er dette studiet virkelig noe for deg <3»
Lene Rasmussen
Biopat student

Kostholdsveileder

04.08.2014
«Jeg fullførte og besto eksamen som kostveileder etter å ha holdt på med studiet i 17 måneder. Tiden jeg brukte var på grunn av jobb, kurser og reiser, derfor kunne nok studiet ha vært gjennomført på kortere tid.

Likevel, den fleksibiliteten som lå i et nettstudium som dette, passet meg meget bra. Temaene var meget relevante, og oppgaven som var knyttet til hvert tema var særs nyttig og interessant. Pensumartiklene ble oppdatert etter hvert som ny informasjon og viten var tilgjengelig. Kommunikajon med veileder og skolen har vært særdeles bra. Å ha et Forum, hvor elevene kan utveksle erfaringer, spørsmål og synspunkter har vært særdeles givende. Det samme med svarene på spørsmål fra veileder. Jeg er takknemlig og svært fornøyd med å ha gjennomført et nytt studium ved TMS!»
Per Ågren
Lærer/Naturterapeut

Forkurs anatomi og fysiologi

01.07.2014
«Dette var ett lærerikt kurs med en kjempe flott lærer! Danielle Fam Schønning kom med oppmuntrende tilbakemeldinger som gjorde at man hele tiden ville gjøre det bedre og lære mer. Jeg annbefaler dette kurset på det varmeste. Linn Lier»

Linn Lier
Forkurs anatomi og fysiologi

Kostholdsveileder

16.06.2014
«Utmerket! Dette bør alle i helsevesenet ta!»
Line Therese Tønder
Kostholdsveileder

Grunnmedisin

05.06.2014
«For en travel og motivert leder i fullt arbeid, var dette et perfekt opplegg for å øke grunnkompetansen innen medisin.»
Jan Håkon Håkonsen

VEKS-fag

13.05.2014
«VEKS-kurset her er godt strukturert og med et innhold som vil være meget nyttig for alle som jobber med alternative behandlingsmetoder. For meg var det både inspirerende og innsiktsgivende.»
Einar Bjørge
5 element akupunktør

Optimal trening og ernæring del 1

19.04.2014
«Dette studiet anbefales virkelig. For min del så hadde jeg sporadiske bruddstykker av kompetanse innen dette faget fra før, og dette studiet har fått satt alt på plass i rett hylle. Og samtidig fyllet skikkelig på med ekstra kompetanse. Veldig bra! Herlig stigningskurve iløpet av de 4 temaene.»
Silje E Vassøy
Coach

Kostholdsveileder

13.04.2014
«Denne skolen er utenom det vanlige. Det er ingen annen skole i dette landet som har fokus på rene matvarer, stabilt blodsukker og konfronterer statlige kostholdsråd, og samtidig har god dokumentasjon på hvorfor de tar feil på mange områder.

Trodde jeg kunne det meste da jeg begynte på kostholdsveileder, men der tok jeg feil. Helt fabelaktig spør du meg og dette burde egentlig være allmennkunnskap for leger og andre i helsevesenet som skal veilede en pasient.»
Line Therese Tønder
Student

VEKS-fag

03.04.2014
«Jeg har tatt VEKS-fag nå i vinter, fordi det er et krav fra min medlemsorganisasjon. Jeg bor ikke helt sentralt, og det har vært fint for meg å kunne ta studiet på nett her.

Jeg er fornøyd med pensumet, og synes oppgavene har vært gode og relevante. Jeg har fått rask og konstruktiv respons på innsendingsoppgavene. Har brukt ca. 3 måneder på kurset, og det har gått greit. - Jeg anbefaler gjerne studiet for andre.»
Per Opland
Kinesiolog

Ernæringsterapi

27.03.2014
«Jeg kan på det varmeste anbefale ernæringsterapi.

