Tunsberg
Glemt passord?

Oppdateringskurs i strukturell soneterapi
Live fra USA med Geraldine Villenueve

Oppstart: 14.10.2021
14 -15 oktober 2021
Varighet: 2 kvelder + opptak
Sted: Nettbasert undervisning
Kursavgift: Kr 3200 

Introduksjonskurs inkludert i prisen
Vilkår for oppstart og avmelding


Vi inviterer til kurs i strukturell refleksologi (structoral reflexology) med Geraldine Villenueve. Geraldine startet å jobbe med strukturell refleksologi i 2013 for å fremme sunne føtter og kropper. Hun har praktisert fotsoneterapi i over 30 år, er forfatter og har en Bachelor of science i terapeutisk rekreasjon. Du kan lese mer om Geraldine lenger ned på siden.

Kurset er et live nettkurs hvor vi ser på hvilken innvirkning fotens strukturelle oppbygging har på fotens soner, samt om feilstillinger i fotens beinstruktur og stramme muskler kan ha innvirkning på fotens sonesystem.

Kurset blir holdt på engelsk. Vi har nå fått nok påmeldte at vi har bekreftet oppstart. 
Noen anbefalinger

«De har vært utrolig viktige for meg disse oppdateringskursene. Gir ny innsikt, treffer hyggelige kollegaer og jeg må absolutt si at det har hatt stor innvirkning på resultatene mine. Har lært med å være mer nøyaktig. I tillegg føler jeg meg tryggere i faget. Selv om utfordringene ikke lar vente på seg. Kompendiene vi har fått i forbindelse med kursene er gull verdt. »
Torild Schei
Soneterapeut i Sandnes
«Jeg er veldig fornøyd med utbyttet mitt av de faglige oppdateringene i soneterapi. Ersdal metoden er systematisk. Mange av punktene er de samme som jeg kjente til fra tidligere, men metoden er mer direkte og du lærer konkrete grepsteknikker som er veldig viktigere for å kunne maksimere resultatet av fotsonebehandlingen. Jeg kommer definitivt til å fortsette på de faglige oppdateringene.»
Randi Nordvi
 Skriv en ny anbefaling!

Du vil lære:

  • Om hvordan fotens struktur eller rettere sagt, feilstruktur kan påvirke fotens soner og hvilke plager dette kan medføre.
  • Hvordan du kan behandle en del av disse feilstrukturene og dermed få enda bedre resultater med soneterapi.

Undervisningen foregår via nett over 2 kvelder. Du vil få tilgang til opptak i 3 måneder. 

14. oktober

17:00-17:15    Introductions

17:15-18:00    Compendium side 1-20

18:00-18:30    Massage sequence (video slide)

18:30-18:45    questions/break

18:45-19:30    Structural Reflexology sequence (video slide)

19:30-20:00    Palpation - Compendium side 24-28

20:00-20:45    Compendium side 28-36

20:45-21:00    Questions

 

15. oktober

17:00-17:15    Questions

17:15-18:00    Assessing Feet (Using the Harris Ink Mat & Brannock Measuring Device) 

18:00-18:30    PNF & Mobilizing talus (video slide)  PNF star for  Proprioceptive, Neuromuscular, Facilitation.

18:30-18:45    questions/break

18:45-19:00    Mobilizing navicular, cuneiforms, cuboid (video slide)

19:00-20:40    Full sequence (video slide)

20:40-21:00    Questions

Geraldine Villeneuve introduserte Structural Reflexology® i 2013 som en revolusjonerende metode for å fremme sunne føtter og kropper. Hun er forfatter av Put Your Best Feet Forward: Exploring the Causes and Cures of Foot Pain with Structural Reflexology®, publisert i 2017.

Geraldine Villeneuve har praktisert soneterapi i over 30 år.

Geraldine har i over 30 år praktisert soneterapi samtidig som hun har utviklet sin teori om hvordan soneterapi fungerer. De siste 25 årene har hun utviklet et kart som viser hvordan muskelfester overlapper med soner på føttene.

Hun er internasjonalt kjent for sin unike Structural Reflexology®, en metode som har vist seg å lykkes og effektivt hjelpe de som lider med fotbaserte plager. Geraldines er en inspirerende foreleser og er lidenskapelig opptatt av lære bort hvordan Structural Reflexology® fungerer til andre fotsoneterapeuter.

Metoden sitt primære mål er å avlaste stress i føttene og kroppen ved å bruke lokale og signalmessige tilnærminger.

Geraldine har en Bachelor of Science i terapeutisk rekreasjon og er en lisensiert massasjeutøver som spesialiserer seg på skadebehandling. Hun er medlem av International Council of Reflexologists og mottok nylig en prestisjetung pris på ICR-konferansen 2019 i Alaska for: “Significant Contribution in the Field of Reflexology in Research”. Geraldine grunnla Seattle Reflexology and Massage Center (SRMC) i 1992, som ble overtatt av Lisa Hensell i 1999. I løpet av denne tiden ble hun æresmedlem i Reflexology Association of American (RAA) og Washington Reflexology Association.

Geraldine har snakket i en rekke helsefora om emnet integrering av refleksologi med fotfunksjon og fortsetter å introdusere Structural Reflexology® over hele verden. Geraldines populære bok "Put Your Best Feet Forward" har blitt mottatt positivt av både helsepersonell og av folket. Boka kan kjøpes på Amazon. For tiden jobber hun med sitt neste manuskript, som vakkert og kunstnerisk beskriver detaljene i fotproblemer, manifestasjonen av symptomene i hele kroppen, refleksene forbundet med spenningssteder på føttene og gjenoppretting. Hun gleder seg til å gi ut denne nye boka i 2021.

 

For å lese mer om Geraldine, besøk nettstedet hennes på https://www.putyourbestfeetforward.com/

Faglig oppdatering passer for alle utøvere av soneterapi, både studenter fra Tunsberg og fra andre skoler. 

Kursavgift: kr 3 200,- 
Delbetal fra kr 630 (6 avdrag)

© 2021 Tunsberg Medisinske Skole