Tunsberg
Glemt passord?

Lærere

De som underviser ved Tunsberg Medisinske Skole har bred kompetanse innen sine respektive fagfelt. Vi legger også stor vekt på formidlingsevne, engasjement og ikke minst at lærerne har lang praktisk erfaring i de temaene de underviser i. 

Ledige stillinger
Skolen er hele tiden på utkikk etter dyktige fagpersoner. Send gjerne din CV og en åpen søknad til post@tunmed.no

 

 

Våre lærere og forelesere

Jens Veiersted

Jens Veiersted (Ernæringsterapeut ION) er vår hovedlærer i ernæringsfagene. Han er utdannet fra Institute for Optimum Nutrition i London, og har i tillegg grunnfag i idrett fra Norges Idrettshøyskole.

Veiersted har drevet egen praksis i 17 år og var en av de første i landet som tok i bruk metabolsk typebestemmelse, en test som hjelper til med en individuell tilpasning av kostholdet.

 

 

Fride Aasen

Fride Aasen er hovedlærer i de naturmedisinske fagene. Hun har drevet egen praksis som biopat og akupunktør siden 1988. Fride har blant annet vært leder i Norsk Biopatforbund (1992-1994), leder i Sentralrådet for Norske Naturterapeuter (1993-1994) og nestleder i NNH (1994).

Hun var redaktør og skribent i bladet Naturmedisin og helse fra 1996 til 1998. I tillegg til dette har hun i flere år undervist ved Biopat- og Urteskolen (1997-2004).

 

 

Kenn Hallstensen

Kenn har spesialisert seg i idrettsernæring, og har erfaring med over 20 000 personer. Han har blant annet hatt stor suksess med flere fotballag i Tippeligaen, i tillegg til det skotske storlaget Celtic Fotballklubb. Kenn er også fagjournalist for Helsemagasinet vitenskap og fornuft. 

Hos oss er Kenn fagansvarlig for studiet optimal trening og ernæring. I tillegg underviser han for ernæringsterapeutene.  

  

Lars Gunnar Lingås

Lars Gunnar Lingås (f 1947) har filosofisk doktorgrad fra Göteborgs Universitet med profesjonsetikk som fordypning. Han har sosialfaglig bakgrunn og har utgitt en rekke artikler og fagbøker om sosialpolitikk, pedagogikk, humanisme, etikk og yrkesetikk. Han er en populær kurs- og foredragsholder, og er tilknyttet Universitetet i Sørøst-Norge som dosent emeritus i yrkesetikk og veiledning.

Lingås er en mye anvendt kurs og foredragsholder. Han har også vært med i SABORGs arbeid med å utvikle VEKS-faget.

Hos oss er Lingås fagansvarlig for VEKS-fag.

 

Signy Skåre

Signy Skåre har en bachelor i samfunnsernæring fra Høyskolen i Oslo og Akershus, er kostholdsveileder og ernæringsterapeut TMS og har mange års erfaring fra helsekostbransjen. 

Hos oss er Signy fagansvarlig for studiene Spesialisering i SIBO, Helsekostveileder og Naturlig hudhelse.

 


 

Terje Varpe

Terje er utdannet soneterapeut ved European College of natural medicine og ved Der Naturheilschule. Han startet i 1982 Nøtterøy Naturmedisinske Center, og har vært en sentral skikkelse i Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon. Terje har også vært en del av sosial- og helsedepartementets referansegruppe for alternativ medisin.

Hos oss er Terje hovedlærer i soneterapi. 

 

 

 

Linda Rahbek

Linda har Heilpraktiker-utdannelse fra Norge/Tyskland, og har i tillegg lang erfaring som terapeut og fra helsekostbransjen. Hun har sammen med sin søster drevet EU BioTek siden 2005, hvor hovedfokus har vært tester i matvareintoleranse. 

Hos oss er Linda fagansvarlig for kurset matintoleranse.
 

 


 

Danielle Schønning

Danielle er utdannet lege ved Universitetet i Lublin, Polen. Hun arbeider ved Sykehuset i Vestfold.

Hos oss er hun lærer i forkurs anatomi og fysiologi, og på grunnmedisin.

