Tunsberg
Glemt passord?


Fagdager for terapeuter

Samlingen er nå over men det er i en periode fortsatt mulig å melde seg på for å se opptak. Det ble til sammen 8,5 timer med spennende og nyttige foredrag. 

Ønsker du faglig påfyll samtidig som du treffer nye og kjente fjes fra fagmiljøet? Sammen med MatLos arrangerer vi fagdager stappfulle av spennende og nyttig kunnskap for alle terapeuter, veiledere og coacher. 

Delta enten i Tønsberg eller via Webinar (HD-TV). Alle får også tilgang til opptak i 3 måneder. 

Temaer vi skal ta for oss er blant annet:

  • Hvordan lykkes som terapeut?
  • Litt om GDPR. De nye personvernsreglene som ALLE terapeuter må kjenne til og følge. 
  • Hvordan kan du ivareta deg selv i terapeutrollen? Dette er noe mange ikke er klar over, men det å hjelpe andre kan være belastende hvis man ikke tar vare på seg selv. 
  • Hormoner og mineralubalanser
  • Gentesting som verktøy
  • Hårmineralanalyse i kombinasjon med andre terapiformer

Fredagen avsluttes med felles middag på skolen. Truls og Stein vil komponere en meny som tar utgangspunkt i det vi har lært, og vi garanterer et sunt og smaksrikt måltid! 

Mange spennende forelesere
Gry Hammer, Sissel Håkonsen, Jan Håkonsen, Silje Tuxen Thingvoll, Stein Flaatrud, Tone Søndmør, Linn Eide, Katrine Solbakken, Elisabeth Henriksson og Truls Isaksen

Webinar Live HD-TV + opptak
Du kan også følge fagdagene via Webinar. Alle som deltar i Tønsberg eller deltar via Webinar vil også få tilgang til redigerte opptak i 3 måneder.

Gode muligheter for å utvide ditt nettverk. Du vil lære mye nytt som vil gi deg litt bedre resultater og muligheten for å få flere pasienter/klienter. Fredag 13. april 

16:30 - 18:00

Hormoner, mineraler og hvordan effektivt korrigere nivåene
Hormonmangler og hormonubalanser er en kjent årsak til mange sykdommer, lidelser, plager og ubehag, som barnløshet, energimangel og høyt blodtrykk. Lær om hvordan du kan kartlegge disse ubalansene på et grunnleggende nivå, hvilke mekanismer som hemmer en korrigering av ubalansene og hvordan man overvinner disse motkreftene til endringene for effektivitet i behandlingen.

Stein Flaatrud

18:00 - 19:00 Hvordan hjelpe andre? 

Gry Hammer vil dele sine erfaringer som yogalærer, samt kost- og livsstilsveileder. Hva gjør du for å hjelpe flest mulig, hvordan møter du den enkelte og hva skal du absolutt IKKE gjøre? Det er også forskjell på å jobbe med grupper og med enkeltmennesket. Hva passer best, og når?

Gry Hammer
19:30 -> Felles middag
PS! Gi beskjed ved spesielle behov. Vi lager alltid gluten- og melkefritt (men bruker ofte litt smør)
 

Lørdag 14. april

09:30 - 11:30  HMA, blodsukkerregulering og hvordan benytte i andre terapiformer 

HMA avdekker effektivt eventuelle problemer med, og regulering av, blodsukkeret. Likevel kan det være vanskelig å komme helt i mål på rebalanseringen. Ofte er problemet et standhaftig høyt kalsium i cellevevet. Her vil du kunne bli kjent med et nytt verktøy som virker veldig motiverende sammen med HMA, og også hvordan dette kan fungere sammen med andre terapiformer.

Silje Tuxen Thingvoll

11:30 - 12:30

Genetisk testing 

Gentesting er kommet for å bli og er et viktig verktøy for oss terapeuter. Hør fra en av de ledende terapeutene i Norge hvordan det fungerer.

Elisabeth Henriksson

12:30 - 13:00 Lunsj
 
 
13:00 - 13:30 HMA-erfaringer fra en ny terapeut

Hør om Tones utvikling fra hun tok Trinn I til hun nå er en oppegående og kunnskapsrik HMA-terapeut! Her er det både opp- og nedturer du kan lære fra.

Tone Søndmør, Fjellfrisk

13:30 - 14:00

MatLos forenkler hverdagen din!

Det er krevende å livnære seg på naturterapi alene. Bli med i et fellesskap, som både vil forenkle, forbedre, støtte og markedsføre deg og dine kunnskaper innen ernæringsveiledning!

Linn Eide
Katrine Solbakken

14:00 - 14:15

Pause

 

14:15 - 15:15

Selvinnsikt og stressmestring for terapeuter

Sokrates sa: ”Kunnskap om deg selv er kjernen i all kunnskap”. Hvordan kan du ivareta deg selv i terapeutrollen? Få med deg verdifull læring om deg selv!

Sissel Håkonsen

15:15 - 16:00

Er det så viktig å teste næringsopptaket da?
Vi går igjennom noen HMA-rapporter fra personer som har fulgt velmente råd om ernæring og helse. Eksempler på ekspertråd vi viser resultatet av inkluderer "Spis mer vitamin D", "Ta store doser vitamin C", "bruk hormonkrem" og "spis bare vegetarkost".

Jan Håkon Håkonsen

16:00 - 16:30 Pause  
16:30 - 17:45

Hvordan lykkes som terapeut?
Det å få nok pasienter til å klare å overleve økonomisk kan være krevende for mange. Vi skal se litt på de vanligste feilene mange gjør, og hva du heller bør gjøre. Vi kommer også litt inn på digital markedsføring, e-postliste, Google Adwords, Facebook og generelt om content marketing. 

Vi vil også snakke litt om GDPR og hvilken betydning de nye reglene har for deg som terapeut. Alle som behandler personopplysninger må følge de nye reglene fra mai 2018. 

Truls Isaksen

Fagdagene er åpene for alle terapeuter, veiledere og coasher som jobber med ernæring og/eller motivasjon, endringsledelse etc. 

Vi legger stor vekt på nytteverdi. Det vil si at du skal ha lært noe som du kan ta i bruk med en gang og hjelpe deg til å gjøre en bedre jobb. Du vil også lære mye som vil hjelpe deg til å få flere pasienter/klienter.

Hvor mange nye pasienter/klienter trenger du for å dekke inn kursavgiften?

Kanskje bare 1-2. Følger du opp en del av det vi gjennomgår, kan vi garantere at du vil få mange flere. 

 

 

 

 

 

 

  • Fagdager: kr 2600
  • Fagdager + middag: kr 2900
  • Webinar: kr 490

 

 

 

Må jeg følge Webinaret direkte? 
Nei, du kan se opptak av foredragene i 3 måneder etter fagdagene.

Trenger jeg noe spesielt utstyr? 
Opptak kan ses på PC, Mac, nettbrett og smarttelefoner. Det vil si alle plattformer.

Har dere rabattavtaler med hoteller? 
Ja! Se denne oversikten. Oppgi at du er student ved Tunsberg, HMA-seminar. Vi anbefaler å bestille overnatting tidlig, da det noen ganger har skjedd at det har vært vanskelig å få rom. 

 

 

 

 


© 2018 Tunsberg Medisinske Skole