Tunsberg

Alle som underviser på Tunsberg

De som underviser ved Tunsberg Medisinske Skole har bred kompetanse innen sine respektive fagfelt. Vi legger også stor vekt på formidlingsevne, engasjement og ikke minst at lærerne har lang praktisk erfaring i de temaene de underviser i. 

Ledige stillinger
Skolen er hele tiden på utkikk etter dyktige fagpersoner. Send gjerne din CV og en beskrivelse til post@tunmed.no

 

Truls Isaksen

Truls er rektor ved Tunsberg og har jobbet her siden starten i 1998. Han har en allsidig bakgrunn fra mange områder og har jobbet med film, reklame, musikk, salg, e-handel og markedsføring i tillegg til undervisning i medisinske fag. Han var blant de første som startet med nettundervisning i Norge. Han har også erfaring fra etablering og styrearbeid i en rekke bedrifter. 

Han er pedagogisk og administrativt ansvarlig for alt som skjer på skolen, og jobber mest med utvikling og kvalitetssikring av våre studietilbud. I tillegg har han noe undervisning på enkelte fag.

Les mer

Underviser ved:

Ernæringsterapi
Markedsføring for terapeuter
Fagskole Biopati
Soneterapi med øreakupunktur
Lær å lage nettkurs

Jens Veiersted

Jens er lærer i ernæring på Tunsberg og er ansvarlig for utdannelsen av kostholdsveiledere ved skolen samt lærer på terapeututdanningene. Han er utdannet ernæringsterapeut fra ION - Institute for Optimum Nutrition i London og har drevet praksis som ernæringsterapeut ved forskjellige klinikker i Oslo siden våren 2000. Han har grunnfag i idrett fra Norges Idrettshøgskole og har drevet med trening og mosjon hele livet. Tidligere i livet har han arbeidet i over 25 år som ingeniør innen bygg og anlegg. Blant annet innen olje og gass.

Interessen for ernæring utviklet seg i forbindelse med utdannelsen på Idrettshøyskolen tilbake til 1980. i 1995 startet ferden inn i ernæringens verden for fullt og i 1996 startet studiene på ION. Etter eksamen i 2000 har han jobbet med ernæringsterapi på fulltid. Han har alltid vært interessert i undervisning og startet så smått allerede i 2002.

Hvis du har spørsmål som ikke passer å ta opp i forumet, kan du kontakte Jens på e-post: jens@tunmed.no.

Les mer

Underviser ved:

Kostholdsveileder
Ernæringsterapi
Fagskole Biopati
Soneterapi med øreakupunktur
Urtemedisin
Enkeltemner fagskole biopati to år

Fride Aasen

Fride Aasen er hovedlærer i de naturmedisinske fagene. Hun har drevet egen praksis som biopat og akupunktør siden 1988. Fride har blant annet vært leder i Norsk Biopatforbund (1992-1994), leder i Sentralrådet for Norske Naturterapeuter (1993-1994) og nestleder i NNH (1994).

Hun var redaktør og skribent i bladet Naturmedisin og helse fra 1996 til 1998. I tillegg til dette har hun i flere år undervist ved Biopat- og Urteskolen (1997-2004).

Les mer

Underviser ved:

Ernæringsterapi
Fagskole Biopati
Naturmedisinsk grunnutdanning
Soneterapi med øreakupunktur
Urtemedisin
Enkeltemner fagskole biopati to år
Øreakupunktur

Oddveig Myhre

Oddveig Myhre er utdannet Naturopathic Medical Doctor (NMD) fra USA. Hun har drevet et eget senter som spesialist i nevrologisk immunologi og har sammen med en kollega skrevet fire skolebøker innenfor naturmedisin. I tillegg har hun forelest i endokrinologi, immunologi, miljøsykdommer og nevrologi i flere år. Hos oss underviser hun på Ernæringsterapi, i Grunnmedisin og i faget Ernæring, livsstil og miljø.

