Tunsberg
Glemt passord?

Finn behandlere og veiledere utdannet ved Tunsberg

Det som er felles for alle våre studenter er at de har stort fokus på individuell tilpasning og en helhetlig tilnærming til helse. Alle har sine unike behov og trenger veiledning og behandling spesielt tilpasset sin hverdag og sine helseutfordringer.

Våre behandlere og veiledere vet at det finnes en sterk sammenheng mellom hva vi spiser, hvordan vi lever og utvikling av sykdom. Ved å sørge for en optimal fordøyelse, blodsukkerkontroll, et godt næringsinntak og samtidig støtte alle organsystemer, vil kroppen lege seg selv og god helse oppnås.

Er du utdannet på Tunsberg og tar imot pasienter? Da kan du legge inn og oppdatere din oppføring her

Søk etter fylke
Elisabeth Henriksson – Elizaklinikken.com

Jeg tilbyr et skreddersydd helhetsopplegg basert på gentester, intoleransetester, hormontester, mitokondriefunksjonstester, blodprøver og samtale med kunden.

Gentesting er et voksende verktøy som flere burde teste. Du tar en test- EN GANG! Dermed får du vite hvilke mulige variasjoner du har i din kropp som du bør ta hensyn til. Du bruker dine gener til din fordel. Du kan få vite hva du bør spise for å få mest mulig muskelvekst, hvor flink kroppen er med å ta opp B-vitaminer, hvilke fettkilder tål du, er du en rask kaffe-forbrenner, er du i risikosonen for å noen plager i fremtiden som du kan utsette.. etc.

Jeg setter sammen et opplegg med hensyn til tester og samtale med pasienten samt bruker god tid for å tilrettelegge dette for at pasienten skal føle seg sett og hørt..

 

Min interesse kommer fra 2009, da min kreftsyke mor gikk bort. Det har ført meg in i en alternativ verden mot å finne svaret på hvorfor hun ble syk. Videre har jeg interessert meg i hjernehelse for å styrke det mentale hos meg selv men og bli sterkere i hverdagen med konsentrasjon, fokus og aktivt velge glede.

Jeg fikk stor fremgang både fysisk og psykisk ved kostomlegging i 2011 og fikk dermed videre lyst for å lese Ernæringsterapeut ved Tunsberg Medisinske Skole. De gav meg verktøyen for å bli en flinkere terapeut. Fortsatte sedan 18 måneder studier i Syd Africa, Capetown hos Manuka Science for å bli Klinisk DNA-analytiker.

Tilbyr nå fra høsten 2017 gentesting og er en av de første med denne utdannelsen i Norge.

Jeg tar i mot pasienter hos Helhetshelse på Ole vigs gate 16– og på Nemus Lørenskog Metrosenteret. 

Du er velkommen til å ta kontakt via mail for bestilling av time eller hvis du har spørsmål


Utdanninger ved Tunsberg:
Kostholdsveileder TMS
Naturmedisinsk grunnutdanning
Ernæringsterapeut TMS
Grunnmedisin

Telefon +47 451 06 044
E-post elimh42@gmail.com
Adresse Ole vigs gate 16, 0366 Oslo
Fylke Oslo
Tar imot nye pasienterJa
Veiledning via nettJa
Tilbyr kursJa
ForedragJa
Medlem organisasjonNaturmedisinsk ernæringsterapeut MNNH
Nettside: http://www.elizaklinikken.com
URL til denne oppføringen (for deling på Facebook)