Tunsberg
Glemt passord?

Finn behandlere og veiledere utdannet ved Tunsberg

Det som er felles for alle våre studenter er at de har stort fokus på individuell tilpasning og en helhetlig tilnærming til helse. Alle har sine unike behov og trenger veiledning og behandling spesielt tilpasset sin hverdag og sine helseutfordringer.

Våre behandlere og veiledere vet at det finnes en sterk sammenheng mellom hva vi spiser, hvordan vi lever og utvikling av sykdom. Ved å sørge for en optimal fordøyelse, blodsukkerkontroll, et godt næringsinntak og samtidig støtte alle organsystemer, vil kroppen lege seg selv og god helse oppnås.

Er du utdannet på Tunsberg og tar imot pasienter? Da kan du legge inn og oppdatere din oppføring her

Søk etter fylke
Mat er Medisin tilbyr vitenskapelig kostholdsveiledning tilpasset deg.

Anne-Grete er biolog med fordypning i nevrofysiologi fra Universitetet i Oslo ved det medisinske fakultetet. Hun har jobbet som forsker og klinisk utreder i staten i 11 år med hovedfokus på livsstilsrelaterte sykdommer.

Statens anbefalinger er ikke oppdaterte og var utgangspunkt for oppstart av egen ernæringspraksis i 2013. Mat er Medisin.no er basert på Funksjonell Medisinsk ernæring.

Praksisen er ved Vannsjøklinikken på Lilleeng Helsepark i Moss i et tverrfaglig samarbeid med lege, kiropraktor, fysioterapeuter, akupunktør, fotsoneterapeut, gestaltterapeut og massør med lymfemassasje.

Du får grundig veiledning ved helseplager som irritabel tarm, SIBO, stoffskiftesykdom, hormonell ubalanse, migrene, muskel-og skjelettplager og revmatisme, plager som kan påvirkes av kosthold og livsstil. Du må vite hva som er de rette grepene, og hva du bør gjøre lite av.

Kostholdsveiledning må være motiverende. Dette er selve grunnprinisppet i praksisen ved Mat er Medisin.no. Etter konsultasjonen får du tilsendt oppskrifter, handleliste og skriftlig anbefaling. Det kan gjøre det enklere å komme i gang med en endringsprosess. Underveis blir du fulgt opp med nødvendige endringer, og relevante blodprøver hos legen.

Utdanning:

  • MSc nevrofysiolog, Universitetet i Oslo
  • Kost og ernæring, Tunsberg Medisinske skole
  • Ernæringsterapi, Tunsberg Medisinske skole
  • MediYoga Instruktør (medisinsk yoga), MediYoga Norge

Utdanninger ved Tunsberg:
Ernæringsterapeut TMS
Spesialisering i SIBO

Telefon +47 474 00 028
E-post anne-grete@matermedisin.no
Adresse Lilleeng 8
Fylke Viken
Kontor/klinikkJa
Veiledning via nettJa
Tilbyr kursJa
ForedragJa
Medlem organisasjonNaturmedisinsk ernæringsterapeut MNNH
Nettside: http://matermedisin.no
URL til denne oppføringen (for deling på Facebook)