Dette er ett stort felt, med stadig ny kunnskap som vi må tilegne oss. Vi blir aldri utlært. Jens har en fantastisk evne til å formidle og belyse fra forskjellige innfallsvinkler. Med dette får han oss til å se sammenhenger og lærer oss viktigheten med å fundere og bli selvtenkende. Dette er svært viktig, da det ikke finnes noe fasitsvar på hvorfor noen matvarer fungerer for en , mens en annen må ha annen mat.

Studiet er til og med egnet for sånne som meg , helt uten datakunnskap. For meg har alle fagene jeg har tatt ved TMS vært svært interessante, tror jeg kunne holdt på i evig tid ved denne skolen. Og det kan en jo, for her dukker stadig nye spennende fag opp! En stoooor anbefaling fra en svært fornøyd student!!»
Mai-Britt Andersen
massør, aromaterapeut, hudpleier mm.

Kostholdsveileder

25.03.2014
«Veldig mye bra og interessant stoff. Det mest nødvendige er tatt med og man lærer veldig av oppgavene og quis.»
Mai-Linn
Kostholdsveileder

Ernæringsterapi

18.03.2014
«Tunsberg medisinske skole sitt studium i ernæringsterapi har gitt meg den ballasten og forståelsen jeg trenger for å kunne være trygg som ernæringsterapeut. Skolen vektlegger å bruke dyktige forelesere som har praktisk erfaring og er ledende på sine fagfelt. Flere er leger, som for lengst har insett verdien av ernæringsterapi og annen naturmedisinsk behandling i sin praksis. Skolen legger også veldig godt til rette for et trivelig og sammensveiset klassemiljø, og fokuserer alltid på hvordan det de driver med kan bli enda litt bedre. Det var en fornøyelse å være elev der! »

Steinar Kroksæter
Ernæringsterapeut og Kommunikolog

Ernæringsterapi

27.02.2014
«Jeg var så heldig å finne veien til Tunsberg Medisinske Skole gjennom en venninne og tidligere student ved ernæringsterapi-studiet. Jeg hadde funnet en kostholdsretning jeg trodde på og ønsket meg mer kunnskap for å backe opp rundt egen erfaring. Ernæringsterapi-studiet er helhetlig lagt opp og glimrende med tanke på både kunnskap og praksis. Studiet er lite nok til at du blir sett som student og stort nok til at du får omfattende faglig påfyll fra dyktige foredragsholdere. Ernæring er et fag du aldri blir utlært i, men dette studiet har gitt meg et godt grunnlag, samt erfaring i å finne frem i jungelen av dokumentasjon og etablerte "sannheter". Studiet kan varmt anbefales. »

Bjørg-Elin Finstad
Partner/veileder Sunt Hjem AS - ernæringsterapeut, NLP Coach og Personlig Trener

VEKS-fag

25.02.2014
«Spennande og lærerikt fag med mange muligheter til refleksjon og fordjupning underveis! Anbefalas!»

Mai Nyborg
Bachterapeut og soneterapeut

Naturlig hudhelse

18.02.2014
«Har vært et interessant studium som jeg har lært mye av, og som vil være en god ballast og ta med seg videre. Rask tilbakemelding fra lærer her inne :) Mvh K. Anita.»
Kristine Anita Lindberg
Hud- og kroppsterapeut

Kostholdsveileder

04.02.2014
«Jag rekommenderar detta studiet, för alla som är intresserade i kost & hälsa. Jag har lärt otroligt mycket, och har fått en bra grund å stå på.

Det har gått bra att läsa ett norsk studie, och svara på frågor och skriva oppgaver på svenska. Det har inte vart svårigheter med det, men kan vara bra att använda en översättare som ordbok eller google translate, för vissa ord.

Läraren Jens är väldigt duktig & inte minst, bra på att förklara och peppa en. Ibland kan det bli lite för mycket & man kan bli lite förvirrad, men då finns det möjlighet att ställa frågor & diskutera med både elever & lärare i ett forum.  Superbra!!»
Minna
Kostholdsveileder

Ernæringsterapi

30.01.2014
«Jeg har gått kostveilederstudiet og ernæringsterapeutstudiet ved Tunsberg Medisinske Skole og er nå i gang med naturmedisinsk grunnutdanning.

