Vilkår for oppstart og avmelding


Reglene er litt ulike om du tar uten eller med studiepoeng. Regler for grunnmedisin med studiepoeng står lenger ned.

Grunnmedisin uten studiepoeng

Når du melder deg på, vil du automatisk få tilgang til nettskolen og faktura for studieavgift. Denne kan du betale i ett eller flere avdrag. Du velger delbetaling når bestillingen er gjennomført. 

Regler for avmelding er definert i skolens reglement § 3.6 samt vilkår beskrevet her.

100% fornøyd-garanti

Dette studiet har 100% fornøyd-garanti.

  • Dersom du innen 14 dager etter oppstartsdato ønsker å melde deg av, send en e-post eller ring oss, og vi tilbakebetaler det du har innbetalt. Vi trekker fra et gebyr på kr 500. Dette er for å dekke våre kostnader til fakturering, kreditering og avregistrering.


Avmelding etter 14 dager fra du har fått tilgang:

  • Ved avmelding senere enn 14 dager etter den datoen som du har fått tilgang til nettskolen, er du forpliktet til å betale hele studieavgiften. 

 

 

Grunnmedisin med studiepoeng

Når du søker på utdanningen og du har fått godkjent søknaden, vil du få et tilbud om studieplass. Søknaden er ikke bindende før du takker ja til studieplassen. 

Når du har takket ja til studieplass, vil du få faktura for påmeldingsavgift. Studieavgift blir fakturert når du får tilgang til nettskolen og studiet. 

 

  • Dersom du innen 14 dager etter at du har fått tilgang til nettstudiet ønsker å melde deg av, vil eventuelt innbetalt studieavgift tilbakebetales. Påmeldingsavgift blir ikke refundert. 
  • Ved avmelding senere enn 14 dager etter den datoen som du har fått tilgang til nettskolen, er du forpliktet til å betale hele studieavgiften.


Angrerettskjema

Se også skolens reglement (lastes ned som pdf-dokument).