Tunsberg
Glemt passord?

Finn behandlere og veiledere utdannet ved Tunsberg

Det som er felles for alle våre studenter er at de har stort fokus på individuell tilpasning og en helhetlig tilnærming til helse. Alle har sine unike behov og trenger veiledning og behandling spesielt tilpasset sin hverdag og sine helseutfordringer.

Våre behandlere og veiledere vet at det finnes en sterk sammenheng mellom hva vi spiser, hvordan vi lever og utvikling av sykdom. Ved å sørge for en optimal fordøyelse, blodsukkerkontroll, et godt næringsinntak og samtidig støtte alle organsystemer, vil kroppen lege seg selv og god helse oppnås.

Er du utdannet på Tunsberg og tar imot pasienter? Da kan du legge inn og oppdatere din oppføring her

Søk etter fylke
I de senere årene har mat og helse tatt opp stadig og mer av min tid. Med matintoleranser, kroniske sykdommer (Morbus Crohns, Revmatoid Artritt, Parkinson, epilepsi og hjerte/kar) i familien, begynte jeg å lese alt jeg kom over av mat som medisin og ble raskt overbevist da vi så hvor gode resultater endinger i kosten ga. Da vi startet vår kostomlegging var det lite informasjon å finne og lite hjelp å få. Norske matblogger for de med helseproblemer var preget av å erstatte sukker og gluten med mer stivelse og kunstig søtt. Mye har heldigvis skjedd siden dette. Jeg startet etterhvert en egen matblogg basert på SCD og anti-inflammatorisk mat uten sukker, ugunstig stivelse og tilsetningstoffer.

Etter uttallige timer hos Dr.Google, kom jeg til slutt over Tunsberg Medisisnske Skole hvor jeg ble fristet til å ta fatt på Naturmedisinsk Ernæringsterapi, som jeg holder på avslutte våren 2019. I tillegg har jeg videreutdannet meg ved Institute for Functional Medisine (IFM) hvor jeg har gjennomført hovedmodulen Applying Functional Medicine in Clinical Practice, A Systems Approach to Revering the Epidemic of Chronic Disease og Functional Nutrition: Clinical Solutions for Addressing the Underlying Causes of Disease. Jeg er også sertifisert veileder for DNA-Life Gentesing fra Nordic Laboratories, medlem av NHL og studentmedlem av NNH. Les mer...

Siden juni 2016 har jeg hatt pasienter til ernæringsveiledning på Dr. Willumsens Kvinneklinikk og senere Nimo Klinikken i Drammen, hvor jeg har veiledet og motivert pasienter som ønsker livvstilsendring for å få kontroll over blant annet vekt, fordøyelse, blodsukker, blodtrykk, utmattelse, hormonelle ubalanser som binyretretthet med sekundær stoffskifteproblematikk, PCOS, sekundært stoffskifte, autoimmune sykdommer og matintoleranser. Jeg er spesielt opptatt av stress og hvordan stress kan være med som underliggende trigger for mye av våre livsstilsykdommer. Å ta tak i kostendringer uten å adressere stresset, kan fort påføre pasienten enda en stressfaktor som enda en ting man føler man ikke mestrer.

Ta gjerne kontakt for kostråd om du erfarer noen av disse symptomene:

 • Utmattet og lite energi
 • Humørsvingninger eller følese av panikk
 • Søtsug, saltsug eller følesen av aldri å være "mett"
 • Vektproblemer
 • Har en autoimmun sykdom  
 • Dårlig immunforsvar
 • Mage, tarm problematikk og fordøyelses sykdommer
 • Hormonelle ubalanser eller sykdommer
 • Liten sexlyst
 • Dårlig hukommelse eller konsentrasjonsproblemer
 • Sover dårlig
 • Nevrodegenerativ sykdom

I 2019 åpnet jeg BioBoost Funksjonell Enræringsmedisin som en del av det tverrfaglige Helsehuset på Bekkestua, hvor du er hjertlig velkommen.


Utdanninger ved Tunsberg:
Kostholdsveileder TMS
Grunnmedisin
Etterutdanning i matintoleranse
Ernæringsterapeut TMS

Telefon +47 453 82 873
E-post bio@bioboost.no
Adresse Nadderudveien 6A, Bekkestua
Fylke Akershus
Tar imot nye pasienterJa
Veiledning via nettJa
Tilbyr kursJa
ForedragJa
Nettside: http://www.bioboost.no/
Blogg: http://www.bioboost.no/blogg
URL til denne oppføringen (for deling på Facebook)