Tunsberg
Glemt passord?

Finn behandlere og veiledere utdannet ved Tunsberg

Det som er felles for alle våre studenter er at de har stort fokus på individuell tilpasning og en helhetlig tilnærming til helse. Alle har sine unike behov og trenger veiledning og behandling spesielt tilpasset sin hverdag og sine helseutfordringer.

Våre behandlere og veiledere vet at det finnes en sterk sammenheng mellom hva vi spiser, hvordan vi lever og utvikling av sykdom. Ved å sørge for en optimal fordøyelse, blodsukkerkontroll, et godt næringsinntak og samtidig støtte alle organsystemer, vil kroppen lege seg selv og god helse oppnås.

Er du utdannet på Tunsberg og tar imot pasienter? Da kan du legge inn og oppdatere din oppføring her

Søk etter fylke
Mat er Medisin tilbyr vitenskapelig kostholdsveiledning tilpasset deg.

Praksisen er ved Vannsjøklinikken på Lilleeng Helsepark i Moss i et tverrfaglig samarbeid med lege, kiropraktor, fysioterapeuter, akupunktør, fotsoneterapeut, gestaltterapeut og massør med lymfedrenasje.

Anne-Grete har spesialkompetanse innen fordøyelsesplager og sykdommer, stoffskiftesykdom, hormonell ubalanse, migrene, muskel-og skjelettplager og revmatisme.

Kostholdsveiledning må være motiverende. Dette er selve grunnprinisppet i praksisen ved Mat er Medisin.no. Du får i tillegg oppskrifter, handleliste og skriftlig oppsummering av konsultasjon. Det kan gjøre det enklere å komme i gang med en endringsprosess. Underveis blir du fulgt opp med nødvendige endringer, og relevante blodprøver hos legen.

Anne-Grete har 6-årig utdannelse i nevrofysiologi fra Universitetet i Oslo, spesialisering ved det medisinske fakultetet. Hun har jobbet som forsker og klinisk utreder i staten i 11 år med hovedfokus på livsstilsrelaterte sykdommer.

Statens anbefalinger er ikke oppdaterte og har vært motiverende for oppstart av hennes egen veiledningspraksis. Mat er Medisin.no er basert på Funksjonell Medisin.

Utdanning:

  • MSc nevrofysiologi, Universitetet i Oslo
  • Kost og ernæring, Tunsberg Medisinske skole
  • Ernæringsterapi, Tunsberg Medisinske skole
  • MediYoga Instruktør (medisinsk yoga), MediYoga Norge

Utdanninger ved Tunsberg:
Ernæringsterapeut TMS
Spesialisering i SIBO (student)

Telefon +47 474 00 028
E-post anne-grete@matermedisin.no
Adresse Lilleeng 8
Fylke Østfold
Tar imot nye pasienterJa
Veiledning via nettJa
Tilbyr kursJa
ForedragJa
Medlem organisasjonNaturmedisinsk ernæringsterapeut MNNH
Nettside: http://matermedisin.no
Blogg: http://matermedisin.no/blogg/
URL til denne oppføringen (for deling på Facebook)