Tunsberg
Glemt passord?

Kart og overnatting

Her finner du informasjon om skolens avdelinger og overnattingsmuligheter i nærheten av skolen.
Skolen har to avdelinger, en i Tønsberg og en i Asker.


Avdeling Tønsberg

Farmannsveien 18-22 (klikk for større bilde). Inngangen til skolen er opp bakken til venstre på bildet og ned en trapp. Vi har også en annen inngang som er ca. midt på bygget på baksiden. 

Hovedkontoret er i Farmannsveien i Tønsberg. Her har vi to store og moderne klasserom, møterom og kontor. Skolen er meget sentralt plassert i direkte nærhet til tog- og bussforbindelse. Flyplassen Sandefjord lufthavn Torp er også kun 15–20 minutter unna, og har flyruter til byer i hele landet.

Torp flyplass har blant annet: 

  • Bergen 9 ganger daglig
  • Trondheim 5 ganger daglig
  • Stavanger 5 ganger daglig
  • Ålesund 3 ganger daglig
  • Tromsø 2 gang daglig
  • + flere

Kommer du via Gardermoen så går det direkte tog derfra og til Tønsberg togstasjon som er 2 minutter å gå fra skolen. 

Vi tar svært gjerne imot besøk, men du må avtale tidspunkt på forhånd.

Inngang til skolen er på baksiden av bygget. Egen ringeklokke finnes ned trappen ved inngang på hjørnet som vender mot sentrum (rødt x på kartet under).

Det er gode muligheter for parkering i umiddelbar nærhet til skolen. Det er parkeringshus i kjelleren (dør stenger kl. 18.00). Det er også mulig å parkere i gatene rundt skolen (parkeringsautomat). På kartet under ser du rimeligste mulighet for parkering.

Rødt kryss viser inngang til kontoret (ned en trapp), grønt kryss inngang for studenter (stort klasserom). Ved inngang til kontoret er det en ringeklokke.
 

Quality Hotel Klubben
Hotellet ligger bare 5 minutter i gåavstand fra skolen. Våre studenter har en rabattavtale med hotellet ved overnattinger fredag–søndag.

Vi får en pris på 890,- i enkeltrom for rom/frokost og 1090,- per person i dobbeltrom.

Bestilles på Hotel klubbens hjemmeside: https://www.hotelklubben.no/home (bookingkode: TUNMED)Tønsberg Vandrerhjem
Bare 1–2 minutters gangavstand fra skolen ligger Tønsberg vandrerhjem, som tilbyr overnatting i hyggelige omgivelser. Ca. 20 % rabatt. Prisen er kr 650,- for enkeltrom med bad på gang. 750 for enkeltrom med bad på rommet. Kun kr. 100 ekstra for rommet hvis det er to som deler. Gratis parkering + Internett, frokost, sengetøy og håndkle er inkludert i prisen. Gjestekjøkken som kan disponeres. NB! Du må booke via epost (tonsberg@vandrernett.no) eller sms til 977 355 08

Wilhelmsen House
Et nytt alternativ for studentene våre som får 10 % rabatt på det som alt er rimelige priser. Nytt og flott! http://www.wh.no/ (bestil med epost til post@wh.no)

Avdeling Asker

Holmen senter i Asker (klikk for større bilde). 

I Asker holder skolen til i 4. etasje på Holmensenteret. Her har vi moderne klasserom, klinikkrom, resepsjon, laboratorium, kjøkken og studentklinikk. Bussen fra Oslo sentrum stopper rett utenfor så det er svært enkel adkomst.

Overnattingsmuligheter i gåavstand (fra Holmensenter Asker):

Holmen Fjordhotell
Studentpris: 890 for enkeltrom / 1100 for dobbeltrom pr. døgn i weekend. Booking: 66772702

Berger gard
Et hyggelig gårdshotell, ca. 15–20 minutter gangavstand fra skolen. Studentpris er kr 1000,- for to netter, kr 600 for en natt i enkeltrom. Telefon 66 845 447

Utleie av klinikkrom
Hvis du er en dyktig terapeut, så kan det være mulig å få leie et klinikkrom i Asker (en eller flere dager i uken). 

Kart avdeling Tønsberg

Kart avdeling Asker


© 2020 Tunsberg Medisinske Skole