Jeg er veldig fornøyd med skolens undervisning både når det gjelder studeier som er nettbasert og der det holdes samlinger. Jeg mener skolen finner gode lærere og er allsidig ved valg av forelesere. Selv om det er langt å reise fra Nord Trøndelag til Tønsberg har jeg sett frem til samlingene som har vært interessante og lærerike.

Jeg anbefaler Tunsberg Medisinske Skole på det varmeste til alle!»
Inger Marie Krystad Skåle
Ernæringsterpeut

Forkurs anatomi og fysiologi

16.01.2014
«Jeg er akkurat ferdig med Forkurs anatomi og fysiologi, og kan virkelig anbefale det både for de som skal bli kostholdsveiledere og de som ønsker å få bedre oversikt over vår fantastiske kropp.

Jeg liker hvordan Tunsberg Medisinske Skole har bygd opp læreportalen, hvilket gir en følelse av å være i et fysisk klasserom. Danielle Schønning var min veileder, og ga raske og lærerike tilbakemeldinger på mine innleveringer :)»
Johnny Carlsen
Redaktør Norsk ProteinIntoleranse Forening

Naturmedisinsk grunnutdanning

28.08.2013
«Dette er en praktfull og brukervennlig nettstudie. Motiverende måte å studere på, med utdaningen har eg fått en drypere forståelse blant annet om toksikologi og urtemedisinsk terapi. Det var rett og slett en Eureka - A....ha opplevelse som krever innsats. Pris er meget bra i forhold til det som er på "markedet". Anbefaler på det sterkeste til de som ønsker å starte som naturterapeuter. Enestående veileder og tilbakemeldinger eg har fått. Fride, takk for et FLOTT studie og lykke til videre!»
Petar Kocic
student

Faglig oppdatering i soneterapi

18.01.2013
«De har vært utrolig viktige for meg disse oppdateringskursene. Gir ny innsikt, treffer hyggelige kollegaer og jeg må absolutt si at det har hatt stor innvirkning på resultatene mine. Har lært med å være mer nøyaktig. I tillegg føler jeg meg tryggere i faget. Selv om utfordringene ikke lar vente på seg. Kompendiene vi har fått i forbindelse med kursene er gull verdt. »
Torild Schei
Soneterapeut i Sandnes

Naturmedisinsk grunnutdanning

22.11.2012
«Leste ut hele boken Revolusjon i vitenskapen på to dager! Var så spennende at den mer eller mindre satt fast i hånden. Og jeg har ikke fått begynt studiet ennå engang. Anbefaler alle å lese boken enten de skal ta kurset eller ikke. Selv kan jeg ikke vente med å komme igang!»
Therese Henriksn
Student

Faglig oppdatering i soneterapi

30.06.2012
«Jeg er veldig fornøyd med utbyttet mitt av de faglige oppdateringene i soneterapi. Ersdal metoden er systematisk. Mange av punktene er de samme som jeg kjente til fra tidligere, men metoden er mer direkte og du lærer konkrete grepsteknikker som er veldig viktigere for å kunne maksimere resultatet av fotsonebehandlingen. Jeg kommer definitivt til å fortsette på de faglige oppdateringene.»
Randi Nordvi

Faglig oppdatering i soneterapi

27.06.2012
«Kombinasjonen trening, forelesning og lavkarbomat i meget flotte omgivelser, ga det ekstra kicket for å komme i gang med en sunnere livsstil»

Anne Anderssen

Faglig oppdatering i soneterapi

27.06.2012
«Anbefales på det varmeste»

Gry Anita Kristiansen

Faglig oppdatering i soneterapi

27.06.2012
«Fantastisk sted, med fantastisk mat og herlige mennesker. Det flotte opplegget kan man bestemme seg for underveis om man vil delta på. Ellers kan man slappe av i solen eller på spa, eller shoppe...»

