Gratis seminar 23. mars

Se alle foredragene denne dagen 100 % gratis! Meld deg på og få tilgang med en gang!


Ved å melde deg på aksepterer du at vi kan sende deg e-post med detaljer om dette arrangementet og andre gode tilbud. Du kan melde deg av når du vil!
Bonusforedragene er ferdige. Opptak fra denne dagen og alle tre dagene i helgen vil være tilgjengelig for de som har bestilt Terapeutdagene.

Opptak av foredrag fra denne dagen vil være tilgjengelig for alle som har bestilt Terapeutdagene (enten i Tønsberg eller via Nett).Dersom du ønsker å være til stede på skolen, ta kontakt for priser for lunsj og middag. 

Program bonusdag Terapeutdagene

1030 -
1100
Dørene åpner
Ta gjerne med innesko. 
1100 - 1200 Lunsj

1200 -
1245

Frede Damgaard: Vitenskapens beste råd for et sunt hjerte og sirkulasjon

Hvilke risikofaktorer finnes, hva sier forskningen, hva kan vi gjøre for oss selv og hvordan kan vi gi råd? 

Forskningen har bidratt til å identifisere noen av områdene du bør vite om hvis du ønsker å støtte større hjertehelse og bedre sirkulasjon.

1245 - 1300

Tine Østby: Praktisk veiledning ved kostendring og atferd

En kort og praktisk innføring i når det er nyttig å se på kostholdsendringer i forbindelse med atferdsutfordringer/psykiske plager. Vi går bl.a. gjennom vanlige symptomer, aktuelle tester og relevante tilskudd. 

1300 - 1310

Pause

1310 - 1355

Stein Flaatrud: Candida - en gang i vinden, og så litt glemt igjen?

Et foredrag om ulike typer, hvor i kroppen de liker seg, og hvordan slå ned infeksjonen og overvekst. Det blir gitt fullstendige behandlingsoppsett hvor både vitaminer, mineralbalanser, urter og eteriske oljer nevnes. Videre bruk av fiberprodukter, kost/dietter, probiotika, kollagen og homeopatiske/isopatiske midler (med doseringsforslag). 

1355 - 1415

Ole Johnny Bergum: Søvnapné - Kan du selv skape en endring? 

Hva skjer ved søvnapné? Hva skapes den av? Hva er tradisjonelle metoder til behandling? 

Egentrening for styrking av nakke og hals. Øvelser for å bedre styrken i tunge, kjeve, gane og svelg.

1415 - 1425 Pause
1425 - 1515

Linda Rahbek: Introduksjon til matintoleranse, og hvilke muligheter har vi til å teste dette i dag.

Testing av matintoleranse er ett av de viktigste verktøyene til terapeuter. Men du må ha god kunnskap i hva allergi og intoleranser er, og ikke minst hvordan du jobber med pasienten etter at resultatene fra testen er klare. Dette er også viktig selv om du selv ikke skal jobbe med tester. Noen pasienter har med testresultater, og andre vil du kanskje sende til andre terapeuter for å få gjennomført test.  

Du vil lære om:

  • IgA, IgG, IgG4 og allergi (IgE) og hva slags symptombilde gir dette
  • Kryssreaksjoner mellom matvarer og inhalanter, samt mellom antistoffene.
  • Hvilke antistoffer man skal velge for den enkelte pasient
1515 - 1530 Gry Hammer
Hun kommer for å gi sine 10 beste tips til å overleve i denne bransjen. Gry forteller om hvordan hun startet som blogger og nå har skrevet flere bøker, har mange produkt, nettkurs, solide samarbeidspartnere og podcast som ligger på flere topplister.
1530

Avsluttning bonusdag

Vi begynner å rigge til Terapeutdagene og flytter alt utstyr fra skolen til Hotel Klubben.

1900

Middag

Møt lærere, foredragsholdere og andre deltagere. Det er mange som tenker at de lærer like mye av å være med på middag, siden det kontinuerlig diskuteres faglige problemstillinger. Ta kontakt via post@tunmed.no dersom du vil være med på middag.

Ønsker du å være med på skolen? Ta kontakt via post@tunmed.no for å høre om det er ledig plass og priser for lunsj og middag.