Tunsberg
Glemt passord?

Pedagogikk for terapeuter
Lær å lage nettkurs, foredrag og webinarer

Varighet: 4-6 måneder
Sted: Nettstudium
Vilkår for oppstart og avmelding


I dag er det enklere enn noen gang å holde kurs

Det er viktigere enn noen gang å kunne tilby tjenester online. Det er den beste måten å synligjøre deg og du kan nå mange flere i din målgruppe.

Lær alt du trenger for å kunne komme i gang med nettkurs, foredrag og webinarer.

Du vil i kurset lære:

 • hvordan jobbe frem en idè og planlegge kurset
 • finne riktig målgruppe
 • formidling, hvordan skrive godt og tips til foredrag
 • hvorfor vi frykter å snakke i en forsamling
 • om ulike plattformer og hvordan holde livesendinger
 • hvordan lage gode PowerPoints og bruk av bilder
 • hvordan markedsføre deg og kurset ditt

I tillegg vil det være jevnlige zoom-samlinger, og du vil ha tilgang til en lukket fb-gruppe med lærer og andre studenter. Her kan man utveksle erfaringer og hjelpe hverandre. 

Du lærer om både en-til-en-kurs og det å holde kurs for større grupper. 

Kurset er beregnet for terapeuter, veiledere og coacher som ønsker å holde kurs, foredrag og webinarer som en del av sin virksomhet.

Det vil starte nye klasser 1-2 ganger per år. 

Vi holder på med en større oppdatering av dette kurset. Det er derfor dessverre ikke mulig å melde seg på det nå. Men legg igjen info til høyre, så kontakter vi deg når vi åpner for påmelding igjen. tunmed.no
Pedagogikk for terapeuter
Rated 4,8/5 based on 6 customer reviews

Noen anbefalinger

«Grundig og profesjonelt studie, både med tanke på innhold og forelesere. Svært givende å møte andre mennesker med samme interesser. »

Thomas Stien
Ernæringsterapeut
...
«Pedagogikk for terapeuter er et veldig lærerikt og nyttig kurs. Jeg meldte meg på kurset fordi jeg ville lage et nettkurs, og jeg har mye kunnskap med meg videre. Oppgavene fikk meg virkelig til å tenke gjennom kursinnhold, hvem jeg skulle lage kurset til, hvordan jeg bedre kunne lage et kursopplegg og hvordan jeg kunne markedsføre det. Jeg vil si at dette er et viktig kurs selv om du ikke har planer om å lage et kurs. En lærer mye om hvordan en formidler kunnskap og om kroppsspråk. Dette vil være svært nyttig for alle terapeuter i møte med klienter. Lærerne var flinke å gi konstruktive tilbakemeldinger, både hva som var positivt, og tips om hva som kunne forbedres. Dette gav motivasjon til å fortsette, og det blir et mye bedre kurs enn jeg først hadde planlagt. »

Veronica L Warhaug
Muskelterapeut
...
«Anbefaler kurset på det sterkeste! Har lært mye om markedsføring, motivasjon, det tekniske og hva som er viktig å ha med når man vil lage et kurs. Mye info, motiverende tilbakemeldinger på innsendte oppgaver og veldig bra kurs. »

Soraya
Terapeut
...
«Jeg ønsket å ta kurset for å fylle på kunnskap og se hva jeg kunne gjøre annerledes eller gjøre bedre. Kurset har gitt meg en mye bedre forståelse av hvor viktig planlegging av kursets innhold og kartlegging av målgruppe er. Lært veldig mye i prosessen. Veldig dyktige lærere som gir konstruktive tilbakemeldinger. Kjempefornøyd med kurset som kan anbefales til alle som skal starte å holde kurs eller webinar. »

Irene Gulliksen
Kostholdsveileder / Butikksjef
...
«Jeg valgt dette studiet fordi jeg ville lære mer om hvordan lage onlinekurs, hva som er viktig å ha fokus på og de ulike plattformene man kan velge mellom. På kurset lærte jeg også en del om markedsføring som var nyttig for meg. Kan absolutt anbefale dette kurset til andre. »

