Tunsberg
Glemt passord?

Finn behandlere og veiledere utdannet ved Tunsberg

Det som er felles for alle våre studenter er at de har stort fokus på individuell tilpasning og en helhetlig tilnærming til helse. Alle har sine unike behov og trenger veiledning og behandling spesielt tilpasset sin hverdag og sine helseutfordringer.

Våre behandlere og veiledere vet at det finnes en sterk sammenheng mellom hva vi spiser, hvordan vi lever og utvikling av sykdom. Ved å sørge for en optimal fordøyelse, blodsukkerkontroll, et godt næringsinntak og samtidig støtte alle organsystemer, vil kroppen lege seg selv og god helse oppnås.

Er du utdannet på Tunsberg og tar imot pasienter? Da kan du legge inn og oppdatere din oppføring her

Søk etter fylke
Har du fordøyelsesplager, allergier, hormonubalanser eller plagsomme smerter i kroppen som hindrer deg i å leve det livet du ønsker? Overskuddet du hadde noen år tilbake har forsvunnet? Du har lyst til å gjøre noe med det, men vet ikke hvor du skal starte da du har allerede har gjort flere forsøk.

Kroppen har en fantastisk evne til å regulere og helbrede seg selv tross alle belastningene den blir utsatt for. Dessverre blir oppgaven noen ganger for stor slik at vi kommer i ubalanse eller utvikler sykdom.

Biopati er et helhetlig analyse-  og behandlingsmetode hvor vi går grundig gjennom din helse-CV, slik at vi kan finne årsaken til at plagene oppstod. Sammen setter vi opp et behandlingsopplegg som er tilpasset deg og ditt behov.

Jeg heter Yvette og engasjementet mitt drives av at du skal nå dine mål ut ifra dine forutsetninger og behov. Mat, alt fra å dyrke, lage mat og vite hva den inneholder og hvordan et matprodukt fremstilles er noe jeg har hatt stor interesse av sammen med fysisk aktivitet. Dette er noen av mange faktorer som påvirker kroppen vår.

Når jeg setter opp et behandlingsopplegg vil jeg sammen med den biopatiske kuren gi deg gode råd for hvordan du enkelt kan gjøre ditt kosthold mer optimalt. Om ønskelig hjelper jeg deg også med å få en mer bevegelig hverdag og hvordan du kan redusere stress.

Jeg tilbyr også ulike tester (hormontest, matintoleranse, mikrobiom)

Utenom klinikken holder jeg ulike kurs, fysisk og på nett. Ved å melde deg på mitt nyhetsbrev på nettsiden kan du holde deg oppdatert på kurs og oppstartsdatoer.


Utdanninger ved Tunsberg:
Fagskoleutdanning Biopati TMS
Grunnmedisin
Spesialisering i SIBO
Etterutdanning i naturlig hudhelse

Telefon +47 907 65 361
E-post post@ibalansemedyvette.no
Adresse Nøtterøy Helsesenter Kjernåsveien 13 a
Fylke Vestfold og Telemark
Kontor/klinikkJa
Veiledning via nettJa
Tilbyr kursJa
ForedragJa
Medlem organisasjonBiopat MNNH
Nettside: https://www.ibalansemedyvette.no/
Blogg: https://www.ibalansemedyvette.no/blog
URL til denne oppføringen (for deling på Facebook)