Alvhild Svendsen

Fagskoleutdanning Biopati

13.06.2012
«Dette er et utrolig spennende og morsomt studie. Vil si at dette er fremtidens studie! Alle mennesker er på en eller annen måte berørt eller opptatt av helse, kost- og ernæring, det å forebygge og finne årsaken til hvorfor vi blir syke.»

Jannicke Thomesen

Fagskoleutdanning Biopati

13.06.2012
«Kjempebra allsidig studie, hyggelig og kunnskapsrike lærere, kan anbefale dette i høyeste grad!»
Charlotte Nicholl

Fagskoleutdanning Biopati

13.06.2012
«Dette studiet anbefales virkelig hvis du er interessert i menneskets helse. Du lærer enormt mye om samspillet mellom menneske og natur og hvordan vi best kan leve i pakt med naturen som vi jo er en del av.»
Linn-Merete Røsholt

Fagskoleutdanning Biopati

13.06.2012
«En flott skole med meget engasjerte lærere som gir deg et flott studie!»
Anette Osen

Fagskoleutdanning Biopati

13.06.2012
«Et studie for deg som ønsker å bli kjent med kroppens indre og ytre, og få svar på hvorfor vi blir stive, syke og slitne. Får kroniske sykdommer og hvordan du selv kan gjøre en innsats for å bli friskere og få mer overskudd og energi. Dermed kan du gi videre til andre hvordan de skal få det bedre. På den naturlige måten. Et fasinerende emne.»

Lise Teien

Fagskoleutdanning Biopati

02.12.2009
«Kost og Ernæring på nett er et utrolig fleksibelt og fritt studie. Du kan bestemme selv når du ønsker å jobbe med studiene, og du kan jobbe og reise innenfor studietiden. Studiet er lett å forstå seg på, og du får masse nyttig informasjon og hjelp på nettsiden. Det er et supert studie hvis man klarer å jobbe selvstendig og har interresse innenfor kost og helse. Det er dessuten perfekt som et tilleggsstudie innenfor mange yrker hvor man arbeider med mennesker, som f.eks sykepleier eller førskolelærer.»
Elin Moen

Kostholdsveileder

02.06.2009
«En spennende utdannelse som gir god innsikt i det grunnleggende innen ernæring. Supert å bygge videre på, og jeg vil tro også supert å ha med seg i diverse jobber.

Anbefales alle som jobber med mennesker - terapeuter, helsesøstre, hjelpepleiere, foreldre, trenere... Kan også legge til gode og utfyllende tilbakemeldinger på innleveringsoppgavene, og en selvtillit som øker for hver besvarte oppgave. Takk for flott studie!»
Grete Middelthon

Forkurs anatomi og fysiologi

25.05.2009
«Veldig kjekk og motiverende måte å studere på. Delt opp i overkommelige bolker, slik at det går an å sette seg ned i kortere tid ad gangen. Veldig greit for oss med en travel hverdag. Og helt fantastisk måte å organisere studie progresjon på, en uke pr fag område. Kjempe greit. Også vet du at du må være ferdig til søndag for da begynner neste tema. Blir at en henger bedre med og slipper å henge etter. Og det gir en fin mestringsfølelse som motiverer til videre studering. Forkurs i anatomi og fysiologi er veldig greit for alle å ha. Fint med en liten innsikt i hvordan kroppen fungerer når man jobber med barn og voksne.»

