Tunsberg
Glemt passord?

Finn behandlere og veiledere utdannet ved Tunsberg

Det som er felles for alle våre studenter er at de har stort fokus på individuell tilpasning og en helhetlig tilnærming til helse. Alle har sine unike behov og trenger veiledning og behandling spesielt tilpasset sin hverdag og sine helseutfordringer.

Våre behandlere og veiledere vet at det finnes en sterk sammenheng mellom hva vi spiser, hvordan vi lever og utvikling av sykdom. Ved å sørge for en optimal fordøyelse, blodsukkerkontroll, et godt næringsinntak og samtidig støtte alle organsystemer, vil kroppen lege seg selv og god helse oppnås.

Er du utdannet på Tunsberg og tar imot pasienter? Da kan du legge inn og oppdatere din oppføring her

Søk etter fylke
Jeg heter Kim Sypriansen og driver onlinefirmaet syperFitness

Etter selv å ha spist meg frisk fra et langt liv med matintoleranser og store mageproblemer så ser jeg at jeg er i en spesielt god posisjon til å hjelpe andre med det samme. Jeg har spist keto-ish i over 12 år og carnivore siden januar 2019, så jeg lever som jeg lærer :)

Min tankegang er at mat er medisin og for å finne og opprettholde en kropp som fungerer optimalt så er man nødt til å ha et fornuftig forhold til hva man bruker som byggesteiner. 

Jeg veileder i stor grad i vanebygging og livsstilsforandring med fokus på søvn, stress og å finne og eliminere matvarer du reagerer på. Mageplager var en gang en stor del av mitt liv og jeg er veldig opptatt av å hjelpe deg å bli kvitt dine.

Nettsiden min har mange uttalelser fra tidligere kunder som forteller om sine suksesser.

Jeg anbefaler en gratis telefonsamtale for å se om vi matcher i tankegang og om min veiledning kan være noe for deg. 

Ved oppstart vil jeg trenge mest mulig relevant informasjon om deg og derfor krever jeg en del utfylling av skjemaer som vil gi meg et godt utgangspunkt for videre anbefalinger. Siden jeg også lager treningsprogrammer så er jeg nødt til å vite litt om ditt utgangspunkt og hva du vil være i stand til uten meg som personlig trener fysisk til stede.

Onlinecoaching er perfekt for den som er selvstendig, lærevillig og trenger støtte uten å måtte møte en fysisk person. Via onlinecoaching har du mye mer tilgang til meg enn ved fysisk møte.

Jeg tilbyr:

  • kostholdsveiledning med spesialfelt lavkarbo, keto, carnivore og matintoleranser
  • treningsprogrammer for trening både med og uten utstyr. (jeg er sertifisert både som PT og onlinetrener)
  • mail og telefonstøtte
  • egen proff app som fungerer som en base for all støtte jeg gir

Du er velkommen til å ta kontakt for en uforpliktende samtale om hva jeg kan hjelpe deg med.


Utdanninger ved Tunsberg:
Kostholdsveileder TMS
Optimal trening og ernæring del 1

Telefon +47 970 66 035
E-post kim@syperfitness.com
Fylke Oslo
Veiledning via nettJa
ForedragJa
Nettside: https://www.syperfitness.com
URL til denne oppføringen (for deling på Facebook)