Tunsberg
Glemt passord?

Finn behandlere og veiledere utdannet ved Tunsberg

Det som er felles for alle våre studenter er at de har stort fokus på individuell tilpasning og en helhetlig tilnærming til helse. Alle har sine unike behov og trenger veiledning og behandling spesielt tilpasset sin hverdag og sine helseutfordringer.

Våre behandlere og veiledere vet at det finnes en sterk sammenheng mellom hva vi spiser, hvordan vi lever og utvikling av sykdom. Ved å sørge for en optimal fordøyelse, blodsukkerkontroll, et godt næringsinntak og samtidig støtte alle organsystemer, vil kroppen lege seg selv og god helse oppnås.

Er du utdannet på Tunsberg og tar imot pasienter? Da kan du legge inn og oppdatere din oppføring her

Søk etter fylke
Naturlignok handler om å behandle og styrke din helse på din kropps premisser og utifra ditt unike, personlige behov.

Naturlignok fokuserer på behandling og råd innen naturmedisin, og spesifikt biopati. Jeg har som intensjon å hjelpe mennesker å få tilbake sin helse og å forebygge sykdommer. Alle mennesker er ulike og har ulik sykdoms- og helsehistorikk og må derfor behandles individuelt. Kjennetegn for alle behandlinger og rådgivning er å bedre tarmhelse og immunsystem, øke sirkulasjon og gi kostholds- og livsstilsråd. Naturlignok ønsker å lindre symptomer samtidig som vi jobber med eliminering av årsak til sykdom. 

Jeg jobber også som kostholdsveileder for Green Doctors, og det er i deres klinikk jeg tar imot alle mine pasienter. I et samarbeid med Green Doctors, jobber vi med å finne den beste behandlingen for våre pasienter, om det er en type behandling eller en blanding. Vi er et team med leger, osteopat, kiropraktor og andre naturterapeuter.


Utdanninger ved Tunsberg:
Naturmedisinsk grunnutdanning
Fagskoleutdanning Biopati TMS
Grunnmedisin

Telefon +47 924 90 089
E-post marlene@naturlignok.no
Adresse Rasmus Winderensvei 51
Fylke Oslo
Kontor/klinikkJa
Veiledning via nettJa
Nettside: https://naturlignok.no/
Blogg: https://naturlignok.no/blog/
URL til denne oppføringen (for deling på Facebook)