Tunsberg
Glemt passord?

Finn behandlere og veiledere utdannet ved Tunsberg

Det som er felles for alle våre studenter er at de har stort fokus på individuell tilpasning og en helhetlig tilnærming til helse. Alle har sine unike behov og trenger veiledning og behandling spesielt tilpasset sin hverdag og sine helseutfordringer.

Våre behandlere og veiledere vet at det finnes en sterk sammenheng mellom hva vi spiser, hvordan vi lever og utvikling av sykdom. Ved å sørge for en optimal fordøyelse, blodsukkerkontroll, et godt næringsinntak og samtidig støtte alle organsystemer, vil kroppen lege seg selv og god helse oppnås.

Er du utdannet på Tunsberg og tar imot pasienter? Da kan du legge inn og oppdatere din oppføring her

Søk etter fylke
Jeg er utdannet Kostholdsveileder ved Tunsberg Medisinske Skole, ferdig vår 2016.

Min grunnutdanning er en bachelor i sosialt arbeid, og så en videreutdanning innen rådgivning og veiledningspedagogikk. Jeg har jobbet med livsstilsendring, og som instruktør innen fysiske aktiviteter siden 2008. Jeg benytter denne erfaringen i min veiledning av kunder, da mange problemer ulike mennesker opplever er knyttet til både psykisk og fysisk helse.

Min klinikk tilbyr kostholdsveiledning og treningstimer samt foredrag. Jeg tilbyr enkelttimer og pakkeløsninger. Konsultasjonene foregår direkte eller via Skype/Messenger. Jeg tar i mot kunder fra hele landet. Du kan få skreddersydd matplan og treningsplan.

Sliter du med overvekt, ubehag i mage/tarm (fordøyelse), smerter i ledd, høyt blodsukker, trenger å komme over en terskel for å trene, lite energi, stress? Da kan du ta kontakt med meg.

Filosofioen bak min veiledning bygger på at endringene du gjør ikke skal være en kur, men en endring for livet. Da er det viktig å ikke legge lista for høyt, og finne noe du liker og trives med. Dette gjør sannsynligheten for at du lykkes mye større.

Ett motto som treffer godt i det jeg tilbyr: Det finnes igrunnen kun to måter å mislykkes på: å aldri starte eller å gi opp (Lundgren training). Kontakter du meg, er du i gang, og dermed er sjansen større for å lykkes.

Min motivasjon er blant annet at jeg selv har gjennomgått en livsstilsendirng, noe som gir meg god innsikt. Min grunnutdanning, videreutdanning og kostholdsstudiet fra TMS er alle rettet mot mennesket. Jeg har ett brennende ønske om å kunne bidra med min kunnskap for å bedre kunders helse. Det gleder, motiverer og inspierer når kundene.


Utdanninger ved Tunsberg:
Kostholdsveileder TMS

Telefon +47 916 01 089
E-post anne.fauske.af@gmail.com
Adresse Prestlidi Sør 6, 4745 Bygland
Fylke Agder
Kontor/klinikkJa
Veiledning via nettJa
Tilbyr kursJa
ForedragJa
Nettside: http://www.helseogkostveileder.no/
URL til denne oppføringen (for deling på Facebook)