Tunsberg
Glemt passord?

Finn behandlere og veiledere utdannet ved Tunsberg

Det som er felles for alle våre studenter er at de har stort fokus på individuell tilpasning og en helhetlig tilnærming til helse. Alle har sine unike behov og trenger veiledning og behandling spesielt tilpasset sin hverdag og sine helseutfordringer.

Våre behandlere og veiledere vet at det finnes en sterk sammenheng mellom hva vi spiser, hvordan vi lever og utvikling av sykdom. Ved å sørge for en optimal fordøyelse, blodsukkerkontroll, et godt næringsinntak og samtidig støtte alle organsystemer, vil kroppen lege seg selv og god helse oppnås.

Er du utdannet på Tunsberg og tar imot pasienter? Da kan du legge inn og oppdatere din oppføring her

Søk etter fylke
Lev Lyst har som mål å veilede mennesker til å bli bedre opplyst og ta bevisste valg på områder som gjelder kosthold, selvutvikling, livsstil og spirituell vekst. Hjelp på veien til mer optimal helse i hverdagen slik at du kan leve et godt liv!

Lev Lyst ønsker å formidle og dele budskap som jeg brenner for: mennesket i et helhetlig perspektiv og hvordan alt i oss henger sammen. Vi er avhengig av at vi ivaretar oss selv både i kropp, sinn, følelser og sjel for å kunne være tilstede i det daglige.

Hvordan påvirker kostholdet, daglig stress, rutiner og mønster deg som menneske? Og hvordan finne tilbake kraften din til å gjennomføre forandringer i livet, slik at du kan nyte og leve i tilfredshet? Hvordan lære og virkelig kjenne etter hvem du er, søke dine innerste sannheter og bli beste venn med ditt indre - følge din indre hjertekraft?

Har tatt i mot klienter og kunder siden 2011 både innen kostholdsveiledning og Reading (lesing i energi). Har holdt treningsgrupper og vært instruktør i 17 år - de senere årene har jeg valgt å gå mer over til rolige treningsformer og underviser i Medisinsk Yoga (MediYoga)

Til daglig tar jeg i mot klienter og kunder i min klinikk og via Skype/telefon. Holder ukentlige MediYoga undervisning og har meditasjonssamlinger 1-2 ganger per mnd. Ca 4 ganger per år har jeg kurs i tema som omhandler selvutvikling, ernæring/livsstil, yoga og medtiasjon. 

I tillegg til min utdanning ved Tunsberg er jeg; 

  • Sertifisert terapeut i bevisstgjørende veiledning/Reading
  • MediYoga lærer og terapeut
  • Treningsinstruktør (styrke, step, spinning)

Utdanninger ved Tunsberg:
Kostholdsveileder
Ernæringsterapeut TMS

Telefon +47 404 02 851
E-post siri@levlyst.no
Adresse Lienvegen 11, Highland Lodge
Fylke Viken
Kontor/klinikkJa
Veiledning via nettJa
Tilbyr kursJa
ForedragJa
Medlem organisasjonNaturmedisinsk ernæringsterapeut MNNH
Nettside: http://www.levlyst.no/
URL til denne oppføringen (for deling på Facebook)