Tunsberg
Glemt passord?


Jubileumssamling 2018

Middagene på skolen pleier alltid å være stor suksess.

Skolen fyller 20 år og vi feirer med en jubileumssamling!

Hva er det viktigste vi har klart å få til i løpet av disse 20 årene? Det er uten tvil å utdanne mange tusen studenter som med sin kunnskap har forandret livet til mange mennesker ved å hjelpe dem til bedre helse. 

Vi har invitert noen av våre tidligere studenter til å fortelle om sin helsereise, sine opplevelser og ikke minst hvordan de har klart å lykkes! 

Foredragene kan du delta på i Tønsberg, eller følge live via HD-TV (Webinar). Alle som deltar vil også få tilgang til opptak i 3 måneder.

Lørdag fra kl 1300 til 1700 har vi invitert leverandører til å komme og fortelle om seg og sine produkter, og samtidig bli kjent med dere. 

På lørdag kveld arrangerer vi felles middag. Disse pleier å være veldig hyggelige og en fin måte å komme i kontakt med andre i miljøet på. NB! Begrenset antall plasser. 

Samlingen arrangeres sammen med ernæringsterapeutene kull 2017 og er derfor forbeholdt terapeuter og veiledere utdannet ved Tunsberg. Live overføring er åpen for alle. 
Her er foreløpig oversikt over foredragene. Se også liste over utstillere og deres foredrag nederst.

Lørdag kl 0900-1700
Søndag kl 1000 - 1430

Malin Bruset Fra drøm til virkelighet

Hva trengs for at konkretisere drømmen din så det blir et mål og hvordan kan du jobbe for å nå det? 

Malin er Ernæringsterapeut, Naprapat og forfatter. Hun holder også foredrag og kurs hvor temaet primært er Småbarnsernæring. Nå jobber hun med og er gründer for en startup, Stor & Sterk. Vi utvikler fryst, næringsrik barnemat som du etterhvert finner i matbutikken. Nettside: http://www.malinbruset.com/

Line Carina Holdal

Never stop fighting for a Lilalife!

Line har skapt sitt eget univers som hun kaller Lilalife. Lila kommer opprinnelig fra sanskrit og betyr leken. "Målet mitt er å inspirere deg til en mer leken livsstil, på alle områder i livet."
 

Siri Hole Stensson

Bli bevisst - lev i fra din indre kraft!

Vet du hvor mye du blir styrt av din ubevisste programmering?

Det ubevisste sinn som styrer reptilhjernen – «kamp/flukt» responsen for overlevelse har stor innvirkning på vår helse.

Når en lar seg ubevisst styre av denne programmeringen så er tilgangen til din egentlige indre kraft og healingevne minimal.

Få en bevissthet på hva som skal til for å gradvis komme inn i dypere bevissthet og til syvende og sist få tilgang til å styre alt i ditt eget liv.

Hele ditt energisystem åpnes og blir mer mottakelig for healing - naturens viktigste prinsipp.  

http://levlyst.no/

Melissa Thelwall Bjargo

Kan vi biohacke kroppen vår?

Melissa har mange års erfaring innen biohacking, og vil ta for seg fordeler vi kan gjøre slik at kroppen blir en bedre utgave av seg selv.

Melissa er Kostholdsveileder og grunder. Bosatt i Spania med mann og barn. Lever og ånder for en naturlig livsstil.

http://www.melissaspania.no/

Tove Riise Grastvei

mer info kommer
Kostendring.no
Nina Husø

Å være sin egen sjef

Fra å jobbe i flere store finanskonsern, bli syk, møte veggen, ta ny utdanning innen ernæring og bli egen sjef. Veien har egentlig vært både lang og kronglete. Likevel har jeg kommet lenger enn det jeg våget å håpe på. 

Det har krevd, og krever is i magen, masse mot og ikke minst tro på at man kan lykkes. 

Underveis har det dukket det opp nye ideer og nye samarbeidspartnere. Det at ingenting er spikret og at man hele tiden har mulighet til å tenke nytt, hele tiden skape, er utrolig givende. Men også noen ganger ganske skummelt!!

Å evne og tenke litt utenfor boksen, møte andre med et åpent sinn. Ikke være redd for alt man ikke kan, men heller se muligheter og ikke gi seg om man ikke får til første gang er så utrolig viktig om man skal overleve i denne bransjen. Man MÅ tørre å prøve og feile, mange ganger!

https://www.ninahuso.no/

  mer info kommer

Elisabeth Henriksson

mer info kommer
Jens Veiersted

Magnesiumprotokollen

Hva er det og har den noe å bidra med for oss ved kroniske sykdommer.

Det er mange som har hørt om Magnesiumprotokollen det siste året. Den har som utgangspunkt at kroniske sykdommer er forårsaket av mineralubalanse Denne oppstår som et resultat av stress og mangel på sentrale næringsstoffer. I tillegg setter den fokus på overdreven bruk av enkelte kosttilskudd som vi har regnet som viktige. Har den noe for seg? Er det forskning som underbygger påstandene og er den ufarlig.

Truls Isaksen

Hvordan starte og drive en skole?

Truls er rektor for skolen og startet den i 1998. Han vil fortelle litt om hva han tror er grunnen(e) til at skolen har blitt en av Norges største innen helse, ernæring og naturmedisin.

   

Er du tidligere student ved skolen? Har du en  historie som du ønsker å dele?  Har du gode tips for å hjelpe andre terapeuter? Send oss en e-post med kort beskrivelse. 

 

Utstillere og foredrag (flere kommer)

Midsona Norge AS 

soma.no

mer info om foredrag kommer

Matlos  
Helsetest
EU BioTek
 
   

Samlingen i Tønsberg er forbehold ernæringsterapeuter, biopater, soneterapeuter og kostholdsveiledere utdannet ved Tunsberg. 

Alle som er interessert i helse kan følge samlingen live via HD-TV og få tilgang til opptak i 3 måneder. 

To dager med foredrag, inkludert opptak i 3 måneder.

  • Samling i Tønsberg + middag: kr 890
  • Samling i Tønsberg uten middag: kr 690
  • Live HD-TV (Webinar): kr 290


Felles middag
Lørdag kveld er det festmiddag (begrenset antall). Ta med egen drikke. Vi tar hensyn til hva deltagerne tåler, og serverer selvfølgelig kun superdupersunn og god mat :) 

Må jeg følge Webinaret direkte?
Nei, du kan se opptak av foredragene i 3 måneder etter seminaret, så mange ganger du vil.

Trenger jeg noe spesielt utstyr? 
Opptak kan ses på PC, Mac, nettbrett og smarttelefoner. Det vil si alle plattformer. Krever ikke noe spesielt utstyr eller programvare.


© 2018 Tunsberg Medisinske Skole