Tunsberg
Glemt passord?

Finn behandlere og veiledere utdannet ved Tunsberg

Det som er felles for alle våre studenter er at de har stort fokus på individuell tilpasning og en helhetlig tilnærming til helse. Alle har sine unike behov og trenger veiledning og behandling spesielt tilpasset sin hverdag og sine helseutfordringer.

Våre behandlere og veiledere vet at det finnes en sterk sammenheng mellom hva vi spiser, hvordan vi lever og utvikling av sykdom. Ved å sørge for en optimal fordøyelse, blodsukkerkontroll, et godt næringsinntak og samtidig støtte alle organsystemer, vil kroppen lege seg selv og god helse oppnås.

Er du utdannet på Tunsberg og tar imot pasienter? Da kan du legge inn og oppdatere din oppføring her

Søk etter fylke
Hei

Mitt Navn er Elena, og jeg er her for å hjelpe deg.

Jeg har mastergrad i idrettsmedisin fra Norges idrettshøyskole, bachelor i idrett og ernæring fra Nord universitet,er utdannet Kostholdsveileder TMS, samt. har kurs i avansert idrettsernæring fra FC Barcelona. Jeg jobber som personlig trener, kostholdsveileder og online coach. 
 

Utdanning:

  •  Personlig Trener
  •  Kostholdsveileder TMS
  •  Bachelor Idrett, om ernæring.
  •  Mastergrad - Idrettsvitenskap retning idrettsmedisinske fag

Jeg jobber i all hovedsak som personlig trener og Online coaching, i tillegg til foredrag om helse for bedrifter. Jeg setter opp treningsprogrammer- og kostholdsplaner, og har god erfaring med allergier, og setter opp mange planer for de med IBS, og de som føler de har matvarereaksjoner for "alt" de spiser.

Online Coaching går i alle hovedsak ut på trenings- og kostholdsprogrammer med oppfølging via mail, mens jeg tar PT og kostholdsveiledninger på Studio Jobbsprek, Aker Brygge i Oslo.

Jeg er her for å hjelpe deg, og sammen når vi dine mål!


Utdanninger ved Tunsberg:
Kostholdsveileder TMS

Telefon +47 483 04 186
E-post elena@studiojobbsprek.no
Adresse Oslo
Fylke Oslo
Kontor/klinikkJa
Veiledning via nettJa
Tilbyr kursJa
ForedragJa
URL til denne oppføringen (for deling på Facebook)