Tunsberg
Glemt passord?

Smitteveileder

Det er viktig at skolens studenter og ansatte jobber sammen for å minimere risiko for smitte. Skolen sørger for å legge til rette for god kapasitet for håndhygiene (håndsprit/håndvask). Kontaktflater desinfiseres jevnlig og vi foretar hyppigere renhold.

Følgende regler gjelder under samlinger

  • Dersom du har luftveissymptomer eller har fått påvist smitte av Covid-19, kan du ikke delta på samlinger og må holde deg hjemme.
  • Ha god hånd- og hostehygiene. Alle har ansvar for å vaske hendene ofte og rengjøre etter seg. Vask hendene med såpe og vann eller bruk håndsprit. Dette gjelder spesielt hver gang du har vært utendørs, og før og etter måltider.
  • Ved hver inngang står en automatisk antibac-dispenser, som du må bruke hver gang du kommer inn på rommene. 
  • Husk å unngå håndhilsning.
  • Hold minst én meter avstand til medstudenter under samlingene. 

 

Oppdatering 22.09.20

Styret har i et ekstraordinært møte i dag vedtatt følgende: 

Siden smittesituasjonen har økt flere steder i landet, vil vi gjøre det enklere for studenter som ikke ønsker eller ikke kan være til stede på skolen. Vi legger til rette for at det skal være mulig å følge undervisning på annen måte. 

For semesteret høsten 2020 vil derfor ikke krav til fysisk oppmøte gjelde, men lærer vil opplyse om hvilke arbeidskrav som eventuelt må gjennomføres som en kompensasjon. Unntaket er undervisning i soneterapi som gjennomføres som planlagt. 

Les også informasjon fra FHI: Råd til universiteter, høyskoler, fagskoler og folkehøyskoler


© 2020 Tunsberg Medisinske Skole