Tunsberg
Glemt passord?

Finn behandlere og veiledere utdannet ved Tunsberg

Det som er felles for alle våre studenter er at de har stort fokus på individuell tilpasning og en helhetlig tilnærming til helse. Alle har sine unike behov og trenger veiledning og behandling spesielt tilpasset sin hverdag og sine helseutfordringer.

Våre behandlere og veiledere vet at det finnes en sterk sammenheng mellom hva vi spiser, hvordan vi lever og utvikling av sykdom. Ved å sørge for en optimal fordøyelse, blodsukkerkontroll, et godt næringsinntak og samtidig støtte alle organsystemer, vil kroppen lege seg selv og god helse oppnås.

Er du utdannet på Tunsberg og tar imot pasienter? Da kan du legge inn og oppdatere din oppføring her

Søk etter fylke
Velkommen til Fjellfrisk Naturterapi! Jeg er Naturterapeut og brenner for å hjelpe deg til en bedre helse ved å ta tak i de underliggende årsakene til at du er syk eller har skraltende helse. 

Hvor mye betyr helsa di for deg? For meg er det å ta vare på helsa mi veldig viktig. Det gjør at jeg kan gjøre det jeg har lyst til uten at helsa setter begrensinger. Det ønsker jeg at du også skal oppleve og tilbyr individuell veiledning på hvordan du kan få bukt med dine helseplager og forebygge sykdom ved hjelp av et sunt kosthold, naturlige kosttilskudd som kroppen DIN trenger og soneterapi.

I en førstegangskonsultasjon kartlegger jeg din helsehistorikk hvor jeg også prøver å finne årsaken til dine plager. Sammen lager vi en plan på hvilke tiltak og endringer du kan gjøre, evt supplert med naturlige og "rene" kosttilskudd og/eller behandling. 

For å gjøre en optimal kartlegging tilbyr jeg også tester. Hårmineralanalyse og et sett med blodprøver er de jeg bruker mest.  

Jeg jobber mye med stoffskifteproblematikk, autoimmunitet og mage/tarm/fordøyelse og sammenhengen mellom tarmen og resten av kroppen inkludert det psykiske.  

Mitt fokus er å skape balanse i kropp og sinn - ved hjelp av sunn og næringsrik mat, fysisk aktivitet, stressmestring og hvile. Jeg veileder og gir behandling basert på en helhetsvurdering og ut i fra dine ønsker og behov.  Bor du langt unna så kan vi ta konsultasjonen på telefon eller skype.

Du er velkommen til Fjellfrisk! - og ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale hvis du lurer på om jeg kan hjelpe deg.

Andre utdannelser:

  • Root Cause Protocol consultant (RCPC) fra Copernican Institute i USA (magnesiumprotokollen)
  • Friskvernskonsulent fra Axelssons Body Work School
  • Personlig trener fra Norges Idrettshøyskole

Utdanninger ved Tunsberg:
Kostholdsveileder TMS
Soneterapi 1
Grunnmedisin
Soneterapeut TMS

Telefon +47 950 49 885
E-post tone@fjellfrisk.no
Adresse Haugentunet 12A, 3560 Hemsedal
Fylke Viken
Kontor/klinikkJa
Veiledning via nettJa
Tilbyr kursJa
ForedragJa
Medlem organisasjonNaturterapeut MNNH
Nettside: http://www.fjellfrisk.no/
Blogg: https://www.fjellfrisk.no/kategori/blogg/
URL til denne oppføringen (for deling på Facebook)