Lindis Fagerheim
Pedagogisk leder

Kostholdsveileder

13.05.2009
«Jeg har jobbet innenfor helsevesenet i mange år, og har fått opp øynene for at kostholdet har stor innvirkning på helsen. Vi sliter mer og mer med livsstilsykdommer, noe vi kan forebygge med riktig kosthold. De som har problemer kan redusere dem ved å endre på kostholdet og livsstilen.
Ved en tilfeldighet kom jeg over Medisinfagskolen da jeg lette på nettet etter kost og ernæring. Interessen var der og nysgjerrigheten ble stor da jeg leste om skolen. Meldte meg på samme dag og har ikke angret.
Skolen er kjempebra lagt opp og elevene får kontinuerlig oppfølging og kontakt med veiledere gjennom forumet.»
Iris Waleniussen Borge

Naturmedisinsk grunnutdanning

27.04.2009
«Meget lærerikt og tillitsvekkende for kunder å vite at den de snakker med faktisk har litt bakgrunn/kompetanse for det som blir sagt.»
Liz-Bente Klausen
Markedskonsulent

Kostholdsveileder

26.04.2009
«Måten skolen har lagt opp faget på er perfekt. Med en innleveringsoppgave hver måned hindrer studentene fra å ikke lese på faget. Med dette så lærer man mer.
Tilbakemeldingene fra lærerne er kjempegode og med ros til det man gjør riktig er så bra. Tilbakemeldingene er saklige og det virker som lærerne bruker god tid på tilbakemeldingene. Hvis man skal utdanne seg kostholdsrådgiver så lærer man mest av denne skola!»
Stine Kvarsnes
Kostholdsrådgiver

Naturmedisinsk grunnutdanning

30.12.2008
«Dette er en utrulig spennende utdanning, som gjør at man får en større forståelse av hvordan man som helsearbeider kan hjelpe mennesker. Syke mennesker er opptatt av hvordan de blir møtt i helsevesenet, og vi er ikke flinke nok til å se hele mennesket. Leger, sykepleiere og hjelpepleiere bør få mer kunnskap om alternativ behandling, noe som bla kan lindre smerte. Den holistiske måten å tenke på må bli mere akseptert i helsevesenet generellt. Denne utdanningen er en flott anledning til å bli kjent med en annen tenkemåte, og bli mere bevisst på hvilken rolle østlig medisin kan ha i vestlig helsearbeid. Klarer vi å få til et samarbeid, blir det en stor gevinst for pasientene.»
Ellen Hargaut
Sykepleier

Naturmedisinsk grunnutdanning

26.11.2008
«Jeg er svært tilfreds med denne utdannelsen. Leser først igjennom pensum, så leser jeg en til gang, men nå tar jeg notater av det viktigste. Så prøver jeg meg på quis og oppgaver. Synes det er supert at du kan jobbe i ditt eget tempo, og ikke minst, at du kan gjøre det hjemme, er det viktigste for meg.»

Bente Skarsten-Torvanger
Homeopat

Etablering og klinikkdrift

08.08.2008
«Jeg vil gjerne anbefale dette kurset for fotterapeuter som skal starte egen klinikk, eller for de som allerede driver klinikk, som meg selv. Kurset er lagt opp som nettskole og tar for seg alt man trenger for å starte/drive en lønnsom klinikk. Nettsiden er brukervennlig med mange muligheter (studiegrupper, diskusjonsforum, linker til nyttige sider, veiledning(lærer), søkemotorer, samt mange nyttige tips og kontinuerlige oppdateringer for selvstendig næringsdrivende. Her guides man enkelt gjennom forretningsplan, effektiv markedsføring, finansiering og budsjetter, forslag til samarbeidsavtaler o.s.v. Kurset er lagt opp med innsendingsoppgaver og quiz som må godkjennes. Dette kurset er en liten investering med stort utbytte!»
Elisabeth Ørmen
FOTHELSEKLINIKKEN

Kostholdsveileder

15.07.2008
«Utdannelsen er en aha-opplevelse i forhold til det å bli klar over hvordan kostholdet virker på oss. Det blir langt mer interessant å følge kostholds- og slankediskusjoner når man har mer kunnskap om stoffet. Studiet er en god investering uansett om man bare ønsker det for sin egen personlige del, eller om man ønsker å bruke det i jobbsammenheng.»
Trude Tonning