Siri Antonsen-Aartun
Kostholdsveileder og Ernæringsterapeut
...
«Jeg deltok i første klasse på kurset "Pedagogikk for terapeuter". Kurset lærte oss mye om bruk av markedsføring i sosiale medier og hvordan vi selv kan utvikle og ha kurs på web. Jeg ønsker å ha kurs i kosthold i lokale med deltagerne til stede og har aldri tenkt at jeg skal ha kurs på web. Kurset "Pedagogikk for terapeuter" er inndelt i 4 temaer og vi skal sende inn besvarelse etter hvert tema. Fikk rask tilbakemelding på innsendte besvarelser. Fikk kommentarer på besvarelsen og ikke minst nyttige og gode råd ang mine annonser på facebook, min hjemmeside og hva jeg bør gjøre anderledes. Så etter å ha tatt kurset er jeg nå i gang med å lage kostholdskurs beregnet for web. Anbefaler å ta kurset dersom du ønsker å bruke mer aktivt sosiale medier i markedsføring - og ikke minst dersom du tenker å lage kurs/foredrag. »

Anne-Karin Norenes
Muskel og kraniosakralterapeut, kostholdveileder
 Skriv en ny anbefaling!

Kurset er delt opp i 4 ulike temaer som du jobber med i 4 uker hver. Oppgavene til hvert tema er praktiske slik at du kan bruke disse til ditt første kurs. 

 

Tema 1: Planlegging

 • Den viktige planleggingsfasen. Hvordan planlegging gjør at du oppnår bedre resultater og jobber mer effektivt. Hva er farene med planlegging, og hvorfor lykkes også de som ikke planlegger. 
 • Hvordan finne din målgruppe og bestemme mål og innhold på en god måte.
 • Hva er de viktigste faktorene for å lykkes? 

Tema 2: Pedagogikk

 • Enkel innføring i de viktigste pedagogiske prinsipper.
 • Læringsutbytte, læringsprosesser, læringsmetodikk, evaluering osv. 
 • Hvordan strukturere et godt kursopplegg?

Tema 3: Teknisk gjennomføring

 • Ulike plattformer for kurs og webinarer.
 • Ulike måter å holde kurs på
 • Bruk av video og livesending
 • Gjennomføring av stedbasert kurs
 • Gode PDF og GDPR reglene

Tema 4: Introduksjon til markedsføring

 • Her lærer du det viktigste for å komme i gang med markedsføring (på en ærlig og stressfri måte).
 • Hvorfor navnet er viktig.
 • Bruk av markedsundersøkelse.
 • Bruk av bilder (lovlig bruk).
 • Hvordan lykkes med digital markedsføring. Strategier for både organisk og betalt konvertering.
 • Hvordan lage et kurs som følger lover og regler knyttet til regnskap, Brønnøysund, personvern, GDPR etc.
 • Hva må til for at du kan ha kurs fritatt MVA (fra en til flere hundre personer). 

Det er ingen opptakskrav

Kurset er åpent for alle, men er spesielt utviklet for terapeuter, veiledere og coacher. 

Kurset kan egne seg for deg som i dag driver en praksis, men som ønsker å supplere din virksomhet med kurs, foredrag og undervisning. 

Det er en fordel med engelskkunnskaper siden eksterne ressuser, verktøy, plattformer osv. er på engelsk. 

Kurset er et nettbasert deltidsstudium. Alt pensum finnes som artikler inne på nettskolen. I tillegg til nettstudie og oppgaver vil du få tilgang til en lukket Facebook-gruppe og kan delta på minst 4 live zoom-samlinger. Begge steder møter du mange andre som har samme mål som deg. 

Kurset er delt inn i 4 temaer som åpnes med 4 ukers mellomrom. Du har tilgang i ca. 6 måneder. Trenger du mer tid enn dette, koster det kun kr 800 per 6 måneder. Du kan forlenge studietilgangen så manger ganger du ønsker. 

For hvert tema skal du svare på en innleveringsoppgave. Innleveringsoppgavene blir rettet av lærer med godkjent/ikke godkjent og eventuelle kommentarer. Oppgavene er veldig praktiske og målet er at du gjennom å jobbe med oppgavene, gjør mye av forarbeidet som må til for å lykkes med kurs. Oppgavene er frivillig å gjøre, men anbefales.

Vi anbefaler at du jobber regelmessig med kurset 3-10 timer pr uke. Ved å jobbe litt hver uke, vil du etter endt kurs ha gjort mye av grovarbeidet for å kunne lansere ditt første kurs. 

Eksamen

Det er ingen eksamen i dette kurset

Vitnemål

Du må ha besvart og fått godkjent alle oppgavene for å få kursbevis.

 


© 2022 Tunsberg Medisinske Skole