Tunsberg

Finn behandlere og veiledere utdannet ved Tunsberg

Det som er felles for alle våre studenter er at de har stort fokus på individuell tilpasning og en helhetlig tilnærming til helse. Alle har sine unike behov og trenger veiledning og behandling spesielt tilpasset sin hverdag og sine helseutfordringer.

Våre behandlere og veiledere vet at det finnes en sterk sammenheng mellom hva vi spiser, hvordan vi lever og utvikling av sykdom. Ved å sørge for en optimal fordøyelse, blodsukkerkontroll, et godt næringsinntak og samtidig støtte alle organsystemer, vil kroppen lege seg selv og god helse oppnås.

Er du utdannet på Tunsberg og tar imot pasienter? Da kan du legge inn og oppdatere din oppføring her

Søk etter fylke
Sliter du med søtsug og cravings? Føler du deg avhengig av sukker og synes det er vanskelig å spise sunt? Da kan jeg hjelpe deg!

Jeg er utdannet kriminolog og ernæringsterapeut og driver firmaet Hormonell harmoni hvor jeg kombinerer mange års erfaring fra rusfeltet med min lidenskap for å bruke mat som medisin. 

Interessen for kosthold og urter begynte da jeg var tidlig i 20-årene og siden da har jeg vært innom det meste av kostholdsretninger i min søken etter en løsning på mine egne fordøyelsesproblemer, blodsukkerutfordringer og manglende energi.

Jeg har også slitt med cravings og et problematisk forhold til mat og sukker, og jeg vet hvor vanskelig det kan være å spise riktig, spesielt når søtsuget melder seg som verst. 

Gjennom Hormonell harmoni ønsker jeg å bruke all min kunnskap og erfaring til å hjelpe deg som sliter med cravings og søtsug, lite energi og en kropp som krangler.

Jeg tilbyr både kurs og veiledning og har spesielt fokus på tre faktorer som er avgjørende for stabile hormoner og mindre søtsug: kosthold, stress og søvn.

Du er velkommen til å besøke min nettside for mer informasjon om mine tjenester!

Lurer du på om jeg kan hjelpe deg? Da tar jeg gjerne en uforpliktende prat via Zoom!


Utdanninger ved Tunsberg:
Etterutdanning i matintoleranse
Ernæringsterapeut TMS
Etterutdanning i Hårmineralanalyse

Telefon +47 936 65 923
E-post helene@helenesunde.no
Fylke
Veiledning via nettJa
Tilbyr kursJa
ForedragJa
Nettside: https://www.hormonellharmoni.no/
Blogg: https://www.hormonellharmoni.no/blog
URL til denne oppføringen (for deling på Facebook)