Tunsberg
Glemt passord?

Finn behandlere og veiledere utdannet ved Tunsberg

Det som er felles for alle våre studenter er at de har stort fokus på individuell tilpasning og en helhetlig tilnærming til helse. Alle har sine unike behov og trenger veiledning og behandling spesielt tilpasset sin hverdag og sine helseutfordringer.

Våre behandlere og veiledere vet at det finnes en sterk sammenheng mellom hva vi spiser, hvordan vi lever og utvikling av sykdom. Ved å sørge for en optimal fordøyelse, blodsukkerkontroll, et godt næringsinntak og samtidig støtte alle organsystemer, vil kroppen lege seg selv og god helse oppnås.

Er du utdannet på Tunsberg og tar imot pasienter? Da kan du legge inn og oppdatere din oppføring her

Søk etter fylke
Hei! 

Takk for at du titter innom min profil her på TMS, hvor jeg endte jeg opp etter at barna mine ble veldig syke, og jeg oppdaget magien i maten!

Hvordan er det med deg? Trenger du hjelp til å finne ut hva slags mat som er riktig for akkurat deg?

Sliter du med en mage som ikke alltid spiller på lag? Føler du deg overveldet over hvordan du skal klare å ta tak i problemet? La meg hjelpe deg å finne ut årsaken til problemene dine.

Kanskje har du tatt noen blodprøver hos legen? Fått svar at "alt er fint", selv om du har verdier både i øvre og nedre grenseområde. Sammen kan vi gå gjennom svarene dine. Ofte vil de gi en god indikasjon på hvor vi bør begynne å lete! Vil du ta noen ytterligere tester, så kan jeg rekvirere dette for deg. 

Har du hørt om sammenhengen mellom lekk tarm og sykdommer? Alt fra autoimmune sykdommer, nevrologiske sykdommer, betennelsestilstander i kroppen og sykdommer i fordøyelsessystemet. Sykdommer oftest fulgt av utmattelse? "Livet" i tarmen er ansvarlig for 70-80 % av immunforsvaret vårt. Derfor det er viktig at vi går gjennom symptomene du får fra tarmen.

Er du ikke syk? Mange unge idrettsutøvere kommer til meg for å få råd om prestasjonsfremmende kost. Selv små endringer kan utgjøre store forandringer i energinivå og resultater. Spiser du optimalt?

Ønsker du å forandre matvaner, men føler at det er for mye stress?

Da kan jeg fortalle at du ikke er alene. Da jeg skjønte at eneste utvei for barna våre var at vi gjorde noen drastiske endringer, fikk jeg først en liten sorgreaksjon. Men så klarte jeg å snu det til noe positivt. Nå kan jeg jo ikke tenke meg å gå tilbake til dårlige karbohydrater og usunne alternativer igjen.

Det gjelder å ta en dag av gangen. Da går det som regel fint. Gjør du for mange og for store forandringer på en gang, er det mye større sjanse for at du gir opp, og ender opp med å føle deg mislykket i stedet for å føle mestringsfølese for de små og gode tingene du faktisk får til, litt av gangen. 

Ta kontakt for en uforpliktende prat. Jeg ser deg gjerne på Skype eller Zoom. 

Her kan du lese mer om meg og hva jeg har av erfaring og utdannelse fra andre skoler enn TMS.


Utdanninger ved Tunsberg:
Kostholdsveileder TMS
Naturmedisinsk grunnutdanning
Grunnmedisin
Etterutdanning i matintoleranse
Ernæringsterapeut TMS

Telefon +47 453 82 873
E-post bio@bioboost.no
Adresse Nadderudveien 6A, Bekkestua
Fylke Viken
Kontor/klinikkJa
Veiledning via nettJa
Tilbyr kursJa
ForedragJa
Medlem organisasjonNaturmedisinsk ernæringsterapeut MNNH
Nettside: http://www.bioboost.no/
Blogg: http://www.bioboost.no/blog
URL til denne oppføringen (for deling på Facebook)