Tunsberg

Kart og overnatting

Her finner du informasjon om skolens avdelinger og overnattingsmuligheter i nærheten av skolen.
Skolen har to avdelinger, en i Tønsberg og en i Asker.


Avdeling Tønsberg

Farmannsveien 18-22 (klikk for større bilde). Inngangen til skolen er opp bakken til venstre på bildet og ned en trapp. Vi har også en annen inngang som er ca. midt på bygget på baksiden. 

Hovedkontoret er i Farmannsveien i Tønsberg. Her har vi to store og moderne klasserom, møterom og kontor. Skolen er meget sentralt plassert i direkte nærhet til tog- og bussforbindelse. Flyplassen Sandefjord lufthavn Torp er også kun 15–20 minutter unna, og har flyruter til byer i hele landet.

Torp flyplass har blant annet: 

  • Bergen 9 ganger daglig
  • Trondheim 5 ganger daglig
  • Stavanger 5 ganger daglig
  • Bodø
  • Evenes
  • + flere

Kommer du via Gardermoen så går det direkte tog derfra og til Tønsberg togstasjon som er 2 minutter å gå fra skolen. 

Vi tar svært gjerne imot besøk, men du må avtale tidspunkt på forhånd.

Inngang til skolen er på baksiden av bygget. Egen ringeklokke finnes ned trappen ved inngang på hjørnet som vender mot sentrum (rødt x på kartet under).

Det er gode muligheter for parkering i umiddelbar nærhet til skolen. Det er parkeringshus i kjelleren (dør stenger kl. 18.00). Det er også mulig å parkere i gatene rundt skolen (parkeringsautomat). På kartet under ser du rimeligste mulighet for parkering.

Rødt kryss viser inngang til kontoret (ned en trapp), grønt kryss inngang for studenter (stort klasserom). Ved inngang til kontoret er det en ringeklokke.
 

Hotel Klubben
Hotellet ligger bare 5 minutter i gåavstand fra skolen. Våre studenter har en rabattavtale med hotellet ved overnattinger fredag–søndag.

Vi får en pris på 890,- i enkeltrom for rom/frokost og 1090,- per person i dobbeltrom.

Bestilles på Hotel klubbens hjemmeside: https://www.hotelklubben.no/home (bookingkode: TUNMED)


Wilhelmsen House
Et nytt alternativ for studentene våre som får 10 % rabatt på det som alt er rimelige priser. Nytt og flott! http://www.wh.no/ (bestill med epost til post@wh.no)

Avdeling Asker

Holmen senter i Asker (klikk for større bilde). 

I Asker holder skolen til i 4. etasje på Holmensenteret. Her har vi moderne klasserom, klinikkrom, resepsjon, laboratorium, kjøkken og studentklinikk. Bussen fra Oslo sentrum stopper rett utenfor så det er svært enkel adkomst.

Overnattingsmuligheter i gåavstand (fra Holmensenter Asker):

Holmen Fjordhotell
Studentpris: 1250 pr. døgn inkludert frokost. Booking: booking@holmenfjordhotell.no . Bestillingen må merkes med Tunsberg.

Berger gard
Et hyggelig gårdshotell, ca. 15–20 minutter gangavstand fra skolen. Studentpris er kr 1000,- for to netter, kr 600 for en natt i enkeltrom. Telefon 66 845 447

Utleie av klinikkrom
Hvis du er en dyktig terapeut, så kan det være mulig å få leie et klinikkrom i Asker (en eller flere dager i uken). 

Kart avdeling Tønsberg

Kart avdeling Asker


© 2022 Tunsberg Medisinske Skole