Tunsberg
Glemt passord?

Finn behandlere og veiledere utdannet ved Tunsberg

Det som er felles for alle våre studenter er at de har stort fokus på individuell tilpasning og en helhetlig tilnærming til helse. Alle har sine unike behov og trenger veiledning og behandling spesielt tilpasset sin hverdag og sine helseutfordringer.

Våre behandlere og veiledere vet at det finnes en sterk sammenheng mellom hva vi spiser, hvordan vi lever og utvikling av sykdom. Ved å sørge for en optimal fordøyelse, blodsukkerkontroll, et godt næringsinntak og samtidig støtte alle organsystemer, vil kroppen lege seg selv og god helse oppnås.

Er du utdannet på Tunsberg og tar imot pasienter? Da kan du legge inn og oppdatere din oppføring her

Søk etter fylke
Jeg heter Sissel og mitt hovedfokus er på fordøyelsesplager, tretthet, stress og overvekt. Min kostholdsfilosofi består av å møte utfordringene man har med en helhetlig tilnærming. Dette kan bety både mindre og større endringer i livsstilen, det må skje steg for steg slik at det ikke blir overveldende, og endringene du gjør skal være til det bedre for deg.

Underveis i endringsprosessen vil det være nyttig med oppfølging for veiledning og motivasjon, slik at  du står sterkere rustet til å gjennomføre og fortsette på egenhånd etter endt program.

Jeg jobber til daglig på tverrfaglig klinikk; Kostbalanse og Terapitjenester i Fredrikstad. Her tilbyr jeg både enkelttimer og pakkeløsninger, samt testing av matintoleranser. Jeg tar også konsultasjon og veiledning online. Se gjerne på min nettside for priser og mer informasjon. Du er selvsagt også velkommen til å ta kontakt med meg på telefon eller mail om du har spørsmål.

Min bakgrunn:

Jeg har utdannelse i ernæring og helse fra Høyskolen Kristiania, Optimal Trening og Ernæring, Naturmedisinsk grunnutdanning og etterutdanninger i matintoleranser og terapeutisk detox ved Tunsberg Medisinske Skole. Er også utdannet i Idrettspsykologi og Kognitiv psykologi ved Bjørknes Høyskole.

I tillegg til mange års boklærdom i ernæringsfaget og en genuin interesse for kosthold og helse, har jeg også egenerfaring med kosthold som ikke har vært bra for meg. I en vanskelig livsfase erfarte jeg hva et dårlig kosthold og feil livsstil med fysisk og psykisk stress gjorde mot immunforsvaret og livskvaliteten.

Etter å ha tatt en del grep om egen livssituasjon har jeg nå tilsvarende god erfaring med hva en god balanse mellom et godt kosthold, fysisk aktivitet, søvn og stressmestring gjør for fysikken og helsen.

For en tid tilbake fikk jeg påvist flere matintoleranser og har tatt nødvendige hensyn og tilpasninger til dette i kostholdet. Det har ført til at jeg fungerer mye bedre både fysisk og mentalt, jeg har fått mer energi, og mage og tarmproblematikk og tretthet etter måltider er borte. Som en positiv tilleggseffekt forsvant også de gjenstridige kiloene. 


Utdanninger ved Tunsberg:
Optimal trening og ernæring del 1
Veileder i optimal trening og ernæring
Etterutdanning i matintoleranse
Etterutdanning i terapeutisk detox
Naturmedisinsk grunnutdanning

Telefon +47 982 20 358
E-post sissel@kostbalanse.no
Adresse Borgarveien 15, 1633 Gamle Fredrikstad
Fylke Viken
Kontor/klinikkJa
Veiledning via nettJa
Tilbyr kursJa
ForedragJa
Medlem organisasjonNaturmedisinsk ernæringsterapeut MNNH
URL til denne oppføringen (for deling på Facebook)