Tunsberg
Glemt passord?

Finn behandlere og veiledere utdannet ved Tunsberg

Det som er felles for alle våre studenter er at de har stort fokus på individuell tilpasning og en helhetlig tilnærming til helse. Alle har sine unike behov og trenger veiledning og behandling spesielt tilpasset sin hverdag og sine helseutfordringer.

Våre behandlere og veiledere vet at det finnes en sterk sammenheng mellom hva vi spiser, hvordan vi lever og utvikling av sykdom. Ved å sørge for en optimal fordøyelse, blodsukkerkontroll, et godt næringsinntak og samtidig støtte alle organsystemer, vil kroppen lege seg selv og god helse oppnås.

Er du utdannet på Tunsberg og tar imot pasienter? Da kan du legge inn og oppdatere din oppføring her

Søk etter fylke
Jeg er Anne-Sofie, straks ferdig utdannet kostholdsveileder. 

Etter som årene går skjønner jeg hvor viktig det er å få i seg den riktige næringen som kroppen trenger. Og, hvor viktig det er å unngå alt som kroppen ikke trenger.

Økologisk mat, med minst mulig giftstoffer, har jeg stor tro på.

Forundres over at ADI, (anbefalt daglig inntak), av vitaminer/mineraler, er det lille som skal til for å unngå MANGELSYKDOM! Tenk hvis vi heller fikk i oss optimale mengder, det som våre ulike kropper har behov for, da kunne vi kanskje holde oss friske :)

Liker en enkel og lettfattelig tilnærming til kosthold, livsstil og helse. Tror egentlig det er ganske enkelt, bare vi får formidlet litt basiskunnskap. 

Ellers kan nevnes at jeg er utdannet NLP coach, liker å stille spørsmål, for da kommer vi til sakens kjerne. Snart ferdig med sykepleierutdanning, i voksen alder, er en svamp etter ny kunnskap. Har vært butikksjef i dagligvare, 2000-2013. Det har gjort meg løsningsorientert, ansvarlig og effektiv. Har healerevner og jobber litt med det.

Ta kontakt om noe av dette gir mening for deg :)


Utdanninger ved Tunsberg:
Kostholdsveileder TMS
Spesialisering i fettsyrer

Telefon +47 997 45 438
E-post anne.rask@hotmail.com
Adresse Ringshaugveien 146
Fylke Vestfold og Telemark
Kontor/klinikkJa
Veiledning via nettJa
URL til denne oppføringen (for deling på Facebook)