Tunsberg
Glemt passord?

Finn behandlere og veiledere utdannet ved Tunsberg

Det som er felles for alle våre studenter er at de har stort fokus på individuell tilpasning og en helhetlig tilnærming til helse. Alle har sine unike behov og trenger veiledning og behandling spesielt tilpasset sin hverdag og sine helseutfordringer.

Våre behandlere og veiledere vet at det finnes en sterk sammenheng mellom hva vi spiser, hvordan vi lever og utvikling av sykdom. Ved å sørge for en optimal fordøyelse, blodsukkerkontroll, et godt næringsinntak og samtidig støtte alle organsystemer, vil kroppen lege seg selv og god helse oppnås.

Er du utdannet på Tunsberg og tar imot pasienter? Da kan du legge inn og oppdatere din oppføring her

Søk etter fylke
Jeg er 29 år, utdannet kostholdsveileder og ernæringsterapeut fra TMS, med en bakgrunn innen reiseliv og arbeid på sjøen. Har personlig hatt min egen prosess med intoleranser/allergier og ble gjennom denne erfaringen svært interessert i ernæring og sammenhengen mellom helse, kosthold og miljøet vi har rundt oss. 

Er opptatt av å se på helheten ved mennesket, og fokusere på en tilnærming som er oppnåelig og motiverende for hvert enkelt individ, samt å tilrettelegge for gjennomførbare og varige endringer.

Jeg tilbyr konsultasjoner og veiledning i Vestfold-området, men holder til fast på klinikken Optimal Fysik i Stockholm. Herfra tilbyr jeg konsultasjoner og en rekke tester, blant annet kan vi kartlegge og teste for IgG/IgE, parasitter, bakterieovervekst (SIBO) og hormonelle ubalanser.

Foruten dette tilbyr vårt team også en rekke andre behandlinger ved klinikken og vi jobber alle målrettet med et helhetlig og felles fokus på å hjelpe pasienten. Vi har bred erfaring innen sport og treningsmiljøet, og jobber mye med forebygging og prestasjon. Blant annet kan vi tilby flere behandlingsteknikker som omfatter naprapati, korrektiv trening, ultralyddiagnostikk og EPI-behandling.


Utdanninger ved Tunsberg:
Kostholdsveileder TMS
Grunnmedisin
Ernæringsterapeut TMS

Telefon +47
E-post j@optizon.no
Fylke Vestfold og Telemark
Kontor/klinikkJa
Veiledning via nettJa
Nettside: http://optimalfysik.se/
URL til denne oppføringen (for deling på Facebook)