Les mer

Underviser ved:

Grunnmedisin
Ernæringsterapi
Fagskole Biopati
Soneterapi med øreakupunktur
Urtemedisin
Enkeltemner fagskole biopati to år

Helge Skåtun

Helge Skåtun er Osteopat D.O fra 2005, Fysioterapeut fra 1993 og Akupunktør fra 1997. Han har også et grunnfag i helsefremmende og forebyggende arbeid. Han har vært forbundsleder for Norsk Osteopatforbund frem til 2019 og er jevnlig sensor for blant annet avsluttende 4 års eksamen for de heltidsutdannede osteopatene ved Høgskolen Kristiania. Her underviser han også osteopatistudentene i anatomi og fysiologi.

Les mer

Underviser ved:

Forkurs anatomi og fysiologi
Grunnmedisin
Ernæringsterapi
Fagskole Biopati
Soneterapi med øreakupunktur
Urtemedisin
Enkeltemner fagskole biopati to år

Stig Bruset

Stig er utdannet lege fra UiO og studerte samtidig ved Norsk Akademi for Naturmedisin fra 1979-83. Han har alltid hatt interesse for tverrfaglig tilnærming til helse og har mottatt Brobyggerprisen for å ha arbeidet for samarbeid mellom skolemedisin og komplementær behandling. Siden 2011 har han arbeidet som medisinsk ansvarlig for Regnbuen Helsesenter i Lier, et lokalmedisinsk og tverrfaglig helsesenter med hovedfokus på egeninnsats for egen helse. Stig underviser i Helsecaoching.

Les mer

Linda Rahbek

Linda er lærer på skolen i etterutdanningskurset Matintoleranse som startet opp i 2016 og foreleser på Ernæringsterapi. Linda er 3-årig Heilpraktikerutdannelse fra Norge/Tyskland. Hun har i tillegg lang erfaring både som terapeut og fra helsekostbransjen, og har drevet EU BioTek sammen med sin søster siden 2005. I 2017 var hun med å starte Helsetest AS som selger og markedsfører gentester og mikrobiomtester. Hun har holdt og holder kurs i inn- og utland innen disse temaene.

Les mer

Underviser ved:

Matintoleranse

Andreas Aubert

Andreas er lærer på kurset Helsecoaching. Han holder også nettbasert studiecoaching for skolens studenter, individuelt og i grupper, der formålet er å støtte studentene til å få mer klarhet i hvordan de best kan organisere studiehverdagen sin

Les mer

Underviser ved:

Enkeltemner fagskole biopati to år
Praktisk helsecoaching

Linda Saga

Linda er vår ekspert på fettsyrer. Hun har en mastergrad og en doktorgrad i matvitenskap og produktutvikling fra Universitetet for Miljø- og Biovitenskap (UMB) hvor hun fikk mulighet til å jobbe med utvikling av kosttilskudd basert på fettsyrer, og interessen for temaet utviklet seg. Hun tok med interessen for fettsyrer inn i doktorgraden, hvor forskningsarbeidet blant annet fokuserte på anrikning av mat med fettsyrer og fettsyreoksidasjon. Linda har 5 vitenskapelig publiserte artikler relatert til dette arbeidet under doktorgraden.

Les mer

Underviser ved:

Balansering av fettsyrer

Lars Gunnar Lingås

Lars Gunnar Lingås er lærer i VEKS-fag. Han har filosofisk doktorgrad fra Göteborgs Universitet med profesjonsetikk som fordypning. Han har også mellomfag i kriminologi, og sosialfaglig bakgrunn med grunnutdanning som sosionom.

Han har utgitt en rekke artikler og fagbøker om sosialpolitikk, pedagogikk, humanisme, etikk og profesjonsetikk og er en etterspurt kursholder og foredragsholder innen helse- og sosialfag, pedagogikk og karriereveiledning.

Lars Gunnar har vært lektor ved Den Sociale Højskole i København og ved Roskilde Universitetscenter (1974-78). I perioden 2005-2016 var han førsteamanuensis og deretter dosent ved tidligere Høgskolen i Vestfold/Høgskolen i Sørøst-Norge som nå heter Universitetet i Sørøst-Norge, der han fortsatt er tilknyttet som dosent emeritus i profesjonsetikk og veiledning.

