Tunsberg
Glemt passord?

Finn behandlere og veiledere utdannet ved Tunsberg

Det som er felles for alle våre studenter er at de har stort fokus på individuell tilpasning og en helhetlig tilnærming til helse. Alle har sine unike behov og trenger veiledning og behandling spesielt tilpasset sin hverdag og sine helseutfordringer.

Våre behandlere og veiledere vet at det finnes en sterk sammenheng mellom hva vi spiser, hvordan vi lever og utvikling av sykdom. Ved å sørge for en optimal fordøyelse, blodsukkerkontroll, et godt næringsinntak og samtidig støtte alle organsystemer, vil kroppen lege seg selv og god helse oppnås.

Er du utdannet på Tunsberg og tar imot pasienter? Da kan du legge inn og oppdatere din oppføring her

Søk etter fylke
Jobber med kostveiledning innen gluten- og melkefri kost for barn og familier. Formidler Eduterapibehandling i Norge som er en kvantemedisinsk system laget for barn med adferds- eller lærevansker. Se eduterapi.no.

Holder kurs i kostomlegging der vi tar for oss grunnleggende ernæringslære for så å gå over til å lage maten. Deltakerne får med seg handleliste, oppskriftshefte, symptomliste på gluten og melkeintoleranse m.m. Paleo, steinalderkost og lavkarbo er begreper som dekker godt, for innholdet i kurset. Vi lærer å lage naturlig og ren mat uten tilsetningsstoffer, hvitt sukker, gluten og melk (casein). Holder foredrag/minikurs over en kveld for foreninger og grupper. 

Jobber som behandler med e-lybra og kan hjelpe til ved en rekke tilstander som matintoleranser, smertelindring, mentalt stress, avgiftning, styrking av immunforsvar m.m. Liker å jobbe forebyggende ved å gi gode og enkle råd som over tid gir stor helsegevinst. Det er hvordan du lever hver dag som gir deg god helse! Jeg holder til i Skien deler av året og på Storestølen Fjellstue resten av tiden der jeg holder kurs og tar i mot pasienter for helseopphold. 

Er i ferd med å etablere et helhetlig helsesenter på Storestølen der du får ren mat uten gluten, melk og hvitt sukker. Se storestolen.no for oversikt over kurs og helseopphold. 

På Storestølen har vi fokus på hele mennesket. Det nytter ikke å gi et godt gjennomarbeidet treningsopplegg dersom maten er feil. Du får en konsultasjon med en av våre terapeuter når du kommer opp, der vi går igjennom din helsetilstand og setter opp et program til deg. Hensikten med oppholdet er å gi deg en ny start, ny innsikt og en veg videre. Du skal etter et opphold på Storestølen komme hjem med de verktøyene du trenger for å mestre hverdagen på en bedre måte, enten det er å spise riktig, trene bedre eller å være mer tilstede i livet ditt. 

Ønske du å holde kurs på Storestølen? Ta kontakt på 911 48 600


Utdanninger ved Tunsberg:
Grunnmedisin
Naturmedisinsk grunnutdanning

Telefon +47 474 55 660
E-post annegolavson@yahoo.com
Adresse Borgemarka 39, 3711 Skien
Fylke Vestfold og Telemark
Kontor/klinikkJa
Veiledning via nettJa
Tilbyr kursJa
ForedragJa
Blogg: http://storestolen.no/
URL til denne oppføringen (for deling på Facebook)