Tunsberg
Glemt passord?

Stoffskiftedagen

Dato: Du får tilgang til alle opptakene med en gang du melder deg på.
Varighet: Se opptak i 3 måneder
Nett-TV: Kr 390 
Vilkår for oppstart og avmelding


Se flere bilder lenger ned. 

Alle foredragene er nå tilgjengelig som Nett-TV. Du får tilgang i 3 måneder fra du bestiller. 

Vi har fantastiske forelesere i år som alle jobber under samme motto: Vi skal se hele mennesket!

  • Stig Bruset, fastlege ved Regnbuen legesenter, Lier
  • Oddveig Myhre, naturmedisinsk behandler (N.M.D.)
  • Martina Johansson, forsker med spesialområde betennelsestilstander og hormonell ubalanse
  • Karin Hvoslef, ernæringsrådgiver
  • Mikael Björnstedt, professor og kreftforsker, særlig ekspertise på rollen til vitaminer og mineralers rolle i forbindelse med stoffskiftet

Folk fra hele landet kommer til Stoffskiftedagen i Sandvika. Det kommer deltakere som har hatt stoffskiftesykdom i mange år, noen har nettopp fått sykdommen eller er i faresonen, og noen kommer støttende for bedre å kunne hjelpe sine kjære. Alle er velkommen! Leger, terapeuter, behandlere og personer som i sitt yrke kan ha nytte av denne kunnskapen, er spesielt velkommen. Kanskje du skal tipse din fastlege?

  • Hvordan kan jeg fikse stoffskiftet mitt og få mer energi i hverdagen?
  • Hvorfor bør jeg snakke pent med meg selv?
  • Hvordan kan jeg få en sunn og velfungerende kropp ved å dempe betennelser!
  • Hvilket kosthold og tilskudd passer for meg?
  • Hva kan jeg gjøre for å lære å slappe av?Lege Stig Bruset vil gjerne lære bort hvordan du får til et best mulig samarbeid med fastlegen. Hva kan fastlegene om stoffskiftet? Hvorfor har ikke denne sykdommen fått mer oppmerksomhet og ressurser, når den rammer nesten 300 000 i Norge?

Stig Bruset driver et helsesenter på Lier utenfor Oslo, og er en inspirerende foreleser som klarer å kommunisere med hele salen. Han vil ta det grunnleggende om stoffskiftet, det du må vite, blodprøver, medisiner, alternativer, kombinasjonsbehandling.

Professor og kreftforsker Mikael Björnstedt setter fokus på hvilke tilskudd som kan utgjøre en stor forskjell for hvordan du har det med din skjoldkjertel. Han har forsket spesielt på selen, i foredraget vil han snakke om de vitaminene, mineralene og tilskuddene som er særlig viktig for å hindre betennelsestilstander i kroppen og for å ha et stoffskifte i balanse. Vi er veldig stolte over å kunne invitere ham til oss.

Karin Hvoslef, ernæringsrådgiver, setter ting i perspektiv og bringer deg råd i hverdagen for hvordan du kan ha det bedre med deg selv. Hvilke strategier kan man bruke for å bli god venn med seg selv? Når man sliter med stoffskiftet, blir man ofte forvirret og sliten. Så hva kan man gjøre? Karin har forelest på flere arrangementer i regi av Lille Måne, jobber deltid for forlaget og var med på «Stoffskifteuken» i fjor. Hun gir gode, håndfaste råd med et stort hjerte.

Oddveig Myhre er utdannet naturmedisinsk lege (N.M.D.) i USA, og praktiserer i Norge som naturterapeut (vi har ikke betegnelsen naturmedisinsk lege i Norge, på samme måte som i USA og Canada). Hun praktiserer i Skien, og har mange stoffskiftepasienter. Hun ser på hvilke faktorer du kan gjøre noe med, som påvirker stoffskiftet. Oddveig er like inspirerende og motiverende hver gang

Lege Stig Bruset – Dette må du vite om stoffskiftet. Bli venn med skjoldkjertelen. Slik får du et godt samarbeid med fastlegen.
 
Oddveig Myhre, naturterapeut og NMD –  Hvordan påvirker tarmhelsen stoffskiftet ditt? Få bedre stoffskifte med bedre tarmhelse! Blir om hvor viktig magesyre, lever og tarmhelse er for opptak av medisin, konvertering av T4 til T3, og opptak av vitaminer og mineral som er nødvendig for stoffskifte.  Hvis ikke fordøyelsen fungerer så får ikke skjoldbruskkjertelen det den trenger.
 
Mikael Björnstedt, professor og kreftforsker – Selen er et essensielt mineral og viktig for flere funksjoner i kroppen, ikke minst normal skjoldkjertelfunksjon. Mange vitaminer og mineraler fungerer som antioksidanter og er viktig for funksjonen og beskyttelsen av cellene våre. Mikael guider oss på et inspirerende vis gjennom den siste forskningen som viser viktigheten av disse næringsstoffene og hvordan de påvirker blant annet stoffskifte, aldring, hjertehelsen og livskvaliteten.
 
 
Martina Johansson, doktorand i medisinsk forskning: Slik håndterer du betennelser i skjoldkjertelen – slik unngår du betennelser
 
 
Spørsmålsrunde med Oddveig Myhre og Stig Bruset
 
Ta vare på deg selv! Å slite med et stoffskifte i ubalanse er krevende og vanskelig. Hvordan kan du ta vare på deg selv? Karin Hvoslef, terapeut
 

Stoffskiftedagen er åpen for alle som ønsker å lære mer om hvordan man kan støtte sitt stoffskifte med riktig kosthold. 

Nett-TV: kr 390,- 

Tilgang til redigerte opptak i 3 måneder: kr 390
Må jeg følge Webinaret direkte?
Nei, du kan se opptak av foredragene i 3 måneder etter seminaret.

Trenger jeg noe spesielt utstyr? 
Opptak kan ses på PC, Mac, nettbrett og smarttelefoner. Det vil si alle plattformer.


© 2022 Tunsberg Medisinske Skole