 

Les mer

Underviser ved:

VEKS-fag

Kenn Hallstensen

Kenn er lærer på Treningsveileder. Han har jobbet med kosthold og trening på heltid siden 1997, og har gjennom Eat AS hatt cirka 10 000 personer på kurs innen kosthold og helse. Han har også bred erfaring fra mange idretter og idrettsutøvere – inkludert flere toppfotballklubber i Norge og Celtic Fotballklubb i Skottland. I tillegg til selve kostholdet, har han hatt ansvaret for kroppssammensetning og vekt. Har vært en mye brukt foredragsholder både i Norge og utlandet. Kenn er også fagjournalist for Helsemagasinet vitenskap og fornuft. 

Les mer

Underviser ved:

Treningsveileder

Terje Varpe

Terje er utdannet innen soneterapi ved European College of Natural Medicine (ECNM) hvor han startet i 1977 og som Heilpraktiker ved Naturheilschule Skandinavien hvor han tok sin eksamen som Heilpraktiker i 1984. I sin utdannelse har Terje også studert en rekke andre fag som bl.a. homøopati, akupunktur, Bachs blomstermedisin, ernæringslære, Sanum-terapi, kiropraktikk, urtemedisin, kinesiologi, Baunscheidterapi, magnetfeltterapi, tonsillsuging, hydroterapi, Qi gong og mørkefeltmikroskopi.

Hos oss er Terje lærer på Soneterapi. 

Les mer

Underviser ved:

Soneterapi med øreakupunktur

Silvia Hillesdal

Silvia er veileder på studiet Kostholdsveileder. Hun er utdannet fra skolen som Kostholdsveileder og Ernæringsterapeut i tillegg til legesekretær. 

Les mer

Underviser ved:

Kostholdsveileder

Jan Håkon Håkonsen

Jan Håkon er lærer på studiet Hårmineralanalyse, og fungerer også som mentor i etterkant. Han er eier av Selvinnsikt Ernæringstester AS og Isblå AS hvor målet er å hjelpe naturterapeuter til å i større grad lykkes både som behandler og bedriftseiere.

Les mer

Underviser ved:

Hårmineralanalyse

Fedon Lindberg

Fedon Lindberg er blant annet indremedisiner og forfatter. Han er en av pionerene innen lav-GI-kosthold og underviser i metabolsk syndrom, overvekt og diabetes. Han underviser på ernæringsterapi. 

Les mer

Joakim Iversen

Joakim Iversen er lege fra Universitetet i Oslo. Han jobber helprivat uten noen avtale med kommunen på Senter for livsstilsmedisin på Lysaker. Hans hovedfokusområder er ernæring, stoffskifte og sykdommer i fordøyelseskanalen. Han underviser på ernæringsterapi. 

Les mer

Dag Viljen Poleszynski

Dag Viljen Poleszynski underviser i biokjemi med fokus på ernæring, ernæring i evolusjonsperspektiv, lavkarbokostholdets historikk og klinisk effekt, samt vitenskapsteori og forskning for ernæringsterapeutene. Han er ernæringsfysiolog og dr.philos. og for mange kjent som den tidligere fagredaktøren i bladet Mat & helse. Han har publisert over 850 artikler og skrevet/bidratt til 42 bøker. Hans brennende engasjement for norsk ernærings- og helsepolitikk kan du nå følge i Helsemagasinet VOF.

Les mer

Dag Tveiten

Dag Tveiten er bioingeniør, homeopat og forfatter. Han jobber med biologiske analyser og underviser i aktuelle tester for ernæringsterapeuter og i biopati.

Les mer

Lars Omdal

Lars Omdal studerte medisin ved Universitetet i Oslo, og har tilleggsutdannelse innen funksjonell medisin, miljø- og ernæringsmedisin, og akupunktur. Han har de siste 10 årene hatt legepraksis på Balderklinikken. Hos oss underviser han om stoffskiftet for ernæringsterapeutene. 

Les mer

Iver Mysterud

Iver Mysterud er biolog med hovedfag i zoologi og tverrfaglig doktorgrad om mennesket og evolusjon fra 2005. Han har hele sin faglige karriere vært tilknyttet Biologisk institutt ved Universitetet i Oslo. Hos oss underviser han for ernæringsterapeutene. 

Les mer

Johnny Laupsa-Borge

Johnny har master i human ernæring. Han tilsatt som stipendiat ved Universitetet i Bergen fra desember 2016 til november 2020. Han jobber i tillegg som frilansjournalist i Helsemagasinet. Hos oss underviser han for ernæringsteraputene. 

