Tunsberg
Glemt passord?

Nordisk Ernæringskonferanse 2022
Kreft som en metabolsk sykdom

Dato: 22.10.2022
Du får tilgang til opptak fra 2021 med en gang du melder deg på.
Sted: Live Nett-TV + opptak i 3 måneder
Nett-TV: Kr 490 
Vilkår for oppstart og avmelding


 

Nordisk Ernæringskonferanse er et arrangement av Kostreform, som vi sender live Nett-TV fra.

Konferansen har vært utsatt grunnet Covid og krigen i Ukraina, endelig dato er nå 22. oktober 2022.

På Nordisk Ernæringskonferanse kan du møte noen av verdens fremste autoriteter innen kreft-forskning og høre dem fortelle om paradigmeskiftet som skjer nå.

«Kreft som en metabolsk sykdom» – er et fundamentalt paradigmeskifte i forståelse av kreft og sykdommens bakenforliggende årsaker.

Støttet av evidens fra mer enn 1000 vitenskapelige og kliniske studier, er det med overbevisende tyngde denne uttalelsen kommer fra en av frontfigurene innen denne nye forskningen. I sin banebrytende bok Cancer as a Metabolic Disease, har Seyfried relansert teorien om at kreft er en metabolske sykdom, og ikke en genetisk sykdom, slik det rådende dogmet sier.

Den metabolske teorien ble fremmet allerede i 1924 av den tyske Nobelprisvinneren Dr. Otto Warburg, en kjent vitenskapsmann i kretsen rundt Albert Einstein. Den rådende genetiske teorien kom med oppdagelsen av DNA molekylet på 1950 tallet og skjøv Warburgs teori til side, men har aldri vært mulig å verifisere. Nå viser den nye forskningen at de genetiske endringene vi finner i kreftceller er en sekundæreffekt og ikke en årsak. Kjernen til kreft ligger i mitokondriene, cellens små kraftstasjoner. Når disse svekkes tilstrekkelig av miljømessige belastninger i celleplasma, endres cellens metabolisme og genetiske struktur. Denne nye forståelsen sier Warburg hadde rett, og bringer med seg helt nye metoder til forebygging av kreft og til å reversere sykdommen når den først har oppstått.

Ønsker du å delta på konferansen i Sandvika? 
Dersom du er student, alumni eller har tilgang til nettskolen via kurs/webinarer vil du få en redusert pris ved å bruke en egen link inne på skolen. Gå til infosiden -> Tilbud og rabatter

For å følge kongressen via Nett-TV bruker du linken "Meld deg på her" øverst til høyre på denne siden. Se også: https://www.kostreform.no/hjem/kunnskap/kreft/kostholdskonferansen-2022/

Konferansen er et arrangement av Kostreform.  Vi oppfordrer også våre studenter til å bli medlem av kostreform.

Professor Thomas N. Seyfried

«Årsakene til kreft er ikke lenger et mysterium», sier professor Thomas N. Seyfried ved det prestisjetunge universitetet Boston College. 

«Og det beste er at vi nå ser helt nye måter å behandle og forebygge kreft på, som er giftfrie og uten skadelige bivirkninger. Vi snakker om et fundamentalt paradigmeskifte i kreftforståelse!»

Professor Dr. Thomas Rau

Prof. Dr. Thomas Rau regnes som verdens fremste lege innen biologisk medisin.

I dag er Dr.Rau leder for det nye BioMedCenter i Sonnenburg, Sveits, en spesialklinikk for  persontilpasset holistisk kreftbehandling. "Pasienter som kommer til oss er ofte de som har prøvd "alt", sier han.   

 

Foredrag: "Kroppens selvregulerende systemer og hva som gjør moderne mennesker kronisk syke"

  • Hva skjer når cellenes selvregulasjon brister?
  • Hva skjer når mekansimene som regulerer blodets PH brister, eller noen av de tusener av andre selvregulerende systemer forstyrres?
  • Hvorfor og hvordan skjer dette og hva kan bringe det tilbake i balanse
 

 

Maria Borelius

Maria Borelius er en prisbelønnet vitenskapsjournalist og forfatter som har oppnådd enorm suksess med boka Helserevolusjonen. Boka er solgt i en rekke land og ble i 2018 nominert til Publishingpriset for beste fagbok. 

I 2018 vant Borelius «Stora ToppHälsopriset og ble utnevnt til «Årets helsehelt» av 1.6 millionerklubben, som et nettverk som fremmer forskning på kvinnehelse.

I 2020 kom Maria med en ny bok. I Bliss fortsetter Maria Borelius der bestselgeren Helserevolusjonen stoppet. Hun deler de beste tipsene for å lykkes med en antiinflammatorisk livsstil: hverdagsoppskrifter, treningsprogram, matplaner, handlelister og humoristisk hverdagsfilosofi.

Eva Fjeldstad

Eva Fjeldstad er sosionom, homeopat og ernæringsveileder og har arbeidet med fysiske og psykiske fordøyelsesrelaterte helseproblemer siden 2005. Hun startet da egen praksis etter tre år som generalsekretær for Norske Homeopaters Landsforbund.

Eva har undervist terapeuter i testanalyser av forsinket matvareallergi og har forelest ved Tunsberg Medisinske Skole, Biopatutdanningen.

Hennes to bøker, "Takk for maten?" og " Takk for maten!" setter fokus på hvorfor og hvordan butikkmaten gjør oss syke og hvordan skape god tarmhelse.

   
Nett-TV: kr 490,- 

Inkludert tilgang til opptak i 3 måneder

Du vil også få tilgang til alle opptakene fra kongressen i 2021. 

© 2022 Tunsberg Medisinske Skole