Tunsberg
Glemt passord?

Finn behandlere og veiledere utdannet ved Tunsberg

Det som er felles for alle våre studenter er at de har stort fokus på individuell tilpasning og en helhetlig tilnærming til helse. Alle har sine unike behov og trenger veiledning og behandling spesielt tilpasset sin hverdag og sine helseutfordringer.

Våre behandlere og veiledere vet at det finnes en sterk sammenheng mellom hva vi spiser, hvordan vi lever og utvikling av sykdom. Ved å sørge for en optimal fordøyelse, blodsukkerkontroll, et godt næringsinntak og samtidig støtte alle organsystemer, vil kroppen lege seg selv og god helse oppnås.

Er du utdannet på Tunsberg og tar imot pasienter? Da kan du legge inn og oppdatere din oppføring her

Søk etter fylke
Jeg har alltid vært opptatt av kosthold og helse. Men har ikke alltid hatt kunnskap nok til å se helheten. Jeg følte en periode at min egen helse ikke var optimal, og i min søken fant jeg Tunsberg Medisinske Skole. Midt i kostholdsveilederstudiet fikk jeg påvist diabetes type 1. Jeg erfarte raskt hvordan riktig kosthold påvirket egen helse, noe som førte meg videre til ernæringsterapistudiet. Jeg ville lære mer, og jeg ønsket å hjelpe andre.

Praksis:
I november 2016 flyttet jeg inn i nytt kontor på på Lysaker i Oslo. Her jobber jeg som ernæringsterapeut sammen med to private leger og andre terapeuter i et tverrfaglig miljø.

I tillegg holder jeg kurs og foredrag og lager kostholdsplaner som selges online via kostholdsplaner.no.

Vi har alle ulike behov, derfor er individuelle samtaler viktig for at du skal kunne starte endringene mot en friskere hverdag. Jeg setter alltid av god tid på første konsultasjon.

Hos meg kan du få med deg rekvisisjon (via en lege) til blodprøver. Å ta en ernæringsstatus for å se om man mangler ulike vitaminer og mineraler kan være en god start på behandlingen og en motivator for å gjøre endringer. Prøvene dekkes av Helfo. I tillegg tilbyr jeg prøver via Lab1, disse dekkes av pasient.

Etter timen sender jeg alltid en oppsummering på mail av det vi har gjennomgått. Å endre livsstil kan for noen være utfordrende og vanskelig. Derfor er oppfølging underveis viktig.

Jeg holder fokus på ren, naturlig mat. Et kosthold man kan leve godt med i en hektisk hverdag og som er tilpasset deg og dine behov.

Jeg har jobbet mye med stoffskifteproblemer og diabetes, og har derfor god kompetanse på disse områdene.

Bor du langt fra Oslo er det også mulig med telefonkonsultasjoner.


Utdanninger ved Tunsberg:
Kostholdsveileder TMS
Ernæringsterapeut TMS

Telefon +47 913 26 349
E-post nina@livsstilsmedisin.com
Adresse Strandveien 8b, 1366 Lysaker
Fylke Oslo
Kontor/klinikkJa
Veiledning via nettJa
Tilbyr kursJa
ForedragJa
Medlem organisasjonNaturmedisinsk ernæringsterapeut MNNH
URL til denne oppføringen (for deling på Facebook)