Tunsberg
Glemt passord?


Terapeutdagene 2018

I år har vi oppgradert utstyr for å kunne sende live TV i HD-kvalitet. Opptakene blir også like bra. Vi bruker 2-3 kameraer og viser også PowerPoint i full skjerm. 
Følg oss live fra Sundvolden. 3 dager stappfull med spennende og ikke minst nyttig kunnskap for alle som er opptatt av helse. 
 
Nordisk naturmedisinsk fagkongress er den største faglige samlingen i Norden innen komplementær medisin. En kongress som nå "alle" vil ha med seg, flotte foredragsholdere og en fantastisk stemning blant alle terapeuter!

Husk at du kan utgiftsføre denne kongressen. 
 
Det å delta på Sundvolden er en unik mulighet til å treffe andre i bransjen og bygge ditt nettverk. Kanskje er det noen du kan samarbeide med, eller som kan hjelpe deg til å få flere pasienter. Hvor mye ville det bety for deg?  Hvis du ønsker å delta på Sundvolden må du melde deg på via Kongresspartner

Hvis du ikke har anledning til å kommer til Sundvolden så vil skolen sende live HD-TV fra alle foredragene. Du bestiller dette øverst til høyre på denne siden. I filmen under ser du hvordan du bestiller og hvor enkelt det er å se på opptakene.

Dato: 26-28 oktober
I tillegg til live-TV (HD-kvalitet) får du tilgang til opptak i 3 måneder. 
Se nettsidene til kongresspartner for alle detaljer om programmet

Program fredag

   
   

 

Program lørdag

   
   


Program søndag

   
   

 

Live TV passer veldig godt for deg som ikke har anledning til å møte opp på Sundvolden. Det faglige er beregnet på terapeuter og studenter, men åpent for alle som er interessert i helse.

Alle får tilgang til opptak i ca. 3 måneder.
 

Tilgang til opptak i 3 måneder: kr 390

Må jeg følge Webinaret direkte?
Nei, du kan se opptak av foredragene i 3 måneder etter seminaret.

Trenger jeg noe spesielt utstyr? 
Opptak kan ses på PC, Mac, nettbrett og smarttelefoner. Det vil si alle plattformer.


© 2018 Tunsberg Medisinske Skole