Kostholdsveileder

17.06.2008
«Dette er et glimrende studie for de som interesserer seg innenfor ernæring, og som er giret på å lære mer. Man vil få en større forståelse om hvor viktig en sunt kosthold er og hvordan det påvirker kroppen, og man blir mer bevisst på sin egen livsstil. For de som jobber i helsesektoren kan kurset være en nyttig og spennende tilleggsutdanning.»
Cecilie Andreassen
Helsekostarbeider

Grunnmedisin

26.10.2007
«Hvis man er naturterapeut bør man faktisk ta dennne grunnutdannelsen, man lærer virkelig det grunnleggende, hvem, hva og hvorfor reagerer kroppen som den gjør. Spennende men krever en innsats.. »


Mona Barstad
Soneterapeut

Etablering og klinikkdrift

26.10.2007
«Som privatpraktiserende fysioterapeut kan jeg trygt anbefale dette kurset for fysioterapeuter som skal etablere egen praksis. Kurset er relevant og gir nødvendig basiskunnskap om etablering og markedsføring av egen virksomhet.»

Ingvild Nyland Myhre
Vestfold Fysioterapi, Tønsberg

Kostholdsveileder

26.10.2007
«Dere klarer å legge opp studie, slik at en blir nysgjerrig og har lyst å lære mer om emnene. Jo mer jeg bruker sidene jo lettere finner jeg frem. Pris er og meget bra, i forhold til annen undervisning. Tempoet er og, men kan bli litt travelt da jeg enkelte perioder har mange vakter. Veldig inspirerende!»
Ellen Margrethe Gjesdal

Etablering og klinikkdrift

15.08.2007
«Jeg er meget fornøyd! Dette var midt i blinken for meg. Nå får jeg ta vare på barn og studie samtidig, og jeg kan bruke lesetiden mer konstruktivt. Jeg er spesiellt fornøyd med tilbakemeldingene vi fikk. Det er godt å få vite både det man har gjort bra og det man kan bli bedre på, og ikke minst bli ønsket god helg og lykke til videre!»

Bente Anita Kvanli

Kostholdsveileder

02.08.2007
«Ja, jeg er veldig godt fornøyd med studiet. Begynte med Forkurs anotomi og fysiologi. Fortsatte med kostholdsveileder. Jeg er utdannet kokk og jobber som kjøkkenleder. Selv med utdanning og arbeidserfaring innen kosthold har jeg fått dypere forståelse for blant annet kostholdets innvirking på kroppen.»
Anne-Grethe Seland

Grunnmedisin

19.03.2007
«Er fornøyd, og anbefaler absolutt til andre! Genialt for de som er i jobb, og ikke vil slutte der for og ta skole. Det er til tider litt hardt, men det er veldig interessant og gøyt også!»
Solrun Børve

Grunnmedisin

28.01.2007
«Når det gjelder quiz så skriver jeg ut spørsmålene først og noterer svaret på arket. Så starter jeg quizzen. Noterer meg antall forsøk for å få alt rett samt hvilke svar som var feil.»
Anna Mauset

Grunnmedisin

24.01.2007
«Veldig fornøyd med studiet, fint å kunne logge meg på når det passer. Skolen er veldig enkelt og tidsparende lagt opp. »
Merete Lohne

Etablering og klinikkdrift

30.11.2006
«Jeg er veldig fornøyd med både innhold, opplegg og nettsidene. Jeg liker Quizzen veldig godt. Jeg har brukt den litt forskjellig. Hvis jeg føler jeg har lest bra, prøver jeg å svare på alle spørsmålene uten å sjekke de jeg er usikkre på. Andre ganger har jeg tatt den uten å ha lest, for å sjekke forkunnskapene mine og for å se hvilke punkter vi skal igjennom og hva dere vektlegger. »
Gro Tangen

© 2018 Tunsberg Medisinske Skole