Tunsberg
Glemt passord?

Helge Skåtun

Helge Skåtun er Osteopat DO fra 2005, Fysioterapeut fra 1993 og Akupunktør fra 1997. Han har også et grunnfag i helsefremmende og forebyggende arbeid.

Han har over 25 år klinisk erfaring fra privat praksis. Han har og vært foreleser på Fysioterapiskolen i Oslo i forebyggende og helsefremmende arbeid - samt i Anatomi og fysiologi på den 4 årige heltidsutdanningen for Osteopater i Oslo.

Han er tilknyttet det medisinske støtteapparatet i Norges Badminton Forbund og har jobbet mye med mange forskjellige idrettsutøvere på høyt nivå. Han har vært i støtteapparatet til mange lokale idrettslag; Tønsberg Vikings , Flint håndball og vært med Nøtterøy håndball i 15 år frem til 2019. Han har og jobbet mye med golfere og gjevnlig deltatt på Wang sine treningsleire i Spania.

Han har holdt mange foredrag for bedrifter i Vestfold med temaer som «hvordan ivareta seg selv», «bli bedre» og «hvordan unngå vondter» samt ergonomisk kartlegging av arbeidsplasser.

Han har lang erfaring innen fagforenings virksomhet og har vært forbundsleder i Norsk Osteopatforbund 2010-2019.

Min filosofi som behandler er å hjelpe pasienten til å bli bedre og som lærer å hjelpe studenten til å bli bedre - I 2019 hadde familien et «friår» hvor vi flyttet til  Sør-Spania og gjorde ingen ting annet enn å bli bedre på ting vi hadde lyst til å forbedre som kostholdet- trening og masse aktiviteter ute.© 2020 Tunsberg Medisinske Skole