Les mer

Gry Hammer

Gry Hammer er foreleser på Tunsberg Medisinske Skole i matkunnskap og matproduksjon. Hun har i en årrekke blitt benyttet som foreleser hos oss, samt flere andre høyskoler og universiteter innen tradisjonsmat, fermentering og generell matkunnskap.

Gry har en allsidig akademisk bakgrunn innen medievitenskap, statsvitenskap, litteraturvitenskap, folkekultur- og massekultur, studier inne konflikt, sikkerhet og flerkulturell forståelse samt organisasjon og ledelse. Hun jobber som forfatter, kurs- og foredragsholder og har utgitt åtte bøker. Hun ble kåret til Matprisens Årets blogger i 2017.

Les mer

Yvette Christiansen

Yvette er lærer på kurset Lær å lage nettkurs. Hun er utdannet fra Tunsberg som Biopat, hun jobber i administrasjonen på skolen og som biopat i IBalanse Naturmedisinske.

Les mer

Underviser ved:

Lær å lage nettkurs

Forelesere

I tillegg til lærere er følgende personer forelsere ved skolen. Det betyr at de har en eller flere forelesninger for studentene i et emne de har spesialkompetanse i.

Dag Viljen Poleszynski

Dag Viljen Poleszynski underviser i biokjemi med fokus på ernæring, ernæring i evolusjonsperspektiv, lavkarbokostholdets historikk og klinisk effekt, samt vitenskapsteori og forskning for ernæringsterapeutene. Han er ernæringsfysiolog og dr.philos. og for mange kjent som den tidligere fagredaktøren i bladet Mat & helse. Han har publisert over 850 artikler og skrevet/bidratt til 42 bøker. Hans brennende engasjement for norsk ernærings- og helsepolitikk kan du nå følge i Helsemagasinet VOF.

Kenn Hallstensen

Kenn har spesialisert seg i idrettsernæring og har erfaring med over 20 000 personer. Han har blant annet hatt stor suksess med ernæringsråd til flere fotballag i tippeligaen, i tillegg til det skotske storlaget Celtic Fotballklubb. Kenn er også fagjournalist for Helsemagasinet vitenskap og fornuft. 

Fedon Lindberg

Fedon Lindberg er blant annet indremedisiner og forfatter. Han er en av pionerene innen lav-GI-kosthold og underviser i metabolsk syndrom, overvekt og diabetes. Han underviser på ernæringsterapi. 

Johnny Laupsa-Borge

Johnny har master i human ernæring. Han tilsatt som stipendiat ved Universitetet i Bergen fra desember 2016 til november 2020. Han jobber i tillegg som frilansjournalist i Helsemagasinet. Hos oss underviser han for ernæringsteraputene. 

Linda Rahbek

Linda er foreleser på Ernæringsterapi i tillegg til lærer på kurset Matintoleranse. Linda er 3-årig Heilpraktikerutdannelse fra Norge/Tyskland. Hun har i tillegg lang erfaring både som terapeut og fra helsekostbransjen, og har drevet EU BioTek sammen med sin søster siden 2005. 

Lars Omdal

Lars Omdal studerte medisin ved Universitetet i Oslo, og har tilleggsutdannelse innen funksjonell medisin, miljø- og ernæringsmedisin, og akupunktur. Han har de siste 10 årene hatt legepraksis på Balderklinikken. Hos oss underviser han om stoffskiftet for ernæringsterapeutene. 

Dag Tveiten

Dag Tveiten er bioingeniør, homeopat og forfatter. Han jobber med biologiske analyser og underviser i aktuelle tester for ernæringsterapeuter og i biopati.

Joakim Iversen

Joakim Iversen er lege fra Universitetet i Oslo. Han jobber helprivat uten noen avtale med kommunen på Senter for livsstilsmedisin på Lysaker. Hans hovedfokusområder er ernæring, stoffskifte og sykdommer i fordøyelseskanalen. Han underviser på ernæringsterapi. 

Stig Bruset

Stig Bruset er spesialist i allmennmedisin ved Regnbuen helsesenter. Han underviser for ernæringsterapeutene. 

© 2024 Tunsberg Medisinske Skole