Tunsberg
Glemt passord?

Høstkonferansen 2021

Oppstart: 16.-17. oktober, fra kl. 0930-1700
Varighet: Se opptak i 3 måneder
Sted: Du får tilgang til alle opptakene med en gang du melder deg på.
Live Nett-TV: Kr 695 
Vilkår for oppstart og avmelding


Sendingen blir produsert med utstyr som gir god kvalitet. Dette gjør det enkelt for deg å se hva som står på skjermen og høre hva som blir sagt.

Meld deg på nå og få tilgang til opptak fra 2020 inkludert i prisen. 

Bestill før 1. august og betal kr 695 (kr 795 ved bestilling senere). 

 

Kreft er mer utbredt i Norge sammenliknet med våre europeiske naboland. I 2019 fikk 35.000 diagnosen. Høstkonferansen 2021 vil belyse hva helhetsmedisin, kosthold og livsstil kan bidra med.

Flere nevrologiske sykdommer regnes som genetiske, men flere lar seg lindre og til og med reverseres. Vi ser på kosthold og helhetsmedisinsk tilnærming ved epilepsi, migrene, Parkinsons og demens.

Ønsker du å delta i Sandvika koster billetten kun kr 1295,- ved bestilling før 1.8. Sikrer deg plass her. Ønsker du å delta via nett, bruk knapp på denne siden eller klikk her
Dag Viljen Poleszynski

Dag Viljen Poleszynski foreleser om nevrologiske sykdommer og om disse kan reverseres. Med kosthold og tilførsel av mellomlange fettsyrer, særlig kaprylsyre (C8), finnes det gode erfaringer ved epilepsi, migrene, Parkinsons, Alzheimers og noen ganger ALS og Huntingtons sykdom.

Øyvind Torp

Øyvind Torp er lege og forfatter av boken Selvforsvar mot kreft. Øyvind fikk kreft og beskjed om å «leve som før», i stedet valgte han å ta grep om kosthold og livsstil. Han presenterer et bredt spekter av tiltak som passer inn i en helhetsmedisinsk tenkning.

Stig Bruset

Stig Bruset er fastlege og en som har praktisert helhetsmedisin i flere tiår. Han er spesielt interessert i potensialet med faste og faster selv 14 timer hver dag.

Han har fulgt den «helhetsmedisinske» bevegelsen i Norge over mange tiår og deler noen viktige erfaringer med oss.

Martina Johansson aktuell forfatter av boken Hormoner i balanse. Hvordan virker hormonene i kroppen vår?

Få det siste fra hormonenes verden – kunnskapen og forståelsen om hvordan man kan styre utviklingen i sin egen kropp er særdeles fascinerende!

Oddveig Myhre jobbet som NMD (Naturopathic Medical Doctor) i USA i mange år, og driver nå praksis i Skien.

Hun kombinerer det beste fra to verdener, men savner noen av virkemidlene hun hadde i USA som vi «skjermes» for i Norge.

Terje Toftenes er aktuell med boken Fri fra kreft – et nytt syn på kreftens årsaker. Terje forteller om sine besøk hos medisinere som praktiserer med et helhetlig perspektiv, men som ikke slipper til i det offentlige ordskiftet rundt kreftbehandling – og ikke minst søken etter årsakene til sykdomsutvikling.

Gry Hammer driver nettstedet Fra jord til bord og har nå utviklet sin egen produktserie med høykvalitetsmatvarer som finnes på utvalgte dagligvare.

Hun brenner for matglede, dyrevelferd og tradisjonskost. I 2017 ble hun tildelt prisen som årets matblogger 2017 og hun er en populær foredragsholder og kursarrangør.

Erik Hexeberg er spesialist i indremedisin og har tidligere vært leder av Kostreform for bedre helse. De siste årene har han gjort et dypdykk i teorien om kolesterolets betydning for hjertesykdom og hjertehelse. Kan vi fremdeles si at kolesterol er relevant når vi snakker om hjertesykdom? Vi ser frem til et foredrag der mange nye oppdagelser blir presentert!

Høstkonferansen er åpen for alle som er interessert i å lære mer om sammenhengen mellom ernæring, livsstil og helse. 

Live Nett-TV: kr 695,- 
Må jeg følge Webinaret direkte?
Nei, du kan se opptak av foredragene i 3 måneder etter seminaret. 

Trenger jeg noe spesielt utstyr? 
Opptak kan ses på PC, Mac, nettbrett og smarttelefoner. Det vil si alle plattformer.


© 2021 Tunsberg Medisinske Skole