Tunsberg
Glemt passord?

Finn behandlere og veiledere utdannet ved Tunsberg

Det som er felles for alle våre studenter er at de har stort fokus på individuell tilpasning og en helhetlig tilnærming til helse. Alle har sine unike behov og trenger veiledning og behandling spesielt tilpasset sin hverdag og sine helseutfordringer.

Våre behandlere og veiledere vet at det finnes en sterk sammenheng mellom hva vi spiser, hvordan vi lever og utvikling av sykdom. Ved å sørge for en optimal fordøyelse, blodsukkerkontroll, et godt næringsinntak og samtidig støtte alle organsystemer, vil kroppen lege seg selv og god helse oppnås.

Er du utdannet på Tunsberg og tar imot pasienter? Da kan du legge inn og oppdatere din oppføring her

Søk etter fylke
Jeg er utdannet ernæringsterapeut, har en bachelor i ernæringsfysiologi, og tar i mot klienter til veiledning både hjemme på gården i Trøndelag, og på skype/telefon. Problemer ved vekt, energi, søvn, fordøyelse, stoffskiftet, blodsukker, muskel- og ledd, hjerte- og kar, stress og kroniske lidelser er noe av det jeg jobber med. Jeg tar også matintoleransetester. 

Jeg vokste opp på Gangstad Gård i Nord-Trøndelag, der vi produserer ost, is og flere andre produkter. Min familie har inspirert meg med lidenskapen for hjemmelaget og lokal mat. Dette har ført til min interesse, og nå mitt yrke innen ernæring. Variert trening har alltid vært en del av min hverdag. Først dans, så volleyball på toppidrettslinje, og senere idrettsfag på Bali. Nå varierer jeg stort sett mellom løping, styrke, yoga, ski, surfing og snowboard.

 

Utdanning:

  • Ernæringsterapi, Tunsberg Medisinske Skole (TMS)
  • Optimal Trening og Ernæring, TMS
  • Kostholdsveileder, TMS
  • Bachelor i ernæringsfysiologi, Atlantis Medisinske Høgskole
  • Mat og helse, Universitetet i Stavanger
  • Idrett 1, Gateway College, Bali
  • Idrettsfag, volleyballinja, Steinkjer VGS, 2006 – 2009

Utdanninger ved Tunsberg:
Kostholdsveileder
Ernæringsterapeut TMS
Etterutdanning i matintoleranse

Telefon +47 918 69 384
E-post meaasen@gmail.com
Adresse Nessetvegen 11, 7670 Inderøy
Fylke Trøndelag
Kontor/klinikkJa
Veiledning via nettJa
Tilbyr kursJa
ForedragJa
Blogg: http://marenaasen.no
URL til denne oppføringen (for deling på Facebook)