Tunsberg
Glemt passord?

Høstkonferansen 2019

Oppstart: 19-20. oktober 2019
Sted: Live HD-TV + opptak i 3 måneder
Live HD-TV: Kr 390 
Vilkår for oppstart og avmelding


Sendingen blir produsert med utstyr som gir god kvalitet. Dette gjør det enkelt for deg å se hva som står på skjermen og høre hva som blir sagt.

Bestill tilgang til høstkoferansen nå, og se opptak fra konferansen som var i 2018 gratis (alle foredragene)

Hovedtema i 2019 er betennelser, keto og biohacking. Men vi kommer også inn på cannabinoider (CBD-olje), kreft, forskjellene på menn og kvinners helse + mye mer nyttig og spennende. 

Blant forelesere finner vi Martina Johansson, Ralf Sundberg, Terje Toftenes, Karin Hvoslef, Melissa Thelwall Bjargo,  Oddveig Myhre, Åse-Line Baltzersen (flere kommer).

Live HD-TV

Betyr at vi sender direkte i høy kvalitet. 2-3 kamera, bra lyd og bilde av PowerPoint. Alt kan ses på PC, Mac, Nettbrett og de fleste telefoner. Klarer du å se en YouTube-video så klarer du å se dette!

Du vil også få tilgang til alle opptakene etter konferansen, og kan se de i 3 måneder.

Les mer om programmet lenger ned

Vil du heller være med i Sandvika? Det koster kr 1695, og du bestiller billett her (dersom du ønsker å være i Sandvika). 
Lørdag 19. og søndag 20. oktober 2019

Martina Johansson

Martina kommer til Norge for første gang, hun har skrevet flere bøker om keto og trening, har en av Sveriges mest leste helseblogger og er bioingeniør.

Ralf Sundberg

Tungvekteren Ralf Sundberg er forfatter, samfunnsdebattant om kosthold og ernæring, lege, privatpraktiserende kirurg og forsker. I høst er han aktuell hos Lille Måne med sin nye bok om betennelser. Tidligere har han utgitt bøkene Forskningsfusket! – så blir du lurad av kost- och läkemedelindustrin (201”) og Forskningsfusket bara fortsätter (2016).

Melissa Thelwall Bjargo

Melissa skal snakke om cannabinoider som vi får fra cannabisplanten og deres helsefremmende egenskaper. I Spania hvor hun er bosatt, anvendes planten terapeutisk og erstatter på mange områder medikamentbruk. Spesielt vil Melissa ta for seg vårt endocannabinoidsystem og hvordan cannabinoider kan regulere betennelsestilstander i kroppen. I et historisk perspektiv tyder mye på at cannabis har vært en viktig plante for menneskets evolusjon. Melissa vil avmystifisere og berøre en del fordommer vedrørende bruk av cannabis.

Karin Hvoslef

Karin har i over 40 år arbeidet med prestasjonsfremmende ernæring, for toppidrettsutøvere og for deg og meg. Men hun har også en sterk historie å fortelle om egen kreftsykdom. Hvilke strategier kan man velge når man får en slik diagnose? Karin forteller om sine valg gjennom 15 år med behandling.

Terje Toftenes

Terje fikk i 2009 en alvorlig kreftdiagnose. Han oppdaget noen røde flekker på kroppen. Han trodde det var en allergisk reaksjon på noe han hadde spist eller drukket. Det viste seg å være forstadier til kreft. Symptomene ble lenge oversett, men i 2016 fikk han konstatert en sjelden form for lymfekreft. Han produserer nå en film med navnet «Fri fra kreft». Han kommer til oss å fortelle om prosjektet, og hvilken strategi han valgte som resulterte i at han ble kreftfri.

Oddveig Myhre

Oddveig er Natural Medical Doctor (NMD) utdannet i USA, og nå praktiserende i Skien på Optimal Helse. Hun har en bredde i tilnærmingen sin ovenfor livsstilhelse, som få andre og ønsker å belyse forskjellene på menn og kvinners helse på årets konferanse. Hva kan dette bety når vi snakker om kosthold, kalorier og ketogent kosthold for hvert kjønn?

Åse-Line Baltzersen

Vi har ekstra stor glede av å ønske velkommen til Høstkonferansen som foreleser, Åse-Line Baltzersen. Åse-Line har foretatt en lang helsereise som har bydd på mange store, krevende utfordringer. Denne reisen har imidlertid gjort Åse-Line sterk og kunnskapsrik, og til en fantastisk ambassadør av hvilke forandringer man kan få til med egen innsats og når helsevesenet fungerer som det skal. Foredragets tittel: Fra kaos til ressurs.

Flere kommer...  
   
   
   

Forbehold om endringer 

Du får tilgang til opptak fra alle foredragene som var i 2018 inkludert i prisen, og kan se de frem til 19. oktober + 3 måneder. 

 • Alzheimers og demens – hva alle bør vite, Iver Mysterud
 • Fra lavkarbo til keto, Dag Viljen Poleszynski
 • Om miljøgifter og tilsetningsstoffer i laksefôr, Kjetil Østli
 • Kjemiske og kreftfremkallende stoffer i maten, Inger-Lise Steffensen
 • Miljøgifter i historisk perspektiv, Merete Eggesbø (Folkehelseinstituttet)
 • Ren mat enklere enn du tror, Anders Kinberg
 • Har jeg lavt stoffskifte?, Joakim Øien Iverse
 • Hva kan du selv gjøre for å bli bedre og få bedre balanse i stoffskiftet?, Oddveig Myhre
 • Triggere for autoimmun tyreoiditt, Joakim Øien Iversen
 • Hva er det med kokosolje?, Elisabeth Wilskow Thorbjørnsen
 • Din lege og stoffskifteproblemer – skvis mellom pasientenes opplevelse og spesialistenes reduksjonisme?, Lege Stig Bruset
 • Snakk godt til deg selv – kroppen din trenger det, Karin Hvoslef
 • Mine nøkler til bedring, Tina Seltzer

Her er 10 minutter med noen klipp fra konferansen i 2018

Høstkonferansen er åpen for alle.

Live HD-TV: kr 390,- 

Live HD-TV + tilgang til opptak i 3 måneder: kr 390

For deg som bestiller nå vil du også få tilgang til opptakene fra høstkonferansen 2018 inkludert i prisen. 

Må jeg følge Webinaret direkte?
Nei, du kan se opptak av foredragene i 3 måneder etter seminaret. 

Trenger jeg noe spesielt utstyr? 
Opptak kan ses på PC, Mac, nettbrett og smarttelefoner. Det vil si alle plattformer.


© 2019 Tunsberg Medisinske Skole