Tunsberg
Glemt passord?

Finn behandlere og veiledere utdannet ved Tunsberg

Det som er felles for alle våre studenter er at de har stort fokus på individuell tilpasning og en helhetlig tilnærming til helse. Alle har sine unike behov og trenger veiledning og behandling spesielt tilpasset sin hverdag og sine helseutfordringer.

Våre behandlere og veiledere vet at det finnes en sterk sammenheng mellom hva vi spiser, hvordan vi lever og utvikling av sykdom. Ved å sørge for en optimal fordøyelse, blodsukkerkontroll, et godt næringsinntak og samtidig støtte alle organsystemer, vil kroppen lege seg selv og god helse oppnås.

Er du utdannet på Tunsberg og tar imot pasienter? Da kan du legge inn og oppdatere din oppføring her

Søk etter fylke
Å forandre matvaner trenger ikke være vanskelig! Ofte kan små forandringer gi store helseforbedringer, og jeg hjelper deg gjerne på veien til en friskere hverdag. Problemer med fordøyelse, vekt, energi, hormonubalanser, leddproblemer og hjerte-kar-problematikk er noe av det jeg jobber med. Ved behov tar jeg matintoleransetest og hårmineralanalyse.

Jeg legger vekt på ren og næringstett mat, en velfungerende fordøyelse, et stabilt blodsukker og har fokus på hva du kan spise, og ikke på hva du ikke kan spise. Da blir det lettere å holde seg til planen, og klare å lage vaner som holder over tid.

Behandlinger:

  • Kostholdsveiledning
  • Urtemedisin
  • Hårmineralanalyse
  • Matintoleransetesting
  • Øreakupunktur

I en konsultasjon legger jeg vekt på å formidle hvordan maten påvirker oss. Når du kjenner sammenhengen mellom mat og helse, har du makt til å forandre din egen helsesituasjon. Det er lettere å ta riktige valg når du skjønner hva forskjellige matvarer gjør med kroppen. 

Jeg tar i mot klienter i klinikk og via tlf/skype, og holder også kurs og foredrag. 

Jeg brenner for å formidle kunnskap om sammenhenger mellom maten vi spiser og helsen vår. Jeg vil videreformidle mat som gir styrke og overskudd i hverdagen, som er fargerik og smaker godt, og som er full av gode næringsstoffer og byggeklosser som kroppene våre har bruk for.

Er du klar for en friskere hverdag?


Utdanninger ved Tunsberg:
Kostholdsveileder TMS
Etterutdanning i matintoleranse

Telefon +47 472 37 380
E-post sigruneide@gmail.com
Adresse Parkveien 26, 2500 Tynset
Fylke Innlandet
Kontor/klinikkJa
Veiledning via nettJa
Tilbyr kursJa
ForedragJa
Medlem organisasjonNaturterapeut MNNH
URL til denne oppføringen (for deling på Facebook)