Tunsberg
Glemt passord?

Finn behandlere og veiledere utdannet ved Tunsberg

Det som er felles for alle våre studenter er at de har stort fokus på individuell tilpasning og en helhetlig tilnærming til helse. Alle har sine unike behov og trenger veiledning og behandling spesielt tilpasset sin hverdag og sine helseutfordringer.

Våre behandlere og veiledere vet at det finnes en sterk sammenheng mellom hva vi spiser, hvordan vi lever og utvikling av sykdom. Ved å sørge for en optimal fordøyelse, blodsukkerkontroll, et godt næringsinntak og samtidig støtte alle organsystemer, vil kroppen lege seg selv og god helse oppnås.

Er du utdannet på Tunsberg og tar imot pasienter? Da kan du legge inn og oppdatere din oppføring her

Søk etter fylke
God Helse Helt Natulig er en bedrift som tilbyr kurs, seminar, foredrag, "frisk-camper" og konsultasjoner. Jeg brenner for at du og alle andre fine mennesker skal lære hvor viktig det er å forebygge egen helse istedet for å etter hvert reparere når vi har fått en sykdom. 

Mange har allerede mange plager, men det er aldri for seint å gjøre noe med dette slik at plagene blir mindre/bedre eller helt borte!

Jeg tilbyr konsultasjoner hvor vi kartlegger din helse og finner ut hvorfor du har dine plager, slik at vi sammen kan legge en plan for hva du kan forandre i livet ditt for å få ei optimal helse.

Jeg tar også tester som kan hjelpe til med å kartlegge din livs-situasjon. Det er smart å forebygge helsen, så ikke vent til du har blitt skikkelig syk, da tar det mye lenger tid å reversere problemene.

Jeg tilbyr både fysiske kurs og online kurs. Du finner oversikt over dette under kurs på websida mi. Har du ønsker om spesielle kurs og sted må du veldig gjerne ta kontakt så syr jeg sammen spesielle kurs.

Er du bedriftsleder og ønsker at dine ansatte skal lære mer om å forebygge egen helse og unngå mye sykmeldinger, kan jeg holde foredrag om nettopp dette!

"Frisk-camp" er kanskje noe du ikke har hørt om tidligere og det er også et helt nytt tilbud hos God Helse Helt Naturlig. En gruppe mennesker, enten kjenner de hverandre, eller tilfeldig påmeldte drar på tur i naturskjønne omgivelser! All mat som spises er ekte og naturlig mat, og inkludert i prisen. "Frisk-campen" kan vare fra 2 overnattinger til ei hel uke. Vi sover ute i lavvo eller under åpen himmel, mobil og ipad må legges igjen i bilen eller hjemme.

På de fleste campene sanker vi noe av maten selv og du får informasjon under hele campen om hvorfor slik mat er bra for oss. Hva kan vi gjøre selv for å øke energien og immunforsvaret og hva kan vi gjøre for å hjelpe kroppens prosesser istedet for å bryte ned ogranene.

Sjekk hjemmesida, instagram og facebook - sidene mine og ta gjerne kontakt uansett hva det skulle være.

Alt godt ønskes fra
Inger Marie <3


Utdanninger ved Tunsberg:
Kostholdsveileder TMS
Ernæringsterapeut TMS
Naturmedisinsk grunnutdanning
Etterutdanning i Hårmineralanalyse

Telefon +47 976 83 510
E-post post@urkvinnen.no
Adresse Skålesveien 113
Fylke Trøndelag
Kontor/klinikkJa
Veiledning via nettJa
Tilbyr kursJa
ForedragJa
Nettside: http://www.godhelse-heltnaturlig.no/
Blogg: http://www.godhelse-heltnaturlig.no/blogg-2/
URL til denne oppføringen (for deling på Facebook)