Tunsberg
Glemt passord?

Finn behandlere og veiledere utdannet ved Tunsberg

Det som er felles for alle våre studenter er at de har stort fokus på individuell tilpasning og en helhetlig tilnærming til helse. Alle har sine unike behov og trenger veiledning og behandling spesielt tilpasset sin hverdag og sine helseutfordringer.

Våre behandlere og veiledere vet at det finnes en sterk sammenheng mellom hva vi spiser, hvordan vi lever og utvikling av sykdom. Ved å sørge for en optimal fordøyelse, blodsukkerkontroll, et godt næringsinntak og samtidig støtte alle organsystemer, vil kroppen lege seg selv og god helse oppnås.

Er du utdannet på Tunsberg og tar imot pasienter? Da kan du legge inn og oppdatere din oppføring her

Søk etter fylke
Litt om meg:

Jeg jobber som kostholdsveileder og coach. Brenner for et funksjonelt kosthold med ren og naturlig mat som smaker godt og er enkelt å tilberede.

Som kostholdsveileder jobber jeg med mennesker som ønsker å få mage og tarmsystem til å fungere best mulig, sørge for et stabilt og sunt blodsukker, få til en sunn livsstil i en hektisk hverdag, vektnedgang og sørge for økt energi og vitalitet. Viktige elementer for god helse og velvære. Har også lang erfaring med håndtering og omlegging til allergi og intoleransevennlig kost som fortsatt er sunt og godt. For meg er endringsprosessen viktig, slik at vi legger et grunnlag som gir varig resultat. Kostholdsveiledninger holder jeg både hjemme på kjøkkenet der endringene skal skje, samt via skype. 

I tillegg til kostholdsveiledning og coaching holder jeg introduksjonskurs i fermentering av mat og drikke, og hvordan lage hjemmelaget snop som er enkelt, godt og sunt. 

Jeg blogger om mat og livsstil, sjekk gjerne nettside, facebook og instagram for mer inpsirasjon. Følg meg gjerne, og ta kontakt om du lurer på noe!

 

Utdanning:

  • Kostholdsveileder
  • Sertifisert veileder innen Solberg interessetesting
  • 3P Mentor (coaching)
  • NLP Master Practitioner og NLP Practitioner (coaching)
  • Bachelor i psykologi

Utdanninger ved Tunsberg:
Kostholdsveileder TMS
Etterutdanning i naturlig hudhelse

Telefon +47 455 16 401
E-post helene@helenesundby.no
Adresse Munkebekken 209
Fylke Oslo
Kontor/klinikkJa
Veiledning via nettJa
Tilbyr kursJa
ForedragJa
Nettside: http://www.helenesundby.no
Blogg: http://www.helenesundby.no
URL til denne oppføringen (for deling på Facebook)