Tunsberg
Glemt passord?


HMA-seminar 2018

Sammen med MatLos arrangerer vi åpent seminar stappfult av ny og spennende kunnskap. Selv om mye dreier seg om hårmineralanalyse (HMA), vil seminaret også være nyttig for deg som ennå ikke har begynt å bruke dette.

Fredagen avsluttes med felles middag på skolen. Truls og Stein vil komponere en meny som tar utgangspunkt i det vi har lært denne helgen, og vi garanterer et sunt og smaksrikt måltid! 

Mange spennende forelesere
Gry Hammer, Sissel Håkonsen, Jan Håkonsen, Silje Tuxen Thingvoll, Stein Flaatrud, Tone Søndmør, Linn Eide, Katrine Solbakken, Elisabeth Henriksson og Truls Isaksen

NB! For å kunne være med på trinn II (11:30-16:00 på fredag) må du tidligere ha tatt trinn I. Når du skal bestille trinn II, må du legge inn en kode i bestilingen. Denne skal du ha mottatt fra MatLos, hvis ikke kontakt dem på: post@matlos.no

Det er også mulig å gjennomføre trinn II som Webinar. 
Les mer om trinn II under Hva lærer du?

Webinar Live HD-TV + opptak
Du kan også følge seminaret via Webinar.  Alle som deltar i Tønsberg eller deltar via Webinar vil også få tilgang til redigerte opptak i 3 måneder.

Bilde fra tidligere samling i Tønsberg. Fredag 13. april 

11:30 - 1600

Trinn II
For å kunne delta må du ha gjennomført trinn I tidligere.

Dersom du har gjennomført 25 analyser, vil du bli sertifisert HMA-terapeut (Nutri-Tech Scandinavia).

Du kan delta på trinn II før du har gjennomført 25 analyser (så lenge du har gjennomført trinn I), men da må du ta trinn II på nytt en gang til senere. Dette anbefales likevel siden det er mye kunnskap å tilegne seg. 

Du skal ha mottatt en bestilingskode fra MatLos for å kunne melde deg på trinn II. Hvis ikke, kontakt dem på: post@matlos.no eller tlf: 483 06 667.

Jan Håkonsen

Silje Tuxen Thingvoll

16:00 - 16:30  Pause  
16:30 - 17:30 Selvinnsikt og stressmestring for terapeuter  
Sokrates sa: ”Kunnskap om deg selv er kjernen i all kunnskap”. Hvordan kan du ivareta deg selv i terapeutrollen? Få med deg verdifull læring om deg selv!
Sissel Håkonsen
17:30 - 18:30 Hele deg!

HMA er en liten del av hvordan Gry ivaretar helse og livskvalitet for seg og sin familie. Hør hennes andre nærende råd for kropp, sjel og sinn. Lær enkle yogaøvelser for din hverdag!

Gry Hammer
19:30 -> Felles middag
PS! Gi beskjed ved spesielle behov. Vi lager alltid gluten- og melkefritt (men bruker ofte litt smør)
 

Lørdag 14. april

09:30 - 11:30  Hormoner og mineralubalanser

Hormoner er en viktig del av hvordan hjernen regulerer kroppen vår, og mineraler er en viktig byggekloss for hormoner. For lite eller for mye påvirker både fysisk og mental helse.

Stein Flaatrud

11:30 - 12:30

HMA sammen med andre terapiformer

Er det en fordel å bruke HMA som en del av andre terapiformer, som akupunktur, homeopati, fotsoneterapi, kopping etc.? Hør kort om hvordan en av landets beste terapeuter gjør det!

Silje Tuxen Thingvoll

12:30 - 13:00 Lunsj
 
 
13:00 - 13:30 HMA erfaringer fra en ny terapeut

Hør om Tones utvikling fra hun tok Trinn I til hun nå er en oppegående og kunnskapsrik HMA-terapeut! Her er det både opp- og nedturer du kan lære fra.

Tone Søndmør, Fjellfrisk

13:30 - 13:45 Pause  

13:45 - 14:15

MatLos forenkler hverdagen din!

Det er krevende å livnære seg på naturterapi alene. Bli med i et fellesskap, som både vil forenkle, forbedre, støtte og markedsføre deg og dine kunnskaper innen ernæringsveiledning!

Linn Eide
Katrine Solbakken

14:15 - 15:15

Viktig produktopplæring

Lær mer om hvordan målrettet bruk av spesialtilskudd kan bidra i rebalansering av pasienters helse. Stein formulerer, foreskriver, utvikler, bruker og elsker ernæringstilskudd! Lær fra den beste for å hjelpe dine pasienter.

Stein Flaatrud

15:15 - 16:15

Gentesting & HMA
Gentesting er kommet for å bli og er et viktig verktøy for oss terapeuter. Hør fra en av de ledende terapeutene i Norge hvordan det fungerer.

Elisabeth Henriksson

16:15 - 16:45 Pause  
16:45 - 18:00 Hvordan lykkes som terapeut?
Det å få nok pasienter til å klare å overleve økonomisk kan være krevende for mange. Vi skal se litt på de vanligste feilene mange gjør, og hva du heller bør gjøre. Vi kommer også litt inn på digital markedsføring, e-postliste, Google Adwords, Facebook og generelt om content marketing. 
Truls Isaksen

HMA trinn II forutsetter at du har gjennomført trinn I (innen fredag frem til kl 1600). 

Resten av programmet er åpent for alle som jobber med ernæring, natrumedisin eller har en annen relevant helseutdanning.
 

Praktisk og nyttig
Selv om HMA er et gjennomgangstema, er seminaret også nyttig for deg som ikke har begynt å bruke dette. Vi legger stor vekt på nytteverdi. Det vil si at du skal ha lært noe som du kan ta i bruk med en gang og ha stor nytteverdi av. 

Priser uten trinn II

  • HMA-seminar: kr 2600
  • HMA-seminar + middag: kr 2900
  • Webinar: kr 490

Priser med trinn II

  • HMA-seminar + trinn II: kr 3500
  • HMA-seminar + trinn II + middag: kr 3800
  • Webinar + trinn II: kr 2090 (både samling og Trinn II på Webinar)
  • Kun trinn II: kr 1900 (samling eller Webiar)

For å bestille trinn II må du ha fått tilsendt en kode fra MatLos.

Må jeg følge Webinaret direkte? 
Nei, du kan se opptak av foredragene i 3 måneder etter seminaret.

Trenger jeg noe spesielt utstyr? 
Opptak kan ses på PC, Mac, nettbrett og smarttelefoner. Det vil si alle plattformer.

Kan jeg delta på trinn II via Webinar? 
Ja, og du vil kunne bli sertifisert på samme måte som om du deltar i Tønsberg. Prisen er den samme om du deltar i Tønsberg eller deltar på Webinar.

Jeg finner ikke påmelding til Trinn II
Du må få oppgitt en kode av MatLos for å få opp dette valget. 

Kan jeg ta trinn II på nytt selv om jeg har gjennomført det før?
Ja! Ta kontakt etter påmelding så vil du få halv pris på denne delen. 

Har dere rabattavtaler med hoteller? 
Ja! Se denne oversikten. Oppgi at du er student ved Tunsberg, HMA-seminar. Vi anbefaler å bestille overnatting tidlig, da det noen ganger har skjedd at det har vært vanskelig å få rom. 


© 2018 Tunsberg Medisinske Skole