Tunsberg
Glemt passord?

Finn behandlere og veiledere utdannet ved Tunsberg

Det som er felles for alle våre studenter er at de har stort fokus på individuell tilpasning og en helhetlig tilnærming til helse. Alle har sine unike behov og trenger veiledning og behandling spesielt tilpasset sin hverdag og sine helseutfordringer.

Våre behandlere og veiledere vet at det finnes en sterk sammenheng mellom hva vi spiser, hvordan vi lever og utvikling av sykdom. Ved å sørge for en optimal fordøyelse, blodsukkerkontroll, et godt næringsinntak og samtidig støtte alle organsystemer, vil kroppen lege seg selv og god helse oppnås.

Er du utdannet på Tunsberg og tar imot pasienter? Da kan du legge inn og oppdatere din oppføring her

Søk etter fylke
Sliter du med søvnmangel og indre uro? Tenker du at du burde gjøre noen grep, men vet ikke helt hva eller hvordan?

Jeg heter Marianne og jeg har en bachelrograd i psykologi, medisin grunnfag og er i tillegg utdannet ernæringsterapeut. Denne kombinasjonen er veldig fin å ha som terapeut da jeg trygt kan lose deg gjennom din endringsprosess med fokus på mestring. 

Både maten vi spiser og vårt leve/tankesett påvirker nervesystemet vårt. Helse er et stort og komplekst fag med mange faktorer, men det er en veldig kraftfull kombinasjon å fokusere på disse som vi har så stor mulighet til å påvirke selv. Det er lett å la seg rive med av frykt og destruktive tanker, men jeg vet av erfaring at små justeringer kan utgjøre enormt stor forskjell på hvordan vi har det. Den vanligste tilbakemeldingen jeg får fra mine klienter er "Jeg føler meg roligere". 

Hos meg er fokuset å fylle på med bra ting i stedet for å fokusere på det som skal vekk. Jeg veileder deg på denne reisen med fokus på hva DU trenger av påfyll i livet akkurat nå. Du får tilgang til en mengde populære oppskrifter. Disse er ulike, nettopp for å vise mangfoldet og for å inspirere til et kosthold med gode råvarer i fokus. I tillegg lærer jeg deg enkle stressmestringsteknikkker som du kan bruke i mange ulike sammenhenger. 

Kontakt meg på marianne@pafyllterapi om du kjenner at du trenger litt påfyll i livet ditt:) 


Utdanninger ved Tunsberg:
Ernæringsterapeut TMS
Kostholdsveileder
Naturmedisinsk grunnutdanning

Telefon +47
E-post marianne@pafyllterapi.no
Adresse Kampengata 26
Fylke Oslo
Kontor/klinikkJa
Veiledning via nettJa
Medlem organisasjonNaturmedisinsk ernæringsterapeut MNNH
Nettside: https://www.pafyllterapi.no
URL til denne oppføringen (for deling på Facebook)