Tunsberg
Glemt passord?

Terapeutdagene Nett-TV

Dato: 11-13 mars 2022
Varighet: 3 dager
Sted: Live Nett-TV + opptak 3 måneder
Nett-TV: Kr 690 
Vilkår for oppstart og avmelding


Terapeutdagene 2022 er over, men du kan fortsatt bestille tilgang til opptak. Du kan se opptakene i 3 måneder
NB! Workshop fra fredagen ble filmet (selv om vi egentlig ikke skulle filme de) og du vil derfor også kunne se de opptakene. 

- 21 ferdig redigerte opptak som til sammen utgjør 733 minutter
- PDF til foredragene
+ bonusmateriale: (rabatter, ordbok, anatomisk atlas over øre, andre tips til Covid + 8 opptak fra andre kongresser.  

Neste år blir Terapeutdagene 24-26 mars 2023. 

 

Vi har investert i teknologi som gir veldig god kvalitet på livesending og på opptakene. Fokus er på at det skal være enklest mulig å få med seg innholdet i foredragene. En stor fordel er at du kan pause og spole tilbake så mye du vil. 

Terapeutdagene er en kongress for terapeuter, behandlere, veiledere og andre som jobber innen helse.

På denne siden bestiller du tilgang til å følge foredragene fra Terapeutdagene via Live Nett-TV + se opptak i 3 måneder. 

Foredragene er med minst mulig "reklame". Det faglige nivået på foredragene vil være tilpasset målgruppen, altså et relativt høyt faglig nivå men samtidig med stort fokus på nytteverdi. 

Kongressen vil bli arrangert etter et "non profit" konsept. Det vil si at alle inntekter skal gå til å skape et så godt faglig innhold som mulig.

 

Ønsker du å delta i Tønsberg? 
Da må du bestille via denne siden

Alle som deltar i Tønsberg får gratis tilgang til opptakene i 3 måneder. Deltar du i Tønsberg vil du i tillegg få med deg workshop, treffe alle utstillere og ikke minst treffe andre studenter, terapeuter og veiledere. Se program på denne siden

Når du bestiller tilgang til å følge Terapeutdagene via Nett-TV, vil du kunne følge alle foredragene live + se redigerte opptak i 3 måneder. Workshop vil normalt ikke bli filmet. 

Terapeutdagene er åpen for alle, men er spesielt tilpasset deg som er utdannet eller er student innen naturmedisin, ernæring, funksjonell medisin, helsekost, naturopati og lignende. 

Nett-TV: kr 690,- 

Kun følge foredrag via Live Nett-TV inkludert opptak i 3 måneder for kr 590
Dersom du er aktiv student/alumni vil du automatisk få redusert pris på dette alternativet når du legger inn bestilling. 

© 2022 Tunsberg Medisinske Skole