 

 


Junicel Schønning

Junicel er også utdannet lege og er lærer på grunnmedisin.

 

Linda Christine Saga

Linda har en doktorgrad (PhD) i Matvitenskap ved Universitetet for Miljø- og Biovitenskap (UMB) hvor forskningen fokuserte på anrikning av næringsmidler med essensielle flerumettede omega-3-fettsyrer. Hun har 5 vitenskapelig publiserte artikler relatert til dette arbeidet. Videre har hun deltatt i et nordisk og et EU-prosjekt med flere ulike forskningsinstitutter og universiteter fra ulike land, hvor fokuset var mat og fettsyrer. Hun har jobbet som produktsjef, og i de siste årene som forskningsdirektør hvor hun jobbet med omega-3-fettsyrer.

Hos oss er Linda ansvarlig for kurset Balansering av fettsyrer. 

 

Roar Dons

Roar er utdannet psykolog. Han underviser i terapeutrollen, kommunikasjon og samhandling på studiet ernæringsterapi.  
 

 

Fedon Lindberg

Fedon Lindberg er blant annet indremedisiner og forfatter. Han er en av pionerene innen lav-GI-kosthold og underviser i metabolsk syndrom, overvekt og diabetes. Han underviser på ernæringsterapi. 

 


Joakim Iversen

Joakim Iversen er lege fra Universitetet i Oslo. Han jobber helprivat uten noen avtale med kommunen på Senter for livsstilsmedisin på Lysaker. Hans hovedfokusområder er ernæring, stoffskifte og sykdommer i fordøyelseskanalen. Han underviser på ernæringsterapi. 

 

Dag Viljen Poleszynski

Dag Viljen Poleszynski underviser i biokjemi med fokus på ernæring, ernæring i evolusjonsperspektiv, lavkarbokostholdets historikk og klinisk effekt, samt vitenskapsteori og forskning for ernæringsterapeutene. Han er ernæringsfysiolog og dr.philos. og for mange kjent som den tidligere fagredaktøren i bladet Mat & helse. Han har publisert over 850 artikler og skrevet/bidratt til 42 bøker. Hans brennende engasjement for norsk ernærings- og helsepolitikk kan du nå følge i Helsemagasinet VOF.

 
 


Dag Tveiten

Dag Tveiten er bioingeniør, homeopat og forfatter. Han jobber med biologiske analyser og underviser i aktuelle tester for ernæringsterapeuter og i biopati.

 

 


 

Lars Omdal

Lars Omdal studerte medisin ved Universitetet i Oslo, og har tilleggsutdannelse innen funksjonell medisin, miljø- og ernæringsmedisin, og akupunktur. Han har de siste 10 årene hatt legepraksis på Balderklinikken. Hos oss underviser han om stoffskiftet for ernæringsterapeutene. 

 

 

Stig Bruset

Stig Bruset er spesialist i allmennmedisin ved Regnbuen helsesenter. Han underviser for ernæringsterapeutene. 

 

Iver Mysterud

Iver Mysterud er biolog med hovedfag i zoologi og tverrfaglig doktorgrad om mennesket og evolusjon fra 2005. Han har hele sin faglige karriere vært tilknyttet Biologisk institutt ved Universitetet i Oslo. Hos oss underviser han for ernæringsterapeutene. 

 


Johnny Laupsa-Borge

Johnny har master i human ernæring. Han tilsatt som stipendiat ved Universitetet i Bergen fra desember 2016 til november 2020. Han jobber i tillegg som frilansjournalist i Helsemagasinet. Hos oss underviser han for ernæringsteraputene. 

 

Stein Flaatrud

Stein Flaatrud er naturterapeut og har lest homøopati ved NAN i 4 år, samt vitamin- og mineralterapi, soneterapi, kinesiologi, biopati, urtemedisin mm. Han jobber primært med vitamin- og mineralterapi, urtemedisin og mikrobiologi. Hos oss underviser han for ernæringsterapeutene i hårmineralanalyser og mineralbalansering. 

 

 


 


© 2020 Tunsberg Medisinske Skole