Tunsberg
Glemt passord?

Finn behandlere og veiledere utdannet ved Tunsberg

Det som er felles for alle våre studenter er at de har stort fokus på individuell tilpasning og en helhetlig tilnærming til helse. Alle har sine unike behov og trenger veiledning og behandling spesielt tilpasset sin hverdag og sine helseutfordringer.

Våre behandlere og veiledere vet at det finnes en sterk sammenheng mellom hva vi spiser, hvordan vi lever og utvikling av sykdom. Ved å sørge for en optimal fordøyelse, blodsukkerkontroll, et godt næringsinntak og samtidig støtte alle organsystemer, vil kroppen lege seg selv og god helse oppnås.

Er du utdannet på Tunsberg og tar imot pasienter? Da kan du legge inn og oppdatere din oppføring her

Søk etter fylke
Hvordan er hverdagen din? Harmonisk og tilfredsstillende? Kjenner du deg energisk og samtidig avbalansert? Da er du heldig!

I jobben min møter jeg mange som har lite energi. Og like mange som plages av stress eller stressrelaterte symptomer som svimmelhet, kvalme, angst, nedstemthet, tafatthet, urolig søvn, migrene, betennelser i kroppen, overvekt, utmattelse osv.

Er det slik at du at er tilskuer i eget liv kan jeg være en igangsetter for at du igjen skal kunne leve livet ditt aktivt. Dersom du velger å ta turen/ringe til meg vil jeg gjøre mitt ytterste for å møte deg på en åpen og ærlig måte.

Fokuset i behandlingen er at du selv sitter med svaret. Ved at jeg lytter, stiller spørsmål og dermed jobber med kroppen får du opplevelsen av å finne dine ressurser på egen hånd. Da vil forandring skje.

Ved å se på deg og situasjonen din med helhetlige øyne mener jeg at vi har stor sjanse for å oppnå en positiv endring.

I behandling kombinerer vi i hovedsak soneterapi og coaching. Ernæringsrådgivning tilbyr jeg også. Når vi samarbeider med disse verktøyene er vi godt rustet for å kunne gjenopprette både den fysiske, psykiske og emosjonelle balansen.

Balanse A.S jobber ut fra tre grunnleggende verdier: selvfølelse – ansvar  – likeverd.

Selvfølelse: Når selvfølelsen er godt forankret kan du komme dit du vil.

Ansvar: På samme måte som jeg tar ansvar å utvikle meg selv, synes jeg det er inspirerende og givende å se en positiv utvikling hos deg som tar ansvar for eget liv.

Likeverd: Vi er alle sammen unik og alle kan vi bidra med noe. Det er uavhengig av karriere, sosial status og prestasjoner.

Visjonen min lyder slik: «Senk tempoet og skap trygghet».

 

Du er velkommen til å ta kontakt for en uforpliktende prat på tefefon: 975 88 519.

 

Litt om meg:

34 år, gift, mamma til to, bor i Øksendal på Nordmøre. Eier og driver firmaet Balanse A.S, som har lokaler på Sunndalsøra. Der har jeg mulighet til å imot mennesker fysisk. Ellers fungerer det utmerket å treffes via Skype eller Facetime.

Jeg tilbyr:

  • Soneterapi
  • NLP
  • Yoga og meditasjon
  • Ernæringsterapi

Andre utdanninger:

  • Soneterapeut – Axelsons BWS
  • Kopping – Axelsons BWS
  • Øreakupunktur – Axelsons BWS
  • Kokk – Rauma VGS og Statholdergaarden
  • Yogainstruktør med spesialisering innen Yinyoga – Axelsons BWS
  • NLP Coach - Metaresource

Utdanninger ved Tunsberg:
Kostholdsveileder TMS
Ernæringsterapeut TMS

Telefon +47 975 88 519
E-post post@balanseliv.no
Adresse Hovsveiein 2, 6600 Sunndalsøra
Fylke Møre og Romsdal
Kontor/klinikkJa
Veiledning via nettJa
Tilbyr kursJa
ForedragJa
Medlem organisasjonSoneterapeut MNNH
URL til denne oppføringen (for deling på Facebook)