Tunsberg
Glemt passord?

Finn behandlere og veiledere utdannet ved Tunsberg

Det som er felles for alle våre studenter er at de har stort fokus på individuell tilpasning og en helhetlig tilnærming til helse. Alle har sine unike behov og trenger veiledning og behandling spesielt tilpasset sin hverdag og sine helseutfordringer.

Våre behandlere og veiledere vet at det finnes en sterk sammenheng mellom hva vi spiser, hvordan vi lever og utvikling av sykdom. Ved å sørge for en optimal fordøyelse, blodsukkerkontroll, et godt næringsinntak og samtidig støtte alle organsystemer, vil kroppen lege seg selv og god helse oppnås.

Er du utdannet på Tunsberg og tar imot pasienter? Da kan du legge inn og oppdatere din oppføring her

Søk etter fylke
Mat skal være enkelt og dette er det eg brenn for.

Eg har fått kjenna på kva eit bra kosthald virkelig kan gjera for helsa. Eg har alltid hatt ein kranglete mage og trudde da skulle vera sånn. Etter mykje sjukdom som bl.a kronisk bihulebetennelse og infeksjoner begynte eg å fokusera på fordøyelse, næringsrik mat og eit blodsukker vennleg kosthald. Eg fekk ein glad mage, og ei tarmhelsa som fungerer. Eg fekk energi i kvardagen min, ein psyke som virka og eit naturleg forhold til kropp og mat.

Eg er ikkje fanatisk og tenker at me må «leva» Eg rope bl.a hurra for dessert og syns me skal kosa oss. Alt handler om balanse. Det gjeld å finna sin eigen veg og det som fungerer for kvar enkelt, fyrst då får du ein kropp i balanse.

Eg driv firmaet suntgrep og jobber som Ernæringsterapeut og triggerpunktbehandler/NevroFlex terapeut på Helseloftet. I tillegg har eg ulike kurs innen fermentering, sjokoladekurs, kurs for barn og unge bl.a.

Som ernæringsterapeut jobbar eg ut ifrå analyser og tester og gjev råd om korleis ein bør endra kosthaldet, og kva kosttilskudd som vil vera fornuftig i kvar enkelt situasjon. Eg tek og utgangspunkt i at sjukdom ofta er ein ubalanse i kroppen på grunn av feil kosthald, lite næringsrik mat og ein livsstil som er veldig belastende i form av stress/påkjenningar. 

Eg brenn for naturleg mat som gjev deg styrke!

 

Anre utdannelser:

  • EU Biotek / Matintoleranser
  • NeuroMuscleWaveterapeut

Utdanninger ved Tunsberg:
Kostholdsveileder TMS
Grunnmedisin
Ernæringsterapeut TMS

Telefon +47 917 40 487
E-post post@suntgrep.no
Adresse Grova 35
Fylke Vestland
Kontor/klinikkJa
Veiledning via nettJa
Tilbyr kursJa
ForedragJa
URL til denne oppføringen (for deling på Facebook)