Tunsberg
Glemt passord?

Finn behandlere og veiledere utdannet ved Tunsberg

Det som er felles for alle våre studenter er at de har stort fokus på individuell tilpasning og en helhetlig tilnærming til helse. Alle har sine unike behov og trenger veiledning og behandling spesielt tilpasset sin hverdag og sine helseutfordringer.

Våre behandlere og veiledere vet at det finnes en sterk sammenheng mellom hva vi spiser, hvordan vi lever og utvikling av sykdom. Ved å sørge for en optimal fordøyelse, blodsukkerkontroll, et godt næringsinntak og samtidig støtte alle organsystemer, vil kroppen lege seg selv og god helse oppnås.

Er du utdannet på Tunsberg og tar imot pasienter? Da kan du legge inn og oppdatere din oppføring her

Søk etter fylke
Jeg har selv erfart hvor viktig det er med riktig ernæring. Jeg har min egen helsehistorie med blant annet matallergier og intoleranser, utmattelse, og en autoimmun stoffskiftesykdom.

Høsten 2016 sa jeg opp min faste jobb fordi den stressende hverdagen gjorde meg syk. Stress er nemlig en viktig faktor i forhold til sykdom/dårlig helse for mange mennesker. Jeg har derfor fokus på både livsstil og kosthold.

Faste kostholdsplaner eller kaloritelling kan være fornuftig en liten periode, men viktigere er det at du får i deg den maten som er bra for akkurat deg. Mat som du liker. Ren og naturlig mat. Mat som stabiliserer blodsukkeret og gir deg energi. 

En livsstilsendring kan være krevende. Målet er derfor at det skal gjøres så enkelt som mulig. Hos meg får du ingen kompliserte oppskrifter med mange ingredienser. 

Vi er alle satt sammen forskjellig. Jeg er derfor opptatt av å finne løsninger som fungerer for nettopp deg. Varig endring kan ta tid, og sammen legger vi en plan for at du skal komme i mål.

Jeg tilbyr veiledning via telefon, Skype/Zoom eller på kontoret i Skien (Klosterøya).

Ta kontakt med meg for en uforpliktende samtale.


Utdanninger ved Tunsberg:
Kostholdsveileder TMS
Grunnmedisin
Spesialisering i SIBO
Etterutdanning i matintoleranse
Naturmedisinsk grunnutdanning
Ernæringsterapeut TMS

Telefon +47 988 35 946
E-post vibeke@friskeredeg.no
Adresse Skien
Fylke Vestfold og Telemark
Kontor/klinikkJa
Veiledning via nettJa
Tilbyr kursJa
URL til denne oppføringen (for deling på Facebook)