Tunsberg
Glemt passord?

Finn behandlere og veiledere utdannet ved Tunsberg

Det som er felles for alle våre studenter er at de har stort fokus på individuell tilpasning og en helhetlig tilnærming til helse. Alle har sine unike behov og trenger veiledning og behandling spesielt tilpasset sin hverdag og sine helseutfordringer.

Våre behandlere og veiledere vet at det finnes en sterk sammenheng mellom hva vi spiser, hvordan vi lever og utvikling av sykdom. Ved å sørge for en optimal fordøyelse, blodsukkerkontroll, et godt næringsinntak og samtidig støtte alle organsystemer, vil kroppen lege seg selv og god helse oppnås.

Er du utdannet på Tunsberg og tar imot pasienter? Da kan du legge inn og oppdatere din oppføring her

Søk etter fylke
Hei!

Fysisk aktivitet og trening har alltid vært en del av min hverdag. Aktiv bevegelse hver eneste dag er det beste du kan gi kroppen din - foruten nok søvn og et stabilt blodsukker. Ustabilt blodsukker kan føre til flere helsemessige utfordringer. 

Interessen for kosthold ble for alvor vekket i år 2013. 

Jeg var kraftig overvektig og begynte å slite med livsstilsrelaterte problemer. Lite energi, nedstemthet, lav selvtfølelse, svingende blodsukker - og slitasjer i knær og rygg var noe av det som fulgte med overvekten. Siden jeg har trent en del tidligere så visste jeg på forhånd hvilke grep som måtte til for å endre livsstil. Ettersom vekten gikk nedover ble interessen for kosthold sterkere. Det var da jeg bestemte meg for å utdanne meg som Kostholdsveileder ved Tunsberg. 

Pr idag studerer jeg Grunnmedisin ved Tunsberg - og starter opp med Ernæringsterapi studier høsten 2017. Driver enkeltmannsforetaket Kosthold&Trening og bidrar med veiledning/foredrag der det er ønskelig med min kompetanse.

Mitt ønske er på sikt er å jobbe i et tverrfaglig team - da jeg mener at optimal behandling/resultat bygger på samarbeid på tvers av fagfelt. Jeg samarbeider alltid med min klients fastlege eller andre aktuelle behandlere. 

Du er velkommen til å kontakte meg for en uforpliktende samtale. Blir vi enige om konsultasjon - sender jeg deg et helseskjema som du må fylle ut og ta med til første time.


Utdanninger ved Tunsberg:
Grunnmedisin

Telefon +47 958 18 713
E-post ann.foss.skog@gmail.com
Adresse Kjerresnesveien 37
Fylke Troms og Finnmark
Kontor/klinikkJa
Veiledning via nettJa
ForedragJa
Nettside: https://kostholdtrening.wordpress.com/
URL til denne oppføringen (for deling på Facebook)