Tunsberg
Glemt passord?

Finn behandlere og veiledere utdannet ved Tunsberg

Det som er felles for alle våre studenter er at de har stort fokus på individuell tilpasning og en helhetlig tilnærming til helse. Alle har sine unike behov og trenger veiledning og behandling spesielt tilpasset sin hverdag og sine helseutfordringer.

Våre behandlere og veiledere vet at det finnes en sterk sammenheng mellom hva vi spiser, hvordan vi lever og utvikling av sykdom. Ved å sørge for en optimal fordøyelse, blodsukkerkontroll, et godt næringsinntak og samtidig støtte alle organsystemer, vil kroppen lege seg selv og god helse oppnås.

Er du utdannet på Tunsberg og tar imot pasienter? Da kan du legge inn og oppdatere din oppføring her

Søk etter fylke
Jeg har erfart på egen kropp hva som skjer når man spiser feil mat. Forstoppelse, hormoner i ubalanse og ustabilt blodsukker var noen av mine symptomer. Etter kostholdsendringer og eliminert matvarer jeg reagerte på har jeg nå en fordøyelse som fungerer og en kroppen som er i hormonell balanse.

Problemer med fordøyelsen, lekk tarm, svingende blodsukker, vekt, lite energi, søvn, muskel og ledd smerter og mye stress er noe av det jeg jobber med. Jeg tilbyr også matintoleransetest. I tillegg så holder jeg jevnlig kurs innen fermentering, surdeigsbakt og hjemmelaget snop.

For meg er det viktig at vi spiser mat som er næringstett, holder blodsukkeret stabilt, gir jevn energi og jeg er opptatt av at vi skal ha en fordøyelse som fungerer som normalt. Jeg mener det er en sterk sammenheng mellom maten vi spiser og ulike helseproblemer.

Å jobbe med mennesker er noe jeg liker og jeg ønsker å bruke mine kunnskaper for å hjelpe deg til en bedre helse og et bedre liv. Trenger du veiledning eller kurs, ta kontakt med meg. Jeg veileder både på kontor og via skype/telefon.


Utdanninger ved Tunsberg:
Kostholdsveileder TMS
Naturmedisinsk grunnutdanning
Spesialisering i SIBO
Ernæringsterapeut TMS
Etterutdanning i matintoleranse

Telefon +47 913 88 360
E-post post@siria.no
Adresse Bodø
Fylke Nordland
Kontor/klinikkJa
Veiledning via nettJa
Tilbyr kursJa
ForedragJa
Medlem organisasjonNaturmedisinsk ernæringsterapeut MNNH
Nettside: http://www.siria.no/
Blogg: http://www.siria.no/
URL til denne oppføringen (